kocimieta 20.05.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Tataraku, podoba mi się Twoja bramka Odnosnie mojej wielkiej bramy to teraz mam pomysł taki,żeby znikła, stopiła się kolorystycznie ze ścianą. Tylko nie wiem czy tynk ma swój konkretny numer z palety ral? wtedy zamówiłabym bramę w takim samym, mam taka opcję bez doplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 producenci tynków mają swoje wzorniki, wiec raczej trzeba by wziąć w garść wzornik RAL i wzornik tynków i szukać zbliżonych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 01.06.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Koci - świeże zdjęcia? co robicie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.06.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Co robimy? Hmm, jestem w nastroju nostalgicznym, bo deszcz pada... I kolejna rocznica ślubu - żeby było łatwo zapamiętać braliśmy ślub na Dzień Dziecka A poza tym zbieram papiery do banku, niestety nadszedł t e n czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 gratulacje z okazji rocznicy myśmy się Juniorem objedli lodów z okazji dzieckowego święta i to trochę pomaga na pogodę za oknem i tak daleko doszliście bez kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.06.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dzięki Tataraku Na taką pogodę to dobry alkohol wskazany wieczorowa porą ale to już raczej z Seniorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 01.06.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kocimieto, gratulacje z okazjii rocznicy ślubu i postępów na budowie. Z własnego doświadczenia wiem jak cieszy wieniec na dachu . No i dobrej pogody życzę, na dalszą część prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.06.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ale Wam szybciutko idzie to budowanie \ I oczywiście - najlepszego w rodzinnym stadle:yes: Fajną datę wybraliście. Papiery do banku są masakryczne, ale nie wy pierwsi i nie ostatni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 03.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Kocimiętko, a te podkłady.... to do czego one? jeśli, oczywiście mogę to wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.06.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dziękuje za życzenia i odwiedziny:) Pogoda się poprawia,dziś już pracowali na dachu, powiało optymizmem. A podkłady kolejowe, kardamino, wykorzystam w ogrodzie: do umocnienia skarpy, zrobienia ścieżki ogrodowej, może do budowy obrzeży rabat, zobaczymy... drewno dobrze komponuje się z zielenią i z naturalnymi materiałami takim jak żwir czy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Bo jet teoria, że podkłady nasączone CZYMŚ to samo zło.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.06.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ach te teorie... Nie strasz Compi, stołu z nich robić nie będę Jednak zmieniłeś avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 05.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pomimo wszystko radzę o podkładach poczytać, ponieważ nawet fachowe opracowania kiedyś były na ten temat. Zdrowe to nie jest na pewno. Jeśli nie będą przy tym bawiły się dzieci, zwierzaki, nie będą sadzone warzywka to ok. Avatar? Po prostu popłynąłem z prądem, jak prawie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.06.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Poczytałam...Wnioski dwa: 1. Zostaną, dla spokojności, umieszczone pod płotem, w części mało użytkowej do podtrzymania skarpy - mamy spadek terenu i 2. "Każdy złożony problem ma proste, błędne rozwiązanie!" U. Eco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 06.06.2012 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 podkłady śmierdzą, kiedy się obok urzęduje... są u moich rodziców od dawna i dożywają swego (czytaj: robaki zrobiły dobrą robotę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.06.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 kocimieto czy masz moze fotke za dachem 25 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 podkłady śmierdzą, kiedy się obok urzęduje... są u moich rodziców od dawna i dożywają swego (czytaj: robaki zrobiły dobrą robotę) Smród to argument nie do przebicia Pójdę dziś i postoję w miejscu gdzie są złożone, jeśli cokolwiek poczuje to chyba skończy się na dyscyplinującej rozmowie z PanemMężem i podkłady pojadą tam skąd je wytrzasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 kocimieto czy masz moze fotke za dachem 25 stopni? Te fotki, które są w moim dzienniku to patrząc na ścianę z dużą dziurę "z trójkącikiem" dach o nachyleniu jest po lewej stronie ( ten z kominami ), a 20 st po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.06.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 25 stopni po lewej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Bardzo fajny dziennik. Zapisuję się do podczytywania. Ale nie wiem w końcu, czy asymetria została, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts