compi 24.10.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Koza fajna rzecz, prosta, ta na zdjęciu tez podoba mi się bardzo. Dopytaj jednak czy po tygodniu ta ładna rura spalinowa w kolorze bordo dalej będzie bordo, bo wg mnie zmieni kolor na czarny prędzej czy później, ale mogę się mylić. Aha, pod kozę należy na pewno coś podstawić lub ułożyć, bo ta wykładzina z żurnala tam jakoś nie pasuje : ). Modne jest grube mleczne, szlifowane szkło. Edytowane 24 Października 2012 przez compi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.10.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Compi, Ty jak zwykle konkretnie i rzeczowo Pewnie,że dopytam o wszystko jak już się zdecyduje na konkretny model. Póki co trwają pertraktacje i uzgodnienia. Koza czy kominek...Czerwone czy czarne, małe czy duże... A może z płaszczem wodnym? PanMąż twierdzi, że w kozie to ON palić nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 24.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mieliśmy ten sam dylemat, tyle że u nas to ja optowałem za kozą. Teraz mamy taki wkład, że i piekło można w salonie zrobić i normalnie podtrzymywać fajną temperaturę w całym domu. Jeśli będzie wkład to na pewno warto na etapie murowania ścian i wylewania stropów pomyśleć o DGP, aby potem nieprzemyślanych wcześniej kanałów nie zabudowywać karton gipsami. Wg mnie koza nie będzie wstanie dogrzać wszystkich pomieszczeń w piętrowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.10.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 U mnie parterówka A jaki masz model tego "piekielnego" wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 24.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mila z kratki.pl. 16kW ogrzewa parterówkę : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.10.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ja sie bałam, że dzieci mi się o taką kozę będą parzyć i dlatego stanęło na kominku a emaliowany kozuch piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 juz parapetowka ? matko jak te budowy Wasze szybko postepuja buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.11.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 kjuta! parapetówka może wiosną (późną) Mój dom jeszcze goły i wesoły i parapetów brak. Ale parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ha ha ha jakos mi literki sie przestawily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Koci ale masz porządek . Mnie po raz tysięczny czeka sprzątanie po ekipie. Mam nadzieję, że tym razem niewielkie. Jak się zrobi ocieplenie to już to wygląda z zewnątrz jak dom a nie jak budowa prawda? W moich okolicach ze względu na specyficzny dach prawie wszyscy kojarzą mój dom i się dziwią, że my jeszcze się nie wprowadzamy - no jak to przecież elewacja już jest . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A jeszcze o kozie - strasznie się mi podobają takie "stylowe" kozy. Ale baliśmy się o dzieciaki - niby są mądrzy, głupot nie robią ale czasami jak coś wpadnie do głowy to... aż strach się bać. No i baliśmy się sytuacji, że ktoś do nas przychodzi z małym dzieckiem, a my zamiast się rozrywać ze znajomymi biegamy za dziecięciem, żeby się nie poparzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.12.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mnie koza nęci samym faktem, że jest małogabarytowa Kominek+obudowa i robi się potężny mebel, zabiera przestrzeń, a u mnie tych metrów nie za wiele. Z moich doświadczeń - jakos szczególnie mi się dzieci w pobliże kominka nie pchały, a mam "od zawsze". I dzieci i kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Tobie i całej Twojej rodzinie życzy Małgosia http://img.webme.com/pic/m/magia-zimowych-swiat/canoce_503760473_50.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Koci, życzę Ci, żebyś ruszyła z wykończeniówką tuż po Nowym Roku i zamieszkała w nowym domku jeszcze przed Wielkanocą Jeszcze raz Radosnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 06.01.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Przejrzałam cały Dziennik My zaczynamy budowę na wiosnę (termin jesienny nie wypalił za względu na terminy urzędowe;/), mam nadzieję, że czasowo pójdzie nam równie sprawnie co Wam Będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2013 przez carnation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.01.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witaj carnation! łączę się w bólu co do czasu oczekiwania na tzw. papiery, u nas warunki zabudowy zostały łaskawie wydane po 6 miesiącach, aż nie chcę tego wspominać... Zaglądaj, zapraszam i chętnie zerknęłabym do Twojego dziennika, wiosna tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 15.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 witaj kocimięto przejrzałam cały dziennik. Ciesze się, że budujesz parterówke. My jesteśmy na etapie projektowania - a jakże, parterówki, mamy nadzieję, że na wiosnę uda nam się ruszyć z budową. Trzymam kciuki za sprawną wykończeniówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.01.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witaj u mnie, slawo05 Z taaakimi nogami tanecznym krokiem przejdziesz przez cały ten budowlany bałagan Coraz rzadziej tu jestem, poniewaz totalnie pochłonęła mnie wykończeniówka. Dziwny to czas kiedy sen z powiek spędza kolejny wybór koloru, wzoru, faktury, ceny. I trzeba być kobietą, zdecydowaną, stanowczą, nieugiętą i przekonaną o swoich racjach w pertraktacjach i z majstrami i osobistym PanemMężem. A ja taka nie jestem i coraz częściej odpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Kocimięta jak tam prace? Pokaż coś w dzienniku, bo ja ruszaaaam wreszcie jak żółw powoli z instalacjami to się poinspiruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts