Tatarak 24.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 my w sumie w projekcie mamy sensowne rozplanowanie urządzeń w łazience i przy nim zostajemy, a jeśli chodzi o kolory i dobór armatury, to po prostu musimy osiągnąć consensus między 1) ofertą rynkową a portfelem oraz 2) gustami moimi i męża - projektant mógłby tego nie wytrzymać nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 24.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 my w sumie w projekcie mamy sensowne rozplanowanie urządzeń w łazience i przy nim zostajemy, a jeśli chodzi o kolory i dobór armatury, to po prostu musimy osiągnąć consensus między 1) ofertą rynkową a portfelem oraz 2) gustami moimi i męża - projektant mógłby tego nie wytrzymać nerwowo Nie wchodzi w ogóle w grę, żeby mi projektant coś narzucał. Nasz nas już zna i wie, że zawsze jest pytanie a ile to kosztuje, sam ma baaardzo zdrowo-rozsądkowe podejście. Sprzęty mam też już rozplanowane, ale bardziej chodzi o zorientowanie -0 to można zrobić tak a tak no i oni są od przekonania pana od płytek, że coś można zrobić mimo, że on mi wmawia, że tak się nie da . Przećwiczyłam już przy SSO takiego rodzaju pomoc . Nie wyobrażam sobie iść do projektanta i dostać coś i wozić się z tym samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.11.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ooo adk ja tez obowiazkowo lazienku plus salon i byc moze kuchnie, najpierw zrobie rozeznanie jakie sa koszty w mojej okolicy takich ekstrawagancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 co tam koci slychac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.12.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A jakoś nastrój mi siadł Zrobiliśmy stan "0" i myślałam,że zaraz będzie zima jak u nas co roku, taka z mrozem i śniegiem. A tu niespodzianka - ciepły listopad, początek grudnia też na plusie:o Patrzę na działkę i żal .....ściska - czemu nie dzieje się NIC ??? I już czarne myśli przyłażą z czarnych chyba zakątków mojego mózgu i zaczyna się czarnowidztwo - na pewno wiosna przyjdzie późno, na pewno śnieg będzie leżał do maja, ziemia zamarznie a noce będą polarne. Tak mam. A poza tym to siedzę w domu z Najmłodszą, wychodzimy z zapalenia ucha i realizujemy się kulinarnie, chociaż skłamałabym mówiąc,że to moja pasja Na potwierdzenie - wycinamy i przeplatamy wyroby faworkopodobne. http://img543.imageshack.us/img543/1107/pict0098by.jpg Uploaded with ImageShack.us I jesteśmy z efektu z a d o w o l o n e http://img849.imageshack.us/img849/1778/pict0097o.jpg Uploaded with ImageShack.us A Panowie i tak zjedzą wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A jakoś nastrój mi siadł Zrobiliśmy stan "0" i myślałam,że zaraz będzie zima jak u nas co roku, taka z mrozem i śniegiem. A tu niespodzianka - ciepły listopad, początek grudnia też na plusie:o Patrzę na działkę i żal .....ściska - czemu nie dzieje się NIC ??? I już czarne myśli przyłażą z czarnych chyba zakątków mojego mózgu i zaczyna się czarnowidztwo - na pewno wiosna przyjdzie późno, na pewno śnieg będzie leżał do maja, ziemia zamarznie a noce będą polarne. Tak mam. O to masz tak jak ja Ja też widzę zaspy śniegowe zanim mi mur oporowy między nami a sąsiadem wybudują. Poza tym ciągle oczami wyobraźni widzę złodziei wynoszących nasze teowniki stalowe i palety z cegłą i deski i różnych niedobrych ludzi uszkadzających złośliwie nasze ściany z cegły i betony, zamarzającą wodę rozsadzającą stropy i w ogóle wszelkie możliwe kataklizmy łącznie z wichurą porywającą w siną dal naszego blaszaka. Jedyne co mi jeszcze do głowy nie przyszło to powódź od strony Świdra wiosną . I też mi żal, że jest ciepło i można było jednak zamontować okna i wykańczać wnętrza podczas zimy. Jedyne co by nam w tym bardzo przeszkadzało to BRAK PRĄDU. Powiem tak - Kocimiętko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 03.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dziewczyny musi byś dobrze;) ja pamiętam jak dokładnie rok temu spadł śnieg i niestety zabrakło kilku dni do przykrycia domku dachem ( stał tak biedniutki całą zimę ze śniegiem na strychu ) ale na wiosnę wszystko ruszyło i mogliśmy się wprowadzić zgodnie z planem ( co zazwyczaj rzadko się zdarza), oczywiście żyliśmy na walizkach około miesiąca ale dzieci musiały iść do szkoły od września więc nie było wyboru;) Kocimiętko, faworkopodobne ciasteczka wyglądają smakowicie, aż ślinka cieknie:) zaraz zajmiemy się przygotowaniami do świąt, więc głowę i ręce będziecie miały zajęte, niedługo potem będzie nowy rok i oby do wiosny! