adk 19.06.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kocimięta - JUŻ WPROWADZONA?! Tak szybko. O matko muszę podgonić tą swoją budowę, zostałam daleko w tyle SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!! Słodkich snów na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.06.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Koci kongratulejszyn tej samej cudnej daty - ten ostatni post w dzienniku to jakby o sobie czytała - mam identyczne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Bardzo dziękuję za gratulacje i współodczuwanie Taka przeprowadzka to specyficzny stan: burzy się dotychczasowy rytm, ustalony porządek, i w nowym i starym domu chaos... Trzeba wydeptać nowe ścieżki, dodać co najmniej 15 min więcej na poranne "oporządzenie" siebie i dziecka. Dziecko pokoju jeszcze nie oswoiło Póki co śpimy sobie we trójkę: ja z Najmłodszą i Misiem. I żeby była jasność, to nie chodzi o Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 patrz, co dziecko, to inaczej. u nas było wspólne spanie w starym domu, a w nowym krótka piłka: teraz masz swój pokój, swoje łóżeczko, to dobranoc, do zobaczenia rano i temat zamknięty. chyba mieliśmy fuksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.06.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Koci, serdecznie gratuluję przeprowadzki! Wszystkiego dobrego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 10.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Poczytałam z zapartym tchem, fajnie to opisałaś Bardzo ładny domek no i gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.07.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witaj u mnie shira3 Dziekuję za miłe słowa. A już myslałam, że wszyscy na wakacjach i nikt tu nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.07.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zaglądam, zaglądam. I bardzo zazdroszczę przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 12.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czytając końcówkę to jakbym o sobie - część dobytku jeszcze w kartonach, niczego nie mogę znaleźć a i wypakować też na razie nie mam gdzie Kocio prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 13.07.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Kocio prześliczny Facet - duży, leniwy, mruczący - daje się głaskać i kochać http://img824.imageshack.us/img824/3468/2ams.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 14.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Faktycznie duży Jesteś pewna, ze to nie tygrys? Ile on waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.07.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Może i tygrys - poluje na muchy i komary. Ale to jeszcze maleństwo ma dopiero 7 mcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 15.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ładne maleństwo Pewnie mojego przerośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 To mnie przegoniłaś :D GRATULACJE przeprowadzkowe.... Ja jeszcze czekam na kuchnię...i przypływ gotówki mi się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.07.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dziękuję za gratulacje, jutro będzie miesiąc jak mieszkam, ciągle jeszcze mnóstwo do zrobienia ale i tak jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 24.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witaj ponownie Dachówka najpierw - wspaniała Betonowa jest strzałem w dziesiątkę absolutnie! (patrz moja ) Serwantka - no po prostu genialna! O wiele bardziej jej do twarzy w nowym ubraniu. I na nowym tle. Kolorek ściany - też super Generalnie - fantastycznie że już mieszkacie. Córa się przyzwyczai. Może boi się, że nie trafi w nocy, że się zgubi? Moja mała tak po przeprowadzce miała. Nie mogła się odnaleźć po ciemku. Ale po kilku miesiącach jest juz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 02.08.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Serwantka boska!!! Miodzio. Kicia wspaniała, widać że to słodziak do kochania. I gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.08.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dziękuje za gratulacje i pochwały Czas pędzi, jak człowiek jest już "wprowadzony" to tempo prac drastycznie spada, niestety. Najmłodsza juz coraz częściej śpi u siebie, to nie tak, że się boi ciemności, całą noc palą się lampki przypodłogowe: http://img5.imageshack.us/img5/7333/wthc.jpg Uploaded with ImageShack.us Ale nie, ona chce "rączki", żeby ją trzymać. Przydałaby się taka jak z "Rodziny Adamsów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 pięknie ta serwantka wygląda sama ją przemalowywałaś? jak tak, to czym, napisz pliz. a, u mnie też kwiatki tu i ówdzie robią za zasłony okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 05.08.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tataraku - nie pomogę,serwanktę dobry człowiek przemalował Sama, samiusieńka to malowałam niedawno lustro, dosyć duże, było w złotej ramie a mi pasowała srebrna. Farbę ( w aerozolu) kupiłam w LeroyM, znalazłam w garazu resztki folii malarskiej. Dzień, w którym spłynęło na mnie natchnienie nie był najlepszy bo grzało niemiłosiernie i słońce odbite od lustra mnie skutecznie oślepiło ( malowałam na na zewnątrz, na trawie,żeby niczego przy okazji nie porebrzyć. Wyszło srebrne z przebłyskami złota, nieduzymi i tylko ja to widzę. Zdjęć z serii przed-po brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts