sylwerson 29.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 och, koci - nie doceni ale nie martw się - co Cię nie zabije, to Cię wzmocni! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja mam męża ceramika i u nas długo temat ceramika-beton był dyskutowany na wszystkie sposoby. jak wiadomo, wygrał beton. wygląda bosko - jest tak płaski, jak nie byłaby żadna dachówka ceramiczna. dekarze początkowo narzekali, a potem sami przyznali, że ostatnio mieli reklamacje nawet na dachówki HM Piano, które są drogie, markowe i absolutnie ceramiczne. każdy materiał ma swoje wady i zalety, w każdym trafiają się wadliwe partie produkcyjne. nie zamierzam bronić tegalitu jak niepodległości, ale jestem przekonana, że wybraliśmy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A ja się cieszę, że przynajmniej w kwestii wyboru co na dach mam wybór między blachą płaską a rozchodnikami. I skłaniam się ku rozchodnikom tylko po to żeby nie musieć wybierać która to blacha ma być bo też pewnie jest ich sporo.A tak w ogóle to już jestem przerażona ile to będzie kosztowało (jeszcze nie mam wycen ale czuję podskórnie, że wycena zwali mnie z nóg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 mnie jeszcze przeraza wycena wieźby dachowej, wczoraj siedzialam nad projektem i glowa juz boli.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Cześć Kocimiętowcy dołączam do Was, wieczorem prześledzę wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.02.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Zapraszam Tylko dlaczego te wieczory, przynajmniej u mnie, takie krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.03.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Już niech ta zima idzie precz - mam dość - ciemno, wiatr wyje, zimno i nic się nie układa. Wczoraj w samochód syna ktoś wjechał,rozwalił mu cały bok i uciekł. A on w tym czasie się męczył na korkach z matmy - matura niebawem. Majstry przyjść jeszcze nie chcą, chudziaka zalewać nie będą - bo w nocy na minusie i w dzień niefajnie. Trzeba byoł zalać jesienią, byłoby z głowy ale PanMąż chciał,żeby się ziemia przez zimę ubiła. No to czekamy. dobrze,że dzisiaj na koncert Renaty Przemyk idziemy, lubię ją - może mi się humor poprawi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dobrego koncertu więc Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.03.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dobrego koncertu więc Ci życzę. Bardzo dziękuje Był świetny ! Przemyk im starsza tym bardziej rockowo - demoniczna a mniej "lyryczna". Było i the best of i nowości. Tylko momentami nagłośnienie szwankowało, jak byłam wcześniej na Nosowskiej to każdy szept i każdy krzyk był wyraźny i zrozumiały a wczoraj momentami był problem. Ale ogólnie koncert super. Wróciliśmy późno a rano pobudka - Najmłodsza startowała w Narciarskim Pierwszym Kroku. Ile padania, ile radości, jaka zabawa Gdzie ta WIOSNA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 No u nas wiosna chyba już oficjalnie się rozpoczęła. W piątek Starszak zrobił zdjęcie żabie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A mój Młody niestety wirusówkę w szkole złapał i dzisiaj drugi dzień i jedna noc walczymy...ale coraz lepeij na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 O u nas seria wirusówek już rozpoczęta - a zaczęłam ją ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 05.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 i ja! i śmieciaki moje też charczą koci - kiedy wznawiacie budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.03.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kiedy wznawiamy? Dobre pytanie, ja co dzień rano lód z szyby samochodu zdrapuje Kupione wszystko - tak myślę - coby mojej brygadzie niczego nie brakowało, tylko zaczynać. Ale ten mróz prawdziwie wschodni - nie odpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 07.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jaką wentylację planujecie? Robicie GWC? Na etapie stanu zero nie widziałem nic na zdjęciach. Wyprowadziliście kanalizę, przepusty na gaz i elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.03.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wentylacja tradycyjna, a na zdjęciach nic nie widziałeś bo nie mogłeś, tam jeszcze nic nie ma Póki co tylko elektryka puszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.03.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 u nas , w centralnej, tylko lekkie mroziki nad ranem - na początku kwietnia skończymy elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.03.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak... a u mnie niedzielny poranek, Najmłodsza zerwała się po 6, na co i po co? Z nieba walą płaty śniegu, wiatr dmucha, regularna zadymka, komu to w połowie marca potrzebna taka pogoda ??? Musze wypić kolejną kawę bo będę gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 23.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ostatni wpis w dzienniku masz z początku lutego - ach, wstydź się, wstydź! a potem siądź i pisz, pisz, pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.03.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Tak, z dziennika zrobił się miesięcznik Na szczęście już drgnęło w temacie budownictwa to dzisiaj się pochwalę ale wieczorkiem bo teraz jestem w trakcie aktywności omletowo - śniadaniowej + nazywania figurek z plasteliny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts