Xawery 03.02.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Mam zapotrzebowanie na parapety zewnętrzne i wewnętrzne o bardzo dobrej jakości. Jakie marki najlepiej stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 03.02.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Bardzo wysoką jakość (moim zdaniem) mają produkty firmy Helopal. Produkują wewnętrzne i zewnętrzne. Napisz z jakiego materiału szukasz. Strona www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xawery 04.02.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Helopal? mój znajomy deweloper też wspominał o tej firmie. Prawdę mówiąc, myślałem o prawdziwym marmurze ale to oznacza duże koszta + pielęgnacja. Czy te parapety helopalu faktycznie dobrze imitują marmur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 04.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Szczerze polecam granit. Pewnie wielu osobom kojarzy się głównie z nagrobkami i cętkami czarno-szaro-białymi (polskie granity), ale wystarczy odwiedzić lokalnego kamieniarza i zobaczyć próbki, albo poszukać kolorów w internecie. Materiał jest bardzo trwały, nie wymaga żadnych dodatkowych zabiegów zabezpieczających, a myślę, że z granitów dostępnych obecnie da się wybrać taki, który trafi w nasz gust i będzie pasował do wnętrz i elewacji. W wyszukiwarkę proponuję wpisywać np. granit kashmir, giallo, african. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts