aksamitka 14.05.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zdrówka dla syna domek pięknie Wam rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zdjecie z corcia swietne! piekna wrozka faktycznie dom rosnie, chcialam zauwazyc, ze to nie domek, ale duzy dom, czy teraz to etap, ze widzisz jego wielkosc, czy wrecz odwrotnie ? mam wrazenie, ze teraz juz z gorki, niedlugo bedzie sso, a pewnie troszke i ssz, okna juz wybrane ? mam pytanie, przegladajac projekt, dopiero zauwazylam, ze architektka wpisala mi czerwony kolor dachowki, nie mam takiego w ogole w planach, czy musze to prostowac ? mpzp nie narzuca koloru buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.05.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zdrówka dla syna domek pięknie Wam rośnie Dziękuję - jedno martwi, drugie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.05.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 kjuta, widać wielkość domu ale nie przesadną. Teraz widzę, że kuchnia (11 m) mogłaby być troszkę większa, do czego zresztą namawiał mnie architekt. Ale skoro większe gotowanie to tylko w sobotę - niedzielę to metrów wystarczy. Jakoś przeżyje brak modnej wyspy Co do Twego pytania: myślę,że skoro mpzp nie narzuca koloru dachówki to wybieraj dziewczyno co Ci w duszy gra. Ale czerwony też ładny - ja zamówiłam drzwi zewnętrzne właśnie czerwono-rubinowe. PanMąż twierdzi,że pod kolor paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Chwilę mnie tu nie było i tyle się zadziało:D Rośnie wszystko do góry aż miło popatrzeć Gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.05.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Super rośnie dom . Najfajniejszy etap jeśli chodzi o widoczność efektów. Przepraszam - pomyliłam komentarze z dziennikiem pozdrowionka (trzymajcie slup mooocno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.05.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Adk - nic się nie stało Trzymamy się i słup - w niedalekiej przyszłości ma być obłożony grafitowym klinkierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 19.05.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Aj, ten klinkier grafitowy piękny jest na żywo, piękny! Jaka Ty masz fajna sukienkę?kostium? szary przy słupie. Wiechy nie widac za dobrze, ale więźba robi klimat. Jakiz to inny dach niż nasz, prostak taki. A pomyśl sobie, że może sprawdzam własnie Twego zgorączkowanego syna pracę - przerzucam te arkusze, żongluję, kotłuję, wpisuję w systemie zero-jedynkowym różne informacje To co - drinki pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.05.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No to Sylwia może po malutkim, sprawdzanie pójdzie sprawniej;) Jakie ja mam po tej maturze ( skończona, na szczęście) ambiwalentne uczucia wobec kadry, hmmm, pedagogicznej właśnie. Pierwszy przykład - język angielski. Przez cały ogólniak tróje na świadectwie, czasem z łaski wpadła w półroczu jakaś czwórka. A ze sprawdzianu dyrektorskiego - bardzo dobry, z ustnej ( bo z pisemnej jeszcze brak wyników) 28 pkt na 30 możliwych. Ale mój syn z tych niepokornych... Dachem sama jestem zadziwiona, ile w nim załamań i uskoków zupełnie przeze mnie niespodziewanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.05.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Wiechy nie widac za dobrze Na słowo mi uwierz - ładna jest: z okolicznych kwiatów i traw polnych - się postarali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 19.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ta sukienka mnie bardziej kręci, szukam dla siebie czegoś bedącego wypadkową minimalistycznej elegancji, seksownej tuby i lekkiego retro. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A to pytanie do Ewy Minge czy innego Zienia Ja kupuje szybko, nie analizuje marek, firm, aktualnych trendów. Z Twoich propozycji wybieram minimalistyczną, sexowną tubę . Sorry, nie doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 i proszę, wróżka raz machneła i wiecha gotowa - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.05.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Dzięki Tataraku, taka wróżka to czary i magia każdego dnia A Twoje rozterki odnośnie elewacji jako żywo przypominają moje własne - kolory biały i szary - to postanowione - tylko w jakiej konfiguracji i proporcjach. U mnie dodatkowo sprawę komplikuje kolor drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 zdecydowałaś się na czerwone? masz jakieś wizki elewacji? pokaż, będziemy się wspólnie zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.05.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mam,ale takie wstępne. Moja Pierworodna zrobiła http://img28.imageshack.us/img28/7833/25720031.png Uploaded with ImageShack.us lub tak: http://img31.imageshack.us/img31/8479/61848520.png Uploaded with ImageShack.us Póki co to wydaje się,że do elewacji to jeszcze ho, ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.05.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ta sukienka mnie bardziej kręci, szukam dla siebie czegoś bedącego wypadkową minimalistycznej elegancji, seksownej tuby i lekkiego retro. Jakieś propozycje? sylwerson - po dzisiejszych obserwacjach poczynionych z okazji mszy komunijnej informuję: długość sukienek jest odwrotnie proporcjonalna do wysokości obcasów.Może wpływ miała dzisiejsza temperatura Obcasy najlepiej jak są na tyle wysokie,że widać podeszwę (Christian Louboutin nie ma monopolu na czerwone podeszwy - orzekł amerykański sąd, odrzucając pozew sławnego projektanta...) i ogólnie styl minimalistyczny nie był trendy, raczej "na bogato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 planujecie białą podbitkę? widziałam na paru domach... jakoś żadna po kilku latach nie zachwyca. dałabym ciemną i wtedy wersję z ciemnym "trójkątem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.05.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W planach jest biała...Mam wrażenie,że ciemna "zaciemnia" a z ciemnym trójkątem robi się tak monumentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 może też być, że inaczej się odbiera te wizki, bo nieco inne są ujęcia i kolor bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts