kjuta 15.09.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 az ja zajrzalam do projektu, aby obejrzec pieczatki super, ze dalo sie zalatwic od reki, ja musialabym pewnie i stracic urlop i jechac nadprogramowo pare km wiecej jak tam rok szkolny najmlodszej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.09.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To przedszkolna zerówka. Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.09.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No co ja mam, ostatnio wpisuję się w dzienniki. Nieładnie W oczekiwaniu c.d. Bladym świtem byliśmy dziś w Starostwie. Należało uzupełnić parę głupot typu: brak wpisanego drugiego imienia Pana Męża i inne nie-budowlane braki. Kobieta obiecała,że pnb będzie w przyszłym tygodniu, czyli po ok. miesiącu czekania . Tempo wręcz oszałamiające,zważywszy na nasze doświadczenia z papierami. Ale Pan Mąż mruczy: " nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam..." Dzwoniłam teraz do polecanego kierbuda, chyba go oczarowałam głosem , bo mamy spotkanie za godzinę, muszę tylko zrobić kurs do przedszkola. O firmach/majstrach budowlanych, do których dobijałam się w ostatnim czasie napiszę w innym poście bo to trudny temat jest Tak - potwierdzam nie wierzyć dopóki nie zobaczycie papierka. Trzymam kciuki aby PnB było jak najszybciej i Was zadowalające. (bo my mamy PnB na dom bez garażu i bez szamba...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.09.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 boszsz naprawde takie glupoty trzeba uzupelniac ? i to dopiero po miesiacu od zlozenia ? rozwala mnie to na lopatki napisz o ekipach, zaczynam sie przymierzac do zrobienia jakiegos castingu, ale zupelnie nie wiem, jak sie za to zabrac powodzenia na spotkaniu z kierbudem jakis polecany ? szkolna zerowka, to tez luz, ale jednak nastapila zmiana i powoli mloda sie oswaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witaj kocimieto Trzymam mocno kciuki za Twoje pozwolenie na budowę Niestety, podobno w gminach ze statusem uzdrowiska to wszystko tak długo trwa Cieszę się, że będę mogła śledzić Twoje budowlane poczynania praktycznie od początku. I nie ukrywam, że nie mając bladego pojęcia o budowaniu, liczę na Twoje wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.09.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Cześć lullaby! Miło,że zajrzałaś Nic się nie martw swoim "bladym" pojęciem o budowaniu. Forum wspiera, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.10.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 gratuluje pnb! wow, teraz sie zacznie z tego, co wczytalam sie w forum, dzienniki, te roznice cenowe, to normalne, 30 tys roznicy to juz za calosc SSZ ? czy tylko jakis etap az taka ma przebitke cenowa w ofercie ? jak wybieralas ekipy ? z polecenia, netu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kocimięto, gratulacje!!! Nietstety różnice w wycenie, to coś zupełnie naturalnego. Skoro bateria wannowa w jednym sklepie kosztuje 1700, w drugim 1100, jeden facet za szambo chce 6500 a drugi 4200, to dlaczego tu ma być*inaczej. Jak się*ma czas, wolę i trochę smykałki można naprawdę sporo zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.10.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mamy. mamy, mamy Niestety nie szóstkę w lotto ale radość też przeogromna p n b Nareszcie kamień z serca spadł i potoczył się bujać - można działać !!! Oczywiście casting na firmy/majstrów przeprowadzałam w tzw międzyczasie. I tu uwaga: rozbieżność cenowa ( chodzi o samą robociznę ) między najtańszą i najdroższą, za ten sam zakres robót, wyniosła - tadam - prawie 30 tysięcy złotych polskich! Też tak miałyście? WIELKIE GRATULACJE!!!!!! Co do różnic w wycenach robocizny u mnie różnica 100 000 zł między najtańszą a najdroższą za SSO! . Sama robocizna. edit: przepraszam 110 000. (bo jeden chciał 160 000!!!!!!! za sam SSO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.10.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 gratulacje! czyli zaczynacie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.10.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dziękuje bardzo! Pewnie,że zaczynamy w tym roku, przynajmniej pierwszy etap. Że tak powiem - chcę aż piszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 eh zazdroszcze ale co sie odwlecze... niestety na pewne sprawy nie mam wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratuluję PNB ; to jesienią już zaczynacie, czy czekacie do wiosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wbiłabym szpadel choćby jutro tylko się jeszcze pozwolenie umacnia w prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Znam takich co nie czekali...ale lepiej poczekaj, bo nigdy nie wiadomo co komu do głowy strzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 07.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 wow jeszcze w tym roku ? super! zaczyna nabierac tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.10.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ach - kocimięto!!!!!! Wbijaj sobie ten szpadel, bo Ci potem nie pozwolą Cieszę się, że zdążysz/zdążycie zacząć w tym sezonie Nasze różnice w proponowanych cenach wykonawstwa sięgały 100% :, zatem mieścisz się w normie. Niezależnie od tego, kogo wybierzecie na mistrza ceremonii pamiętaj: i tak musisz go pilnować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza ekipa skopała fundament pod klinkierową opaskę wokół domu (ergo - opaski nie będzie), wymiary okien, kawałek ściany w kuchni im się nie wymurował, za dużo drewna na więźbę kazali zamówić. Aj - teraz największe ekscytacje przez Wami - no bo kiedy przyjedzie wielka grucha, to uniesiesz sie ciut i zobaczysz, że lewitacja jest dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 08.10.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Sylwerson Jak poetycko piszesz o tym...akcie...zalewania...I ta wielka grucha... Do tej pory myślałam, że to unoszenie się ciut nad ziemią i wielka ekscytacja są zarezerwowane do zupełnie innej aktywności W takim razie pragnę jeszcze bardziej A pilnować będę, budowa jest przez płot, moja obecna i nowa działka graniczą ze sobą. My też mamy w projekcie opaskę z klinkieru wokół domu - już została opłakana i pożegnana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 08.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 widzę, że tu dużo się dzieje;) w końcu mam net i mogę poczytać...pamiętam jak ja rok temu zaczęłam budowę, jak się podniecałam( heh), a teraz już piszę z mojego domku i czasem trudno mi uwierzyć, ze jeszcze rok temu nie było tu nic! pamiętam też jak się bałam czy zdążymy przed zimą, no bo do wiosny to ja bym chyba nie wytrzymała;)i wierzę, że nie możesz się doczekać tej chwili:)życzę powodzenia i czekam na relację, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 G R A T U L A C J E ! ! ! To teraz przed Tobą jedna z najfajniejszych przygód w życiu! Gdybym teraz budowała drugi dom to byłabym taaaaaka mądra! A oferty na SSO u nas były od 75 tys. bez materiałów do 750 tys. z materiałem! Z czego materiał wyniósł nas 160 tys. (a mamy porządne:cool:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts