aksamitka 05.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 kocimieta a jak wyszla wycena za blachodachowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Popytaj w składzie czy nie ma promocji na jakiś rodzaj dachówki? Może Ci przypasuje. Myśmy zdecydowani byli na cementową (konstrukcja naszego dachu wytrzymywałaby ten ciężar) - a tu wykonawca podpowiedział, że jest w promocji ceramiczna dachówka... w cenie cementowej oczywiście skwapliwie skorzystaliśmy z tej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.01.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 kocimieta a jak wyszla wycena za blachodachowke? Ze względu na nasz połamany dach blachodachówka wyceniona została właściwie w cenie dachówki - dużo odpadów. Ale już robocizna za blachę tańsza o 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.01.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Popytaj w składzie czy nie ma promocji na jakiś rodzaj dachówki? Może Ci przypasuje. Myśmy zdecydowani byli na cementową (konstrukcja naszego dachu wytrzymywałaby ten ciężar) - a tu wykonawca podpowiedział, że jest w promocji ceramiczna dachówka... w cenie cementowej oczywiście skwapliwie skorzystaliśmy z tej oferty I macie bardzo ładny dach Pytania o promocje, obniżki, okazje cenowe powtarzam jak mantrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ładny i zaczyna... zielenić się i moje dziecko jest wielce happy, bo bardzo nie lubi błyszczących dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 06.01.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Koci - sprawdź, czy w tym składzie możecie kupić coś jeszcze. Coś, co wpłynęłoby na ogólny rachunek. My wybraliśmy dystrybutora/sprzedawcę naszej dachówki tylko dlatego, że jednocześnie kupiliśmy klinkier w cenie iście boskiej. Sumarycznie wyszło o jakieś o prawie 8000! mniej niż gdybyśmy jedno i drugie kupowali osobno. I jeszcze jedno - jeśli masz ofertę firmy X na piśmie, idź z nią do firmy Y i negocjuj cenę niższą. Zawsze działa. I jeszcze jedno (za co mnie pewnie miłosnicy tegalitu zlinczują) - wszyscy dekarze radzili, żeby "tego gówna nie kupować". Ale jaka jest prawda? ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A na Podlasiu znowu Święta - 6 stycznia prawosławni i wierni innych obrządków wschodnich, m.in. grekokatolicy i staroobrzędowcy, obchodzą Wigilię Wesołych Świąt po raz drugi w Beskidzie Niskim tez sporo rodzin obchodzących Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 06.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kocimieta jeśli mogę doradzić to nie kupuj cementowej. Jeśli masz możliwość to pooglądaj dachy sąsiadów i zobacz co się dzieje z cementem na dachu już po 3 latach. To wolała bym położyć blacho-dachówkę. Tak jak napisała Gosiek33 popytaj a na pewno dostaniesz w dobrej cenie ceramiczną. Gdy ja wybierałam dachówkę to bardzo dobrą ofertę miała firma Roben. Co prawda nie skorzystałam z tej ofert bo coś mi się ubzdurało i kupiliśmy Creatona ale dzisiaj jak bym miała jeszcze raz podjąć taką decyzję to kupiła bym z Robena o wiele tańsza i w zasadzie jakością nie odbiega od tej drugiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kocimietka co do tapet to sama szukam ale zobacz moze tutaj cos znajdziejsz ,niekture sa fajne ( sory za bledy ale fiksuje mi komp)http://art.widi.pl/category.php?id_category=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.01.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 kocimieta jeśli mogę doradzić to nie kupuj cementowej. Jeśli masz możliwość to pooglądaj dachy sąsiadów i zobacz co się dzieje z cementem na dachu już po 3 latach. To wolała bym położyć blacho-dachówkę. Tak jak napisała Gosiek33 popytaj a na pewno dostaniesz w dobrej cenie ceramiczną. Gdy ja wybierałam dachówkę to bardzo dobrą ofertę miała firma Roben. Co prawda nie skorzystałam z tej ofert bo coś mi się ubzdurało i kupiliśmy Creatona ale dzisiaj jak bym miała jeszcze raz podjąć taką decyzję to kupiła bym z Robena o wiele tańsza i w zasadzie jakością nie odbiega od tej drugiej. Pozdrawiam. Po weekendzie zrobimy kolejną rundkę po składach budowlanych, tym razem pooglądamy ceramiczną. PanMąż się łamie: "Przypomnij mi dlaczego zrezygnowaliśmy z blachodachówki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kocimietka co do tapet to sama szukam ale zobacz moze tutaj cos znajdziejsz ,niekture sa fajne ( sory za bledy ale fiksuje mi komp) http://art.widi.pl/category.php?id_category=6 Są Rossa, fajne są ale nie takie Szukam fototapety - kawiarni: gwarnej, radosnej, pełnej ludzi pijących poranne espresso a znajduję nostalgiczne, puste stoliki. Pustkę widzę, pustkę http://img252.imageshack.us/img252/1692/kaw4622655thickbox.jpg Uploaded with ImageShack.us I ani człowieka http://img819.imageshack.us/img819/7900/kaw16853914thickbox.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 09.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Koci, nie jestem zwolenniczką fototapet w domach, ale mam pewną wiedzę w temacie i mogę coś Ci polecić: http://www.naklejaniefototapet.pl/ Na ich stronie znajdziesz banki zdjęć, a w nich całe mnóstwo interesujących Cię ujęć Do tego firma wykona Ci wszystko do A do Z. Miałam okazję z nimi współpracować i jestem naprawdę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.01.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziękuję lullaby Faktycznie wielki bank zdjęć do przejrzenia, powinnam to znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Cześć, witam się w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.01.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 I ja witam dawno nie widzianą U mnie dzisiaj wreszcie b i a ł o - chłopcy pierwszy raz tej zimy łopaty do śniegu wyciągnęli z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 U nas też biało - ja niezadowolona (bo przecież strop pod śniegiem), dzieciaki zachwycone. Ale nie za bardzo jest co odśnieżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 kocimieta u nas biało juz od tygodnia :http://i42.tinypic.com/23vhs84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Aksamitka - to wygląda jak pocztówka u nas pada, ale że temp w dzień 0,5 na plusie, to jest raczej mokro niż biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 tatarak bo u was na zachodie to cieplutko jest, a u nas zima ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dokładnie, u mnie na budowie ruch jak w czerwcu elektrycy się w tym tygodniu mijają z hydraulikiem. a tynkarz w progu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts