leaat 24.02.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a probowaliscie lasagne? jak nie, to sprobujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.02.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a probowaliscie lasagne? jak nie, to sprobujcie Trzymałam już ją raz i odłożyłam:) Dobra jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 nawet lepsza:)ale rece precz od mikrofali...tylko w piekarniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.02.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To teraz już pewnie wypróbuję Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ju łelkam:)a tak przy okazji, czy ktos probowal łososia swiezego, tego po 34zl za kg? mialam juz dzwonki mrozone (9.90zl), ale nie szczegolnie mi przypadly do gustu, wk* osci...moze sie nie znam:)dzis zobaczylam swiezego fileta w "stonce" (w Makro jest po 58zl za kg i jest prze, przepyszny) jak z jakoscią tego z Biedrony?ktos sie skusil na taki delyszys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.02.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 W ostatnim wydaniu "Wprost" jest fajny artykuł o Biedronkach.opowiada mi o tym ,ze w miarę rozwoju sieci pozyskuje się renomowanych dostawców-przytoczono przykład Coca-coli,produkującej specjalnie dla Biedronki w niespotykanych nigdzie indziej opakowaniach i cenie,a także o winnicy Casa Vinicola Morando,która dla Biedronki wypuściła wino Barolo w cenie 29,90. Autor artykułu twierdzi ,że jest to "iście dumpingowa cena" bo "z reguły takie wino kosztuje między 100a 300 zł":) Na dziesięciolecie biedronki kupiłam sobie patelnię z dnem jak plaster miodu.Jest świetna.Mowię to z pełną odpowiedzialnościa po latach kupowania patelni znanej firmy,z której teflon-mimo uzywania drewnianych łopatek-schodzi szybciej niż lakier z paznokci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 24.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 My też sporo zakupów robimy w osiedlowych marketach. Co do jakości artykułów bywa różnie. Z Lidla np. słodycze i nabiał, z Biedronki napoje (ktoś powyżej pisał o Coli, choć ja wolę niegazowane). Nie pojmuję, jak można przez miejsce zakupów postrzegać siebie lub innych. W moim świecie statusu nie wyznacza reklamówka z Biedronki czy kurier z Piotra i Pawła. Ludzie, którzy mają tak ukształtowaną wiadomość są bardzo biedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 o lasani będę pamiętać Gałka, jak wygląda ten plaster miodu????? też ciągle walczę z patelniami. Najbardziej mi żal... garnka z Leclerka. Taki żeliwny podobno, jaki fajny był ale teflon mu zlazł z dna po pierwszym bigosie Potrzebuję dobrego garnka nie z nierdzewki i dobrej niedrogiej patelni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ewa, ja jestem testerem garnków miałam już taka ilość markowych i nie markowych, że głowa mała i co? Króluje stary Olkusz i ceramika,choć miałam okazje gotować w żeliwie i to moje niedościgłe marzenie Le Creuset lub Fissler (cena , około tysiaka za garnek 26 cm ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 EZS-niestety te patelnie były tylko na jubileusz:( Teraz ich nie widzę.Na dnie mają wzór w plaser miodu ,trochę wypukły,nie wiem jak to dobrze opisać ale funkcjonuje dobrze. I zgodzę się z Malką,że nie ma jak normalny ,emaliowany garnek za średnie pieniądze.Oczywiście można i należy dążyć do" mercedesów garnkowych"ale póki co wolę Olkusz niż te z cienkiego metalu w których zupa kiśnie zanim jeszcze zdąży ostygnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Patelnie z Olkusza czesto sa w Biedronce w promocji.Lazani nie jadlam ale slyszalam same dobre opinie. Bylam wczoraj i sa w promocji czekolady belgijskie z Wawela w koszach z limitowanymi artykulami. 75 g kosztuje okolo 2,80 zl. W srodku maja nadzienie pralinowo/orzechowe, a smakuja lepiej niz praliny z linda, ktore byly u nas hitem w domu. Czekolady belgijskie z biedronki przebily linda. Tak wygladajahttp://swiatslodyczy.blox.pl/resource/belgijskabiala1.jpg sa 4 smaki:biala, mleczna, z orzechami i gorzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.02.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a probowaliscie lasagne? jak nie, to sprobujcie Próbowałem:) Niestety potraktowałem ja mikrofalą i się rozpłynęła , ale i tak była bardzo smaczna. Ale mi apetytu narobiłaś, zaraz lecę do Biedy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Próbowałem:) Niestety potraktowałem ja mikrofalą i się rozpłynęła , ale i tak była bardzo smaczna. Ale mi apetytu narobiłaś, zaraz lecę do Biedy:) tylko i wylacznie piekarnik, nawet dluzej kilka minut trzeba piec niz podaja na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 witam. polecam konfiturę jagodowa - pycha nie było od roku i teraz znowu się pojawiła Mniam, mniam, mistrzostwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.02.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Rozbawiła mnie do łez reklama Biedronki, ta z ryżem na końcu spiewającym po chińsku (?). Chyba pojadę do Biedronki i sie rozejrzę. Tak zachęcacie... Tylko musze spisac te wszystkie polecane przez was produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Rozbawiła mnie do łez reklama Biedronki, ta z ryżem na końcu spiewającym po chińsku (?). Chyba pojadę do Biedronki i sie rozejrzę. Tak zachęcacie... Tylko musze spisac te wszystkie polecane przez was produkty. Drabiny są po 89 zyla. Już mam ją w domu. Jest ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Perm...weź sobie czipsy duużą paczkę .. jeszcze ...dobre som:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Perm...weź sobie czipsy duużą paczkę .. jeszcze ...dobre som:) I do tego dużą Colę. Twój organizm będzie zachwycony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Wszystko się zdezynfekuje alko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Od dzisiaj sa w promocji lopaty (3 rodzaje) i widly ogrodowe po 30 zl http://www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/wiosna/ (przedostatnia strona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts