prawdziwy.anika 01.04.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 odwiedzilam dzis biedronke strasznie duzo biedoty bylo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.04.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 odwiedzilam dzis biedronke strasznie duzo biedoty bylo ;) A po czym poznałaś? Były ekipy telewizyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ale daliście się nabrać na te dystrybutoryhttp://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gifAle w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) A po czym poznałaś? Były ekipy telewizyjne? nie bylo gdzie zaparkowac,tak parkingi mercami ciasno obstawione Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donsisu 04.04.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja na zakupy jezdze tylko do biedronki, jak dla mnie dobry asortyment w dobrych cenach. A koszyk kaczynskiego jaki tani:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zakupiłem biedronkowy smalczyk z mięskiem, jabłkiem i cebulką. Delicyja! Najlepiej smakuje z musztrdo - ketchupem zakupionym w Lidlu.Pozdro.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 do Lidla idę w czwartek, bo mają taką łopatę do wyrywania chwastów (a dokładnie mleczy) i muszę popatrzeć, czy przypadkiem za 23 zł nie uda mi się kupić urządzenia sprzedawanego w Leroy po 120. Mam nadzieję, że to może jakaś mniej ekskluzywna wersja tamtego, bo zawsze na nie miałam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ... przykro mi niezmiernie ... nie pokochałem Biedronki ... ani Żabki, ani nawet Krecika ... miłośników niniejszych serdecznie przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 06.05.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ... przykro mi niezmiernie ... nie pokochałem Biedronki ... ani Żabki, ani nawet Krecika ... miłośników niniejszych serdecznie przepraszam w biedronce zauważyłem, że pomarańcze z drugiego krańca świata tańsze od polskich jabłek ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 w biedronce zauważyłem, że pomarańcze z drugiego krańca świata tańsze od polskich jabłek ciekawe bo w pomarańczowym świecie nie ma przymrozków w środku lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ja też kupuję od dawna w biedronce, z ulubionych produktów to: bułeczki maślane 10szt w paczce (już tu wspominane), ciasto w stylu babki piaskowej z pudrem i ciasta takie z marmoladą wiśniową lub kiwi, herbata remsey, ser mozzarela tarty i w kulkach, kabanoski indycze, lody - rolady z chemii to chusteczki nawilżane do mebli i innych powierzchni - niezastąpione przy szybkim ścieraniu kurzu lub zabrudzeń, sole do kąpieli, kiedyś dawno spotkałam zarąbiste ściereczki w rolce, do urywania, ale niestety teraz nie widuję w lidlu uwielbiam "babkę piaskową" w postaci ciasta , pampuchy, ciasto francuskie a z chemii produkty W5 zwłaszcza płyn do łazienek przeciwko kamieniowi w różowym spryskiwaczu - rewelacja do kabiny, "spsikuję", odczekam parę minut i spłukuję prysznicem, bez szorowania i wysiłku, śmierdzi tylko trochę chemicznie i drażniąco, ale coś za coś wędliny jemy i jakoś nie zaobserwowałam skutków ubocznych zwykle szynkę babuni albo tą drugą okrągłą z biedrony i tą paczkowaną w obsypce czy jakoś tak i schab ze śliwką do pieczenia, a z lidla kiełbasy na grilla - śląską czy inne, mięso mielone, może ryzukuję, ale gdzie nie ryzykuję, chyba że w sklepie gdzie mi zmielą na miejscu a u nas tak dobrze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.07.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja kupuje tam dosyć często i nie jest mnie z tego powodu wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja kupuje tam dosyć często i nie jest mnie z tego powodu wstyd. ... eeeeeeeeeeeeee ... no coś Ty ... Łukasz ... "wstyd to kraść i z dupy spaść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.07.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 i z dupy spaść" Oj tak, oj tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Oj tak, oj tak... Jakieś wspomnienia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.07.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jakieś wspomnienia... ? Właściwie to było trochę na odwrót i mniej seksualnie. Wlazła na mnie na imprezie, a jak się zorientowałem ile waży, to oboje polecieliśmy na pysk:lol2: To nie była biedroneczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.07.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 stonka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Raczej tona a nie stona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 stona , stone .... aaaaa!!! - kamień ! no to nieźle nbzdryngolony byłeś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 stona , stone .... aaaaa!!! - kamień ! no to nieźle nbzdryngolony byłeś .... Impreza w kamieniołomie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts