Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kacha,

domyślam się, że uwaga pt. blat GRAFITOWY nie GRANITOWY jest ze specjalną dedykacją dla mnie, ha ha - buźka!!!:hug:

Stół - ja też jestem za całym białym, dębowy blat wprowadzi taką.... sielskość/ anielskość, jakoś jej nie widzę w Twojej kuchni.

Biel i czerń to piękne, klasyczne połączenie, stwarzające mnóstwo możliwości aranżacyjnych właśnie poprzez dodanie szczypty koloru w dodatkach.

Daj sobie czas, zrób podłogę, meble, grafitowy blat - zobaczysz, jak jest i czego Ci trzeba.

Przecież będą dodatki - roleta, inne tkaniny: jakieś ściereczki, podkładki, wybierzesz małe agd, i już będzie sporo się działo.

A piękne greigowe odcienie ścian ma Karola&Artur.

Edytowane przez Anjazzielonego

Yokasta jak wspominalam na poczatku ja jestem mega naturszczyk w sprawach wnetrzarskich i nie mam jeszcze takiego poczucia umiaru i umiejetnosci dzialan eklektycznych w zwiazku z tym znajac siebie wiem ze nie mialabym na tyle odwagi, poczucia estetyki etc zeby np do drewnianego stolu dodac starcki. Jak juz sobie postawie stol z toczonymi nogami to zaraz zawiesze na scianie kolo od wozu drabiniastego, a w oknach lawenda, a na kuchence powieszone sciereczki w czerwona krate i rzemyki tez zarzuce na wlosy i spodnice wdzieje:) Ty jestes dekoratorka pelna geba zatem zorbisz kuchnie sielska ale bez kola na scianie i rzemykow. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, ale ludzie ktorzy w jakims temacie nie poruszaja sie plynnie maja sklonosci do pojscia utarta sztampowa sciezka ktora zobacza np w Czterech Katach:)

anja :hug:tak torszke do Ciebie malenki przytyczek:) juz lece do Karoli obczaic co to za kolor

dziewczyny o co Wam chodzi z tym bialym blatem? Ze sie bedzie oblupial albo odpryskiwal czy tylko o to ze jak Hanka mi wyleje zupe pomidorowa to bedzie bardzije widac niz na brazowym:)

kacha też masz Hankę?:lol2: uwielbiam Hanki:D

Z tym stołem chodzi o to, że się rysuje. W sensie jak przejedziesz widelcem po farbie, to sobie wyobraź co się dzieje;) Na brzegach to już w ogóle raz dwa będzie się zcierać i obłupywać. Ale to szczegół;) Wydaje mi się, że da się z tym żyć:)

zgodnie z apelem powyżej - ujawniam się - taaadaam, hehe. Podczytuję nieśmiało i baardzo mi sie podoba, już sobie skopiowałam kilka fotek, coby inspiracje czerpać:) W sprawie stołu - jak dla mnie śliczny ten sprzed kilku stron brązowy z białymi toczonymi nogami - ale ze mnie zaden doradca ani ekspert, do 'wykańczania' mam podejście dość luźne.. Mimo to z chęcią pośledzę Twoje dalsze poczynania i cenne rady koleżanek -a noz czegos się nauczę, a na pewno sie pośmieję, bo super Kacha piszesz!

pozdr :D

Dagula....o Tobie wiem ze tu przesiadujesz:lol2: odezwij się czasem, wspomóż co babo!!

hehehe :):hug: Melduję, że teraz gadać będę co nie miara - tylko ten twój wątek ... pędzi jakoś tak szybko,- jak express - nie sorry jak TGV :) i nie nadążam lekko - dopiero co zdążyłam przeczytać o białym stole a tu już co innego na tapecie ...:) ale obiecuję poprawę:)

Madzia u Ciebie też przesiaduje :) i tyż ten sam problem :)