Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Popytaj w składzie czy nie ma promocji na jakiś rodzaj dachówki? Może Ci przypasuje. Myśmy zdecydowani byli na cementową (konstrukcja naszego dachu wytrzymywałaby ten ciężar) - a tu wykonawca podpowiedział, że jest w promocji ceramiczna dachówka... w cenie cementowej :lol2: oczywiście skwapliwie skorzystaliśmy z tej oferty ;)

Popytaj w składzie czy nie ma promocji na jakiś rodzaj dachówki? Może Ci przypasuje. Myśmy zdecydowani byli na cementową (konstrukcja naszego dachu wytrzymywałaby ten ciężar) - a tu wykonawca podpowiedział, że jest w promocji ceramiczna dachówka... w cenie cementowej :lol2: oczywiście skwapliwie skorzystaliśmy z tej oferty ;)

I macie bardzo ładny dach :)

Pytania o promocje, obniżki, okazje cenowe powtarzam jak mantrę ;)

Koci - sprawdź, czy w tym składzie możecie kupić coś jeszcze. Coś, co wpłynęłoby na ogólny rachunek. My wybraliśmy dystrybutora/sprzedawcę naszej dachówki tylko dlatego, że jednocześnie kupiliśmy klinkier w cenie iście boskiej. Sumarycznie wyszło o jakieś o prawie 8000! mniej niż gdybyśmy jedno i drugie kupowali osobno. I jeszcze jedno - jeśli masz ofertę firmy X na piśmie, idź z nią do firmy Y i negocjuj cenę niższą. Zawsze działa.

I jeszcze jedno (za co mnie pewnie miłosnicy tegalitu zlinczują) - wszyscy dekarze radzili, żeby "tego gówna nie kupować". Ale jaka jest prawda? ......................

kocimieta jeśli mogę doradzić to nie kupuj cementowej.

Jeśli masz możliwość to pooglądaj dachy sąsiadów i zobacz co się dzieje z cementem na dachu już po 3 latach. To wolała bym położyć blacho-dachówkę. Tak jak napisała Gosiek33 popytaj a na pewno dostaniesz w dobrej cenie ceramiczną. Gdy ja wybierałam dachówkę to bardzo dobrą ofertę miała firma Roben.

Co prawda nie skorzystałam z tej ofert bo coś mi się ubzdurało i kupiliśmy Creatona ale dzisiaj jak bym miała jeszcze raz podjąć taką decyzję to kupiła bym z Robena o wiele tańsza i w zasadzie jakością nie odbiega od tej drugiej. Pozdrawiam.:)

kocimieta jeśli mogę doradzić to nie kupuj cementowej.

Jeśli masz możliwość to pooglądaj dachy sąsiadów i zobacz co się dzieje z cementem na dachu już po 3 latach. To wolała bym położyć blacho-dachówkę. Tak jak napisała Gosiek33 popytaj a na pewno dostaniesz w dobrej cenie ceramiczną. Gdy ja wybierałam dachówkę to bardzo dobrą ofertę miała firma Roben.

Co prawda nie skorzystałam z tej ofert bo coś mi się ubzdurało i kupiliśmy Creatona ale dzisiaj jak bym miała jeszcze raz podjąć taką decyzję to kupiła bym z Robena o wiele tańsza i w zasadzie jakością nie odbiega od tej drugiej. Pozdrawiam.:)

Po weekendzie zrobimy kolejną rundkę po składach budowlanych, tym razem pooglądamy ceramiczną.

PanMąż się łamie: "Przypomnij mi dlaczego zrezygnowaliśmy z blachodachówki?" ;)

Kocimietka co do tapet to sama szukam ale zobacz moze tutaj cos znajdziejsz ,niekture sa fajne ( sory za bledy ale fiksuje mi komp)

http://art.widi.pl/category.php?id_category=6

Są Rossa, fajne są ale nie takie :(

Szukam fototapety - kawiarni: gwarnej, radosnej, pełnej ludzi pijących poranne espresso a znajduję nostalgiczne, puste stoliki.

Pustkę widzę, pustkę:confused:

http://img252.imageshack.us/img252/1692/kaw4622655thickbox.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I ani człowieka :(

http://img819.imageshack.us/img819/7900/kaw16853914thickbox.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Koci, nie jestem zwolenniczką fototapet w domach, ale mam pewną wiedzę w temacie i mogę coś Ci polecić:

http://www.naklejaniefototapet.pl/

Na ich stronie znajdziesz banki zdjęć, a w nich całe mnóstwo interesujących Cię ujęć :) Do tego firma wykona Ci wszystko do A do Z. Miałam okazję z nimi współpracować i jestem naprawdę zadowolona.