Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Po 40-stce do parteru.."

Recommended Posts

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj amalfi :)

Asymetria się wyprostowała - wszyscy odradzali.

Jutro zajrzę do Ciebie, bo widzę zdolniacha: i piszesz i remontujesz. Powieść w odcinkach otwarta dla wszystkich czy - jak w lepszych klubach - jest selekcjoner ? ;)

Dla wszystkich oczywiście. Tym bardziej, że ostatnio zdziadziała. :)

A mnie szkoda tej asymetrii, ale skoro już wyprostowana, to nie ma co gadać.

Piękny masz ogróg. Szkoda, że się nie da przenieść.

No i pięknie dach się przykrywa :D Co do podkładów to u mojej koleżanki w tym roku wykorzystali podkłady i po pierwsze te ich są jakieś takiej jasne a po drugie nie śmierdzą nic a nic :/

Dzięki tutli, dach się przykrywa, ja nie mogę się napatrzeć i póki co, na tym etapie, wszystko mnie cieszy i się podoba, nawet taka najzwyklejsza dachówka. Chyba mało wysublimowana jestem i niech tak zostanie :rolleyes:

Moje podkłady też jakoś nie porażają zapachem ( czyt. smrodem) ...

Dzięki tutli, dach się przykrywa, ja nie mogę się napatrzeć i póki co, na tym etapie, wszystko mnie cieszy i się podoba.

i bardzo fajnie :) łap ten moment. ja przy układaniu dachówki byłam tak zestresowana (była jazda z hurtownią, ktora sobie pogrywała i nie zamówiła towaru na czas), że nawet nie miałam siły dobrze sie ucieszyć :)

...

drewno dobrze komponuje się z zielenią i z naturalnymi materiałami takim jak żwir czy kamień.

A to prawda... :yes: :)

Prawdę powiedziawszy, nawet nie pomyślałam, że podkłady można wykorzystać do zabudowy ogrodu - stąd moje pytanie

Ech... wszędzie, gdzie nie zajrzę tam na tapecie myślenie o ogrodach...