Chef Paul 31.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 to Honda dla Biedronki soki robi:rolleyes:;) ... nie tylko ... zapewne robi również "kropki" na kartonikach ... "zagęszczone" ... dobrrrrrrrrrrrrrre ... a czym je zagęszczają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 to Honda dla Biedronki soki robi:rolleyes:;) To nie Honda, to Hyundai:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ... "zagęszczone" ... dobrrrrrrrrrrrrrre ... a czym je zagęszczają ? Jak to czym? Dolewają do soku jeszcze więcej soku a potem to wszystko pod prasę i szybko zakręcają by się nie rozlało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Jak to czym? Dolewają do soku jeszcze więcej soku a potem to wszystko pod prasę i szybko zakręcają by się nie rozlało:lol2: ... taki "pulp" na krupcztce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To nie Honda, to Hyundai:lol2: aaa, rzeczywiście, Honda robi dla osiedlowych sklepów a nie dla biednych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A to nie tak często spotykane, np. zagęszczony sok malinowy pewnej znanej firmy na H, zrobiony jest z aronii Po namyśle Cholera, jeżeli sok malinowy robi się z aronii a sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego, to z czego robi się pomidory???http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Po namyśle Cholera, jeżeli sok malinowy robi się z aronii a sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego, to z czego robi się pomidory???http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif ... jak to z czego ? ... z Biedronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Po namyśle Cholera, jeżeli sok malinowy robi się z aronii a sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego, to z czego robi się pomidory???http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Kurde, jakbyś wiedział z czego ja robię... takie kropelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kurde, jakbyś wiedział z czego ja robię... takie kropelki... Cukier za drogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 31.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kurde, jakbyś wiedział z czego ja robię... takie kropelki... kiedyś dziadek robił z landrynek bo cukru nie było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 kiedyś dziadek robił z landrynek bo cukru nie było:lol2: A dzieciaki z braku landrynek denaturat piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A dzieciaki z braku landrynek denaturat piły przez chleb się przepuściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) to Honda dla Biedronki soki robi:rolleyes:;) Hyundai Nie, mowa nie o biedronkowej firmie, raczej takiej aptecznej,byłam bardzo zawiedziona po przeczytaniu składu soku malinowego, bo darzyłam ową marke pewna dozą zaufania, a tu malin brak,lub jakaś śladowa ilość dla aromatu ale się panowie rozgadali no tak,ze zmiany strony nie zauważyłam Edytowane 31 Marca 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.04.2011 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A to nie tak często spotykane, np. zagęszczony sok malinowy pewnej znanej firmy na H, zrobiony jest z aronii sok z aroni to jest w tym przypadku barwnik. Do tamtego roku (albo 2 lata0 nie pamiętam) do barwienia napojów były stosowane barwniki syntetyczne. Zmieniła sie legislacja i używając tych barwników producent musi napisać takie ostrzeżenie jak na paczce papierosów. To chyba sok z aroni lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.04.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To chyba sok z aroni lepszy. Może i lepszy:) ale powstaje pytanie o zawartości soku w soku:o Kupujesz sok ''malinowy" do na przeziębienie do herbaty a pijesz aronię. Sprawdziłam z ciekawości sklad soku ze sklepu na L.Sok o SMAKU MALINOWYM ,skład: tablica Mendelejewa,sok z aronii i uwaga-0,5% soku z malin:) Jaki stąd wniosek? Nie ma co świrować nieletniej,trzeba nosić okulary i sprawdzać co tam namieszano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 01.04.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jaki stąd wniosek? Nie ma co świrować nieletniej,trzeba nosić okulary i sprawdzać co tam namieszano:) Dlatego, aby dać odpocząć oczom, co jakiś czas wskazane jest pójście do sklepu na Alm (nie mylić z Ald) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.04.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jaki stąd wniosek? Nie ma co świrować nieletniej,trzeba nosić okulary i sprawdzać co tam namieszano:) No ale to podstawowa zasada zakupów. Pracuje w firmie która zaopatruje w tablicę mendelejewa producentów również spożywczych. Staram sie nie jeść wyrobów od najlepszych klientów firmy Z soków niezły jest "tenczynek". Ale jest w niewielu sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.04.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dlatego, aby dać odpocząć oczom, co jakiś czas wskazane jest pójście do sklepu na Alm (nie mylić z Ald) Masz rację ,w sklepie na Alm mogę chodzić bez okularów;) ale tylko dlatego ,że przy niektórych cenach dostaję wytrzeszczu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 01.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Masz rację ,w sklepie na Alm mogę chodzić bez okularów;) ale tylko dlatego ,że przy niektórych cenach dostaję wytrzeszczu:o No tak, i nie zapominajmy o potencjalnych skokach ciśnienia Myślę, że wchodząc do sklepu na Alm warto stosować się do pewnych reguł, stosowanych podczas korzystania z sauny: - najlepiej przebywać w saunie 5-10 minut, - po każdym wyjściu z sauny, odpoczywać 10-15 minut, - liczba wejść do sauny 2-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Gałka, ale jak trzymam w ręce coś O SMAKU,to zapala mi się czerwona lampka, ale jak czytam "owocowa spiżarnia- Sok malinowy" to oczekuję, że kupuję sok malinowy, a nie sok z aronii aromatyzowany maliną. Nauczyłam się czytać etykiety, czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts