Liwko 28.07.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Impreza w kamieniołomie była No, po biedronowej whisky:D. A właśnie, pije ktoś ten zajzajer? Raz kupiłem, to zacząłem dolewać coli. I tak dolewałem, dolewałem, dolewałem... cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No, po biedronowej whisky:D. A właśnie, pije ktoś ten zajzajer? Raz kupiłem, to zacząłem dolewać coli. I tak dolewałem, dolewałem, dolewałem... cdn. .... no nie mów Liwko, że robią whiski z biedronki (ciekawe, dlaczego Szkoci jeszcze na to nie wpadli) ... o szynce już słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.07.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 szynce z biedronki??? http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Biedronka schodzą na psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.07.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No i dolewałem, dolewałem, i za cholerę nie szło zabić tego smrodu. Na koniec wyszło, że miałem colę z whisky a nie na odwrót:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No i dolewałem, dolewałem, i za cholerę nie szło zabić tego smrodu. Na koniec wyszło, że miałem colę z whisky a nie na odwrót:D Można było nos zatykać, zamiast rozcieńczać płyn i jego zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Można było nos zatykać, zamiast rozcieńczać płyn i jego zapach Masz rację, alkoholu się nie wącha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Masz rację, alkoholu się nie wącha:D No właśnie, do wąchania to są sole trzeźwiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 alkohol nie jest po to aby ładnie pachniał czy smakował tylko po to żeby działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 alkohol nie jest po to aby ładnie pachniał czy smakował tylko po to żeby działał Mój kolega mówił (dawno go nie widziałem:)); "Piję wszystko oprócz smoły i lepiku, bo to w mordę pali":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.08.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ostatnio miejscowy "lompik" uświadomił mnie jaka jest różnica między fioletowym a przeźroczystym denaturatem. ten przeźroczysty ma mniejszą goryczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.08.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts