Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

O to u mnie materiały miały kosztować 160000 ale na pewno wyjdą więcej. Archi mi dzisiaj powiedział, że nie stosuje się zwykle takich materiałów w budownictwie jednorodzinnym (za drogie), ale bał się zastosować gorsze ze względu na problemy z wodą jakie miał sąsiad. I ze względu na skarpę. Podobnie niektóre rozwiązania. Ale mnie to nie przeszkadza, Nie lubię gk i podwieszanych sufitów.

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej,

sluchajcie ja zielona jestem, jak to jest, wybiera ekipe na castingu podpisuje z nimi umowe i wplacam im juz zaliczke ? jesli tak to jaki procent, esli nie co jest gwarantem, ze zaczna u mnie w ogole budowac ?

pozdrawiam

Ja miałam wpłatę jakieś malutkiej zaliczki. Wydaje się mi, że nawet zaliczka nie daje Ci żadnej gwarancji. Miałam też zapis, że zwrot zaliczki jeśli nie podejmie się robót z mojej czy jego winy. Ale w sprawie umowy to zgłoś się najlepiej do Balbiny200 ona miała jakąś "wypaśną", dobrze zabezpieczającą interesy inwestora..

Oj, już daje, chwila moment :):):) Tylko zgram zdjęcia i już wrzucam do dziennika.

Dzień intensywny. Wróciłam do domu, pogadałam z ekipą, chłopy - oryginały jeden w jednego:lol2:

Następnie zakupy - Najmłodsza w adidaskach do tej pory pomykała ale już kupiłam cieplejsze; kolacja, potem koniecznie spotkanie z dr Housem;) Małą oporządzić i poprzytulać do snu - prawie sama zasnęłam... Rozmowa nt studniówki - syn potrzebował pieniądze na zaliczkę to i odezwał się ludzkim głosem;) Ale już dostał i poszedł do swojej twierdzy.

No i jestem:wiggle: