Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zdjecie z corcia swietne! piekna wrozka :-)

faktycznie dom rosnie, chcialam zauwazyc, ze to nie domek, ale duzy dom, czy teraz to etap, ze widzisz jego wielkosc, czy wrecz odwrotnie ? ;)

mam wrazenie, ze teraz juz z gorki, niedlugo bedzie sso, a pewnie troszke i ssz, okna juz wybrane ?

mam pytanie, przegladajac projekt, dopiero zauwazylam, ze architektka wpisala mi czerwony kolor dachowki, nie mam takiego w ogole w planach, czy musze to prostowac ? mpzp nie narzuca koloru

buziaki!

kjuta, widać wielkość domu ale nie przesadną. :cool:

Teraz widzę, że kuchnia (11 m) mogłaby być troszkę większa, do czego zresztą namawiał mnie architekt. Ale skoro większe gotowanie to tylko w sobotę - niedzielę to metrów wystarczy. Jakoś przeżyje brak modnej wyspy ;)

Co do Twego pytania: myślę,że skoro mpzp nie narzuca koloru dachówki to wybieraj dziewczyno co Ci w duszy gra.

Ale czerwony też ładny - ja zamówiłam drzwi zewnętrzne właśnie czerwono-rubinowe. PanMąż twierdzi,że pod kolor paznokci :wiggle:

Aj, ten klinkier grafitowy piękny jest na żywo, piękny! Jaka Ty masz fajna sukienkę?kostium? szary przy słupie. Wiechy nie widac za dobrze, ale więźba robi klimat. Jakiz to inny dach niż nasz, prostak taki.

A pomyśl sobie, że może sprawdzam własnie Twego zgorączkowanego syna pracę - przerzucam te arkusze, żongluję, kotłuję, wpisuję w systemie zero-jedynkowym różne informacje :)

To co - drinki pijemy?

No to Sylwia może po malutkim, sprawdzanie pójdzie sprawniej;)

Jakie ja mam po tej maturze ( skończona, na szczęście) ambiwalentne uczucia wobec kadry, hmmm, pedagogicznej właśnie. Pierwszy przykład - język angielski. Przez cały ogólniak tróje na świadectwie, czasem z łaski wpadła w półroczu jakaś czwórka. A ze sprawdzianu dyrektorskiego - bardzo dobry, z ustnej ( bo z pisemnej jeszcze brak wyników) 28 pkt na 30 możliwych. Ale mój syn z tych niepokornych...

Dachem sama jestem zadziwiona, ile w nim załamań i uskoków zupełnie przeze mnie niespodziewanych :eek:

Ta sukienka mnie bardziej kręci, szukam dla siebie czegoś bedącego wypadkową minimalistycznej elegancji, seksownej tuby i lekkiego retro. Jakieś propozycje?

sylwerson - po dzisiejszych obserwacjach poczynionych z okazji mszy komunijnej informuję: długość sukienek jest odwrotnie proporcjonalna do wysokości obcasów.Może wpływ miała dzisiejsza temperatura :cool: Obcasy najlepiej jak są na tyle wysokie,że widać podeszwę (Christian Louboutin nie ma monopolu na czerwone podeszwy - orzekł amerykański sąd, odrzucając pozew sławnego projektanta...) i ogólnie styl minimalistyczny nie był trendy, raczej "na bogato" :)