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 u nas dziś 15 st na plusie ! mam wrażenie że na zewnątrz pachnie wiosną U Was wypadł ząbek a u nas przebija sie pierwsza piątka A faworki przecudnej urody, zresztą tak jak mała kuchareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.12.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Oj zazdroszczę, u nas wietrzysko straszne, głowę urywa, styropian z budowy sąsiadów (nieposprzątany) nawiewa A Ty skąd, pinacolada, taka wiosenna ? 15 stopni to dziś u naszych bratanków w Budapeszcie było ale żeby w grudniu, w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A Ty skąd, pinacolada, taka wiosenna ? małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 04.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 kocimieta to mnie żal dupe ściska ze az boli taaaka pogoda a ja musze czekac na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.12.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Oj boli ale razem czekać raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.12.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Pocieszę Cię, że rok temu łopatę mogliśmy wbić pod wykopy 27 marca. Poza tym masz stan zero i przy murarce ziemia nie ważna. Ważna jest temperatura powietrza. Pilnujcie tylko majstrów, żeby czekali zwarci i gotowi i nie planowali niespodzianek typu "za tydzień przyjadę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Majstry solidne chłopy:) Rwali się teraz do murowania a my ich przystopowaliśmy, jak się okazało, zupełnie niepotrzebnie Aby do wiosny. Compi, czy w związku ze Świętami, przewidujesz może zmianę avatarka ? Tak tylko pytam,ten tez jest ok, jest taki....wyrazisty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Aaaa, już mnie kiedyś pytano o to zdjęcie. Wyraża ono mękę, którą muszą przejść osoby chcące wybudować swój wymarzony dom ; ). Mam nadzieję, że nie przeraziłem tym opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.12.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 no nie powiem oryginalny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Cześć Nooo prezent co najmniej oryginalny. U mnie dużo kamieni, dużych i małych i wcale bym się nie obraziła jakby ktoś przyszedł i zabrał sobie. Niech mi tylko nie zryje ciężkim sprzętem działki Jakieś tam miejsce mogę dla nich wygospodarować, ale przesunąć te moje niektóre kamulce - tylko ciągnikiem chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.12.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 pokaż swój kamyk! lubię głazy, chociaż czasem sprawiają jednak wrażenie przeszkody raczej niż dekoracji nie martw się czekaniem - ile zdążysz wykombinować rzeczy w ciągu zimy! zazdroszczę nawet, bo ja się ustawicznie na coś muszę decydować od ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej kocimieta Wiem,że takie czekanie to nic miłego ( ja niestety jestetm bardzo niecierpliwa), ale dla pocieszenia powiem Ci,że po pierwsze wiosna podobno ma przyjść bardzo szybko, marzec i kwiecień mają być rekordowo ciepłe!!!! :D ( ostra zima styczeń , luty,... podobno).... Bardzo się ciesze z takich wiosennych prognoz Po drugie skoro tak sie już stało ,ze macie mały przestuj, to możesz to spokojnie wykorzystać na planowanie wnętrz, dzięki temu kiedy nadejdzie ten czas, wszytkie decyzje będziesz mogł szybko podojmować i będziesz ich pewna Tak czy siak za 3 miesiące wiosna więc szybko zleci p.s córeczka słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 13.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 wiosna podobno ma przyjść bardzo szybko, marzec i kwiecień mają być rekordowo ciepłe!!!! :D ( ostra zima styczeń , luty,... podobno).... Bardzo się ciesze z takich wiosennych prognoz Coraz bardziej lubię to forum! Nawet prognozę pogody można poznać Jeśli to, co mówi Karolina potwierdzi się, to już Wam zazdroszczę Jak dobrze pójdzie, ja w kwietniu dostanę dopiero gotowy projekt Biorąc pod uwagę, że lipiec i sierpień są ostatnio w Polsce paskudne, a jesień ciężko przewidzieć, w najlepszym wypadku w 2012 postawię fundamenty Tak, czy inaczej życzę nam wszystkim szybkiego nadejścia wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts