lullaby 01.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kociu Dziękuję bardzo za miłe słowa dotyczące moich drzwi Ale jakże nudno by było, gdyby wszyscy mieli takie same! Twoje idealnie pasują do Twojego domku i pozostałej stolarki Czekam na więcej zdjęć, również tych z wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.05.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 adk - zawsze do usług Kociu Dziękuję bardzo za miłe słowa dotyczące moich drzwi Ale jakże nudno by było, gdyby wszyscy mieli takie same! Twoje idealnie pasują do Twojego domku i pozostałej stolarki Czekam na więcej zdjęć, również tych z wnętrza Dokładnie! Też czeka mnie szukanie drzwi, brrr nie chce mi się! Ale szukam podobnych jak Twoje, tylko bez naświetla i szyby. Ale też drewniane i teak i takie właśnie proste bez ozdobników. Erkado powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 02.05.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Bardzo ładne drzwi i cała elewacja!!! Cegła klinkierowa - super!!! Marzenia się spełniają - czytam, że już niedługo przeprowadzka. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 02.05.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 kocimieta - widzisz. Zamieściłaś zdjęcia (drzwi świetne) i od razu się przydały. Firma od Twoich drzwi wejściowych ma w ofercie dokładnie taki wzór i wymiary, za jakimi się rozglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.05.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Kociu Dziękuję bardzo za miłe słowa dotyczące moich drzwi Ale jakże nudno by było, gdyby wszyscy mieli takie same! Twoje idealnie pasują do Twojego domku i pozostałej stolarki Czekam na więcej zdjęć, również tych z wnętrza Nudy nie lubię a zdjęcia (kilka)obiecuje, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.05.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 chagall, adk, dr_au - dziękuje za miłe słowa, ale wybieranie drzwi gdy pierwsza łopata jeszcze nie wbita... Pan dr zadziwia mnie niezmiennie ADK - ja też chciałam bez szyby ,ostatecznie wyszło inaczej, nie żałuje,więcej światła w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 03.05.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 E tam. To, jakie drzwi mam mieć, to zadecydował architekt robiąc projekt. I teraz jak znajdę coś, co pasuje, to zapisuję sobie do bazy danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.05.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 I to jest logiczne. Ale. Ja zapisywałam tzw inspiracje, czyli to co mi się spodobało z fotek w internecie. Totalny chaos. A wystarczyło oglądać i zapisywać pod kątem konkretnego wymiaru, ceny, dostępności. Teraz to wiem. Ale u mnie nie tylko z drzwiami tak było. Wczoraj np. majster przypomniał, że w poniedziałek będzie malował i czy kolory ostateczne wybrane. Tak do końca to jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.05.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Najgorsze to te wybory....u mnie zgody w rodzinie nie było, i w końcu sama podejmowałam decyzje. Fajne drzwi macie Jaką szerokość mają te główne ? bo wyglądają na ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.05.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Amtla - nie takie ogromne, drzwi z doświetlem mają 140 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 No nieźle, schody tęczowe - Moja Mała pewnie by była zachwycona, ale ja jak i Ty nie. Dobrze że się nie opierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.05.2013 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dobrze że się nie opierał. Tak,to był mężczyzna,, który nie mógł mi się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 koci, dlaczego nic z tego o czym piszesz mnie nie dziwi? Bo to u nas w kraju norma. Schody - szukamy jelenia...a może mu wciśniemy te trepy ?, a może nie zauważy? a może nie będzie miał odwagi protestować ? Tak większość" fachofców" podchodzi do klienta Drzwi odrapane? Co to ich obchodzi? Mieli zamontować, to zamontowali - a ty się martw kobieto co z tym zrobić... Nasza polska rzeczywistość. Najważniejsze to skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.06.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mnie już też przestaje dziwić... Moja rzeczywistośc jest taka, że schody jednolite, zaakceptowane i zapłacone. Nie obyło sie bez jeszcze jednej poprawki, montazysta przywiózł niepolakierowane listewki, udawał,że nie wie o co cho:o ale przyparty do muru - przyjechał, poprawił, ten temat zamkniety, uff. Co do drzwi - reklamacja złożona, "czekamy na sygnał z centrali, Centrala nas ocali " tak mi sie gdzies z tyłu głowy Brygada Kryzys odezwała. Łapie mnie juz totalne zniechecenie i znużenie, nic tylko te Leroye czy Castoramy i inne budowlano-remontowe, choćby najpiekniejsze, juz mam dość Dziś mało przy karniszach sie nie rozpłakałam, autentycznie,że ja tu, liczę, mierzę kombinuje, zamiast buty jakies nowe mierzyć czy z dzieckiem na rower, no kryzys normalnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Koci, wytrwałości życzę. Masz u siebie Uroczysko. Idź się opij piwa, kiszki se zjedz lub innych pyszności. A jak nie piwa to jakiego trójniaka ze stoiska z miodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 02.06.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 kocimieta - wyluzuj, bo jak skończysz dom to wpadniesz w depresję. I to tylko w połowie żart. Ja mam tak, że wyobrażam sobie rezultat końcowy w wersji perfekcyjnej i nieco podkolorowanej. I jak później coś pójdzie nie tak (a zawsze pójść musi), to już rezultat mnie nie cieszy i mam ochotę wszystko wyrzucić do kosza. Jest to niekonstruktywne i do niczego nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 compi, dr_au - dzięki za męskie wsparcie Zgodnie z sugestią napiłam się nalewki puszczańskiej Ale jak tu wyluzować kiedy mi kuchnię montują i już widzę, że te uchwyty przy szafkach to nie był dobry ( mój zresztą) pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 03.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 O widzisz. Na tym to polega. Nie był dobry pomysł? Trudno. Przyzwyczaisz się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Gratulacje! Do kartonów i kabelków się przyzwyczajaj po prostu : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kocia, szmat czasu mnie u Ciebie nie było, ale udało mi się trafić akurat tuż po przeprowadzce GRATULUJĘ! Też mam taki sam problem z oknem w sypialni (budzę się dzień w dzień przed piątą i klnę na stojący w kącie karnisz ). kable mi wiszą w całym prawie domu - luz. się zrobi powoli. Wy też się powoli odnajdziecie w nowej przestrzeni. CUDOWNEGO MIESZKANIA ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts