Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam męża ceramika i u nas długo temat ceramika-beton był dyskutowany na wszystkie sposoby. jak wiadomo, wygrał beton. wygląda bosko - jest tak płaski, jak nie byłaby żadna dachówka ceramiczna. dekarze początkowo narzekali, a potem sami przyznali, że ostatnio mieli reklamacje nawet na dachówki HM Piano, które są drogie, markowe i absolutnie ceramiczne. każdy materiał ma swoje wady i zalety, w każdym trafiają się wadliwe partie produkcyjne. nie zamierzam bronić tegalitu jak niepodległości, ale jestem przekonana, że wybraliśmy dobrze.

A ja się cieszę, że przynajmniej w kwestii wyboru co na dach mam wybór między blachą płaską a rozchodnikami. I skłaniam się ku rozchodnikom tylko po to żeby nie musieć wybierać która to blacha ma być bo też pewnie jest ich sporo.

A tak w ogóle to już jestem przerażona ile to będzie kosztowało (jeszcze nie mam wycen ale czuję podskórnie, że wycena zwali mnie z nóg).

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Już niech ta zima idzie precz - mam dość - ciemno, wiatr wyje, zimno i nic się nie układa.:bash:

Wczoraj w samochód syna ktoś wjechał,rozwalił mu cały bok i uciekł. A on w tym czasie się męczył na korkach z matmy - matura niebawem.

Majstry przyjść jeszcze nie chcą, chudziaka zalewać nie będą - bo w nocy na minusie i w dzień niefajnie. Trzeba byoł zalać jesienią, byłoby z głowy ale PanMąż chciał,żeby się ziemia przez zimę ubiła. No to czekamy.

dobrze,że dzisiaj na koncert Renaty Przemyk idziemy, lubię ją - może mi się humor poprawi:wiggle:

Dobrego koncertu więc Ci życzę.

Bardzo dziękuje :) Był świetny !

Przemyk im starsza tym bardziej rockowo - demoniczna a mniej "lyryczna". Było i the best of i nowości. Tylko momentami nagłośnienie szwankowało, jak byłam wcześniej na Nosowskiej to każdy szept i każdy krzyk był wyraźny i zrozumiały a wczoraj momentami był problem. Ale ogólnie koncert super.

Wróciliśmy późno a rano pobudka - Najmłodsza startowała w Narciarskim Pierwszym Kroku. Ile padania, ile radości, jaka zabawa :)

Gdzie ta WIOSNA???

• 2 weeks później...