MagdaZZZ 01.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 pisze:lol2:No własnie, ale dopiero zauważyłam, że ten biały stół jest z tanich-upominków. W takim razie, chyba nie musisz się śpieszyć - chyba mają go w stałej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ooo, fajny ten stół. Mogę prosić o linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nie wiem czy mnie pytasz Magda jeśli tak to proszę http://www.signal.pl/indexk.php?sig=nowosci11 jest tam jeszcze sypialnia ALMIRA też by do Ciebie pasowała taka błyszcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ciebie ciebie słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Kacha, domyślam się, że uwaga pt. blat GRAFITOWY nie GRANITOWY jest ze specjalną dedykacją dla mnie, ha ha - buźka!!! Stół - ja też jestem za całym białym, dębowy blat wprowadzi taką.... sielskość/ anielskość, jakoś jej nie widzę w Twojej kuchni. Biel i czerń to piękne, klasyczne połączenie, stwarzające mnóstwo możliwości aranżacyjnych właśnie poprzez dodanie szczypty koloru w dodatkach. Daj sobie czas, zrób podłogę, meble, grafitowy blat - zobaczysz, jak jest i czego Ci trzeba. Przecież będą dodatki - roleta, inne tkaniny: jakieś ściereczki, podkładki, wybierzesz małe agd, i już będzie sporo się działo. A piękne greigowe odcienie ścian ma Karola&Artur. Edytowane 2 Marca 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.03.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Yokasta jak wspominalam na poczatku ja jestem mega naturszczyk w sprawach wnetrzarskich i nie mam jeszcze takiego poczucia umiaru i umiejetnosci dzialan eklektycznych w zwiazku z tym znajac siebie wiem ze nie mialabym na tyle odwagi, poczucia estetyki etc zeby np do drewnianego stolu dodac starcki. Jak juz sobie postawie stol z toczonymi nogami to zaraz zawiesze na scianie kolo od wozu drabiniastego, a w oknach lawenda, a na kuchence powieszone sciereczki w czerwona krate i rzemyki tez zarzuce na wlosy i spodnice wdzieje:) Ty jestes dekoratorka pelna geba zatem zorbisz kuchnie sielska ale bez kola na scianie i rzemykow. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, ale ludzie ktorzy w jakims temacie nie poruszaja sie plynnie maja sklonosci do pojscia utarta sztampowa sciezka ktora zobacza np w Czterech Katach:) anja :hug:tak torszke do Ciebie malenki przytyczek:) juz lece do Karoli obczaic co to za kolor dziewczyny o co Wam chodzi z tym bialym blatem? Ze sie bedzie oblupial albo odpryskiwal czy tylko o to ze jak Hanka mi wyleje zupe pomidorowa to bedzie bardzije widac niz na brazowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 kacha też masz Hankę? uwielbiam Hanki:D Z tym stołem chodzi o to, że się rysuje. W sensie jak przejedziesz widelcem po farbie, to sobie wyobraź co się dzieje;) Na brzegach to już w ogóle raz dwa będzie się zcierać i obłupywać. Ale to szczegół Wydaje mi się, że da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 oj tam, oj tam, z każdego koloru drewnianego blatu może złazić farba, a jak dzieć się uprze, to wszystko może porysować/ zniszczyć, wykańczając matkę nerwowo przy okazji. Biel nie jest gorsza do utrzymania, niż inne kolory. Mi cały biały stół BARDZO się u Ciebie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Białe jest super tylko trudno dostępne Gdyby ktoś miał jakieś "białe" linki to proszę pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.03.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Magda mam Hanke i Witka....ale ja sie tu odkrywam:) dziewczynki kochane to bialy wezme w takim razie a jesli chodzi o niszczenie stolu to najwiekszym talentem w tym wzgledzie jestem ja! zawsze jakis noz mi spadnie albo cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Piękne imiona, zwłaszcza Hania! A biały stół, który wybrałaś, jest naprawdę piękny - na pewno będzie bosko się komponował w Twojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 oj tak anju, Hania to piękne imię, może nawet najpiekniejsze;) (powiedziała mama Hani:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 03.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja podglądam i podziwiam, często się uśmieję, niestety na komenty czasu brakuje:( Ale dzisiaj się ujawnię, powód - też mam Hanulę Wg mnie stół caaały biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.03.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zakrzów jak milo ze ktos jeszcze mnie czyta, bo ma wrazenie ze dzialamy tu nad moim wnetrzem tylko z 5 dziewuszkami:) takze jesli czytacie to plis ujawniajcie sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 03.03.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 zgodnie z apelem powyżej - ujawniam się - taaadaam, hehe. Podczytuję nieśmiało i baardzo mi sie podoba, już sobie skopiowałam kilka fotek, coby inspiracje czerpać W sprawie stołu - jak dla mnie śliczny ten sprzed kilku stron brązowy z białymi toczonymi nogami - ale ze mnie zaden doradca ani ekspert, do 'wykańczania' mam podejście dość luźne.. Mimo to z chęcią pośledzę Twoje dalsze poczynania i cenne rady koleżanek -a noz czegos się nauczę, a na pewno sie pośmieję, bo super Kacha piszesz! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 hej hej ja tez jestem wciąż u Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ooo daga ciebie to już lat parę nie widziałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.03.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dorben z tym pisaniem to troche w moj kompleks uderzylas:) bo to moj wyuczony zawod w ktorym niestety nie siedze zatem wyzywam sie tutaj Dagula....o Tobie wiem ze tu przesiadujesz:lol2: odezwij sie czasem, wspomóż co babo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dagula....o Tobie wiem ze tu przesiadujesz:lol2: odezwij się czasem, wspomóż co babo!! hehehe Melduję, że teraz gadać będę co nie miara - tylko ten twój wątek ... pędzi jakoś tak szybko,- jak express - nie sorry jak TGV i nie nadążam lekko - dopiero co zdążyłam przeczytać o białym stole a tu już co innego na tapecie ... ale obiecuję poprawę Madzia u Ciebie też przesiaduje i tyż ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts