L.Rafał 03.02.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam wszystkich Forumowiczów.Jestem od jakiegoś czasu czytelnikiem tego forum. Przy okazji planowania budowy swojego gniazdka postanowiliśmy z żoną zarejestrować się i założyć dziennik budowy. Postaramy się dzielić się swoimi doświadczeniami zebranymi podczas planowania i budowania i liczymy na merytoryczne wsparcie ze strony forumowiczów.Przejdźmy więc do konkretów:1. Działka: 21x47,15=990 m2 przy drodze wojewódzkiej, ogrodzona. Woda, kanalizacja, telefon i prąd biegną wzdłuż drogi i krótszego boku działki.2. Planowany domek: Z34 pracowni Z500.3. Finansowanie: Sprawy papierkowe i stan zerowy z oszczędności, reszta kredyt i bieżące dochody.4. Założenia: Energooszczędnie i tanio z jak największym wkładem własnej pracy. Zapraszam do czytania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swirek100 20.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem od jakiegoś czasu czytelnikiem tego forum. Przy okazji planowania budowy swojego gniazdka postanowiliśmy z żoną zarejestrować się i założyć dziennik budowy. Postaramy się dzielić się swoimi doświadczeniami zebranymi podczas planowania i budowania i liczymy na merytoryczne wsparcie ze strony forumowiczów. Przejdźmy więc do konkretów: 1. Działka: 21x47,15=990 m2 przy drodze wojewódzkiej, ogrodzona. Woda, kanalizacja, telefon i prąd biegną wzdłuż drogi i krótszego boku działki. 2. Planowany domek: Z34 pracowni Z500. 3. Finansowanie: Sprawy papierkowe i stan zerowy z oszczędności, reszta kredyt i bieżące dochody. 4. Założenia: Energooszczędnie i tanio z jak największym wkładem własnej pracy. Zapraszam do czytania i komentowania. witam pozycje 2,3,4 dokładnie tak samo jak u mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts