aksamitka 17.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie kupuje w biedronce, byłam kilka razy i wyszłam tylko z chusteczkami dada, minus za brak możliwości płacenia karta, wole Lidla, dużo fajnych rzeczy, bardzo lubię makarony z semoliny a nie zwykłej mąki jak w biedronce, a za fajna cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 W Biedronce ostatnio były piwo Carlsberg po 2.19 oraz deserki czekoladowe po chyba 1,59 takie z pianką czekoladową. Że nie wspomne o tanich jogurtach gruszkowych czy innych. I ser żółty, krojony Morski. Jeśli chodzi o wędliny to jak chyba pisałem PIKOK z Lidla. I dość niezłe piwo Argus malinowe (choć w większych ilościach zasłada strasznie paszczękę). A i w Lidlu smaczny Advocat, ale ten niemiecki, duży. A od wczoraj - akcesoria dla rowerzystów. Dobrej jakości i niezbyt drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 19.03.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 u nas wczoraj tulipany w biedronce 10 sztuk za 8,99 (żółte, czerwone, pomarańczowe, różowe jasne i ciemne, białe) i już czuć wiosnę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.03.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 W Biedronce ostatnio były piwo Carlsberg po 2.19 oraz deserki czekoladowe po chyba 1,59 takie z pianką czekoladową. Że nie wspomne o tanich jogurtach gruszkowych czy innych. I ser żółty, krojony Morski. Jeśli chodzi o wędliny to jak chyba pisałem PIKOK z Lidla. I dość niezłe piwo Argus malinowe (choć w większych ilościach zasłada strasznie paszczękę). A i w Lidlu smaczny Advocat, ale ten niemiecki, duży. A od wczoraj - akcesoria dla rowerzystów. Dobrej jakości i niezbyt drogie. Pikok z Lidla faktycznie smaczny, schab szczególnie . Jak się jednak policzy ile te wędliny kosztują w przeliczeniu na kilogram to wychodzi na to że taniej pojechać do jakiegos dobrego, nawet drogiego mięsnego i kupić pokrojone na wagę. Zachęcony przez was byłem na zakupach w Biedronce i cos tam kupiłem. Faktycznie takiej tandety straszliwej nie zauwazyłem. Praktycznie ten sam standard co Lidl czy Netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 24.03.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 http://img29.imageshack.us/img29/9358/jaro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Słusznie, inaczej ja bym już nie chodził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 24.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 tak tak tam tylko tuska obsługują dajcie se siana już z polityką. Wszyscy nas doją nas jak tylko mogą, i się śmieją z głupiego narodu że na to wszystko pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 24.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (...) Wszyscy nas doją nas jak tylko mogą, i się śmieją z głupiego narodu że na to wszystko pozwala. Ale w Biedronce nas doją mniej niż Pana Prezesa na Ochocie! Okazał się frajerem, że dał się tak wydoić! Ja tam kupuję w dyskontach choć do biedoty się nie zaliczam [tak mi powiedzieli w banku sprawdzając zdolność kredytową]. Może dlatego stać mnie na kredyt, że nie kupuję [zwykle] w ekskluzywnych sklepach? Kto oszczędza to i ma - jeden więcej drugi mniej. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 U nas na Biedronkę mówi się "Bieda":D Ale to raczej śmieszne przeistoczenie biedronki niż rzeczywista opinia o tej sieci. Naprawdę od jakiegoś czasu zmieniła się mocno na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 24.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 W biedronce są dobre artykuły i nikt normalny, nie robi w chwili obecnej dużych zakupów w małych sklepikach, gdzie po raz nie ma wyboru, po dwa towar w nich nie jest świeży. Wiec głupotą jest pisanie że te sklepy są dla biedoty bo właśnie w marketach kupują bogaci i biedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dokładnie, zabraknie ci kilograma cukru to nie wsiądziesz w samochód czy tramwaj tylko pójdziesz do najbliższego sklepu nawet jak wiesz że jest drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 eee, mój najbliższy sklep osiedlowy jest wcale nie bliżej, niż market. Taka pustynia... Wsiadam w samochód albo rezygnuję z wypieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jasne, że kupuję, premier też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Bylam dzisiaj, maja duzo nowych serow. Kupilam grana padano za 8,90/200 g czyli jakies 5-6 zl taniej niz w innych miejscach. Maja tez kawior od niedawna, duzo lososia, nawet malze w sosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.03.2011 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ... Maja tez kawior od niedawna, ... z bieługi ? czy może raczej "kawior z biedronki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 25.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 jako fanka Biedronki, podam taki przyklad: -wczoraj zabraklo mi kawy, a tu niespodziewanie goscie w drzwiach (8.00 rano, wiec kawa obowiazkowo;) lece do osiedlowego sklepiku, bo do stonki daleko, patrze-nesca 23zl:rolleyes: kupilam wiec tylko malą za 7zl (jak mus to mus-jakos przezylam), a popoludniu do biedronki i patrze, oczom nie wierze....nesca 17zl (o gratisie nie wspomne:jawdrop:) Ptasie mleczko w osiedlowym sklepiku kosztuje 11,60zl a w Biedronce 8zl...przykladow mnostwo by the way-o mnie to kazdy moze mowic, ze "bidna, robi zakupy w Biedronce"....ja mam 5zl na moją kochaną fete z peperonii i jak sobie ją tak podjadam w domku, zagryzając prosciutto to sie jakas biedna nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.03.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://img109.imageshack.us/img109/192/biedronkab.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.03.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 nie, no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.03.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 U nas na Biedronkę mówi się "Bieda":D Ale to raczej śmieszne przeistoczenie biedronki niż rzeczywista opinia o tej sieci. Naprawdę od jakiegoś czasu zmieniła się mocno na plus. To T teraz w PLUSIE kupujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts