kocimieta 06.06.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witaj amalfi Asymetria się wyprostowała - wszyscy odradzali. Jutro zajrzę do Ciebie, bo widzę zdolniacha: i piszesz i remontujesz. Powieść w odcinkach otwarta dla wszystkich czy - jak w lepszych klubach - jest selekcjoner ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witaj amalfi Asymetria się wyprostowała - wszyscy odradzali. Jutro zajrzę do Ciebie, bo widzę zdolniacha: i piszesz i remontujesz. Powieść w odcinkach otwarta dla wszystkich czy - jak w lepszych klubach - jest selekcjoner ? Dla wszystkich oczywiście. Tym bardziej, że ostatnio zdziadziała. A mnie szkoda tej asymetrii, ale skoro już wyprostowana, to nie ma co gadać. Piękny masz ogróg. Szkoda, że się nie da przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 06.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kocimietko, masz bardzo podobną dachówkę do mojej. Fajnie tak patrzeć jak dom nabiera coraz realniejszych kształtów. A co jeszcze planujecie zrobić w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.06.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Kocimietko, masz bardzo podobną dachówkę do mojej. Fajnie tak patrzeć jak dom nabiera coraz realniejszych kształtów. A co jeszcze planujecie zrobić w tym roku? Jana9 - planujemy zrobić w s z y s t k o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.06.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 amalfi - trochę ogrodu zabiorę na nowa działkę - już znalazłam człowieka, który będzie przesadzał niektóre krzaki, drzewka - był, oglądał, mówił, że się da zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No i pięknie dach się przykrywa Co do podkładów to u mojej koleżanki w tym roku wykorzystali podkłady i po pierwsze te ich są jakieś takiej jasne a po drugie nie śmierdzą nic a nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.06.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Przeczytałam dziennik od początku... domek nabiera kształtu, więc zapisuję się do podglądania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 amalfi - trochę ogrodu zabiorę na nowa działkę - już znalazłam człowieka, który będzie przesadzał niektóre krzaki, drzewka - był, oglądał, mówił, że się da zrobić ... To fajnie, że się tak da, bo szkoda by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.06.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Przeczytałam dziennik od początku... domek nabiera kształtu, więc zapisuję się do podglądania;) Witaj gopax, zapraszam Mój cały dziennik to raptem 3 strony, łatwo przelecieć, nie to co Twój czy amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.06.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No i pięknie dach się przykrywa Co do podkładów to u mojej koleżanki w tym roku wykorzystali podkłady i po pierwsze te ich są jakieś takiej jasne a po drugie nie śmierdzą nic a nic :/ Dzięki tutli, dach się przykrywa, ja nie mogę się napatrzeć i póki co, na tym etapie, wszystko mnie cieszy i się podoba, nawet taka najzwyklejsza dachówka. Chyba mało wysublimowana jestem i niech tak zostanie Moje podkłady też jakoś nie porażają zapachem ( czyt. smrodem) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.06.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witaj gopax, zapraszam Mój cały dziennik to raptem 3 strony, łatwo przelecieć, nie to co Twój czy amalfi Dziennika 3 ale komentarzy już 26 co razem nie tak łatwo (czyt. szybko) przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.06.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki tutli, dach się przykrywa, ja nie mogę się napatrzeć i póki co, na tym etapie, wszystko mnie cieszy i się podoba. i bardzo fajnie łap ten moment. ja przy układaniu dachówki byłam tak zestresowana (była jazda z hurtownią, ktora sobie pogrywała i nie zamówiła towaru na czas), że nawet nie miałam siły dobrze sie ucieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 10.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 ... drewno dobrze komponuje się z zielenią i z naturalnymi materiałami takim jak żwir czy kamień. A to prawda... Prawdę powiedziawszy, nawet nie pomyślałam, że podkłady można wykorzystać do zabudowy ogrodu - stąd moje pytanie Ech... wszędzie, gdzie nie zajrzę tam na tapecie myślenie o ogrodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.06.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja pierdziu - dach jest już pewnie gotowy! pięknie wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 13.06.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Prawie gotowy - deszcz przeszkadzał, zabrał kilka dniówek. Ciągle zerkam przez okno na mój nowy dach i tak - mimo różnych opinii na temat moich dachówek - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.06.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 to Wy macie widok z okna na budowę! ha, to mi jakoś umknęło - ułatwia życie taki układ, o rany, jak Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 oo budowa obok to skarb, można co chwilke spoglądać na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.06.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Tak - z obrazem powstającego domu kładę się spać i ten widok mnie budzi PanMąż natomiast dopilnuje każdej fuszerki - przynajmniej tak nam się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 14.06.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 O! Kocimiętko, ale ty dzisiaj miałaś fajne widoki . A u nas dzisiaj jesiennie - padał deszcz i hulał wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 czy porozbierani cieśle prezentowali aby piękne kaloryferki? fajnie dach wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts