Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

DZWONILI ZE LUSTRO PRZYSZLO!!!!!!

http://www.impressionen.de/shop/produkt/Standspiegel-/3985822

Boze jakbyscie wiedzieli co ja wyrobilam zeby je zdobyc....mam nadzieje ze bedzie tego warte.

Krotka historia o tym jak chciec to miec:

Lustro zobaczylam na zdjeciach jednej z forumek. Zakochalam sie od pierwszego wejrzenia. Oblecialam wszystkie znane i nieznane mi sklepy ze zdejciem tegoz i gowno. Nikt nie widzial, nikt nie slyszal. Wrocilam na watek rzeczonej forumki przekopalam od a do z i znalazlam lakoniczne okreslenie " Kupilam w Galeri Baltyckiej". Siup w Internet i numery telefonu do wszystkich sklepow wnetrzarskich w galerii.

"Dzien Dobry ja szukam lustra i mam mocne podejrzenia ze Panstwo moga je miec" Po 4 telefonie z wyczerpujacym opisem lustra, mila Pani ze sklepu " Leonardo" odpowiedziala ze tak a i owszem maja!!!! Ale wyslac nie wysla. Zajaknelam sie cos ze w sumie Krakow niedaleko od Gdanska a Pani na to: Kraków?! Przeciez my tam mamy sklep.

Niemozliwe! znam juz kazdy sklep w Krakowie i zaden nie nazywa sie Leonardo! Pani szybko rozwiazala zagadke. Otoz Pan wlasciciel ma w Polsce 4 sklepy: Gdansk, Krakow, Poznan, Wroclaw tyle tylko ze kazdy z nich nazywa sie inaczej i ma inny asortyment ...ale ale ale MAJA JEDEN WSPOLNY MAGAZYN! I tak Leonardo w Krakowie to Villeroy & Boch w Galeri Krakowskiej. Pani podala mi numer seryjny produktu i tak krakowski villeroy sprowadzil mi z magazynu produkt ktorego nawet nie widzieli nigdy na oczy.

Uffff mam to lustro!

Edytowane przez kacha.crac

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam pojecia pytalam tylko o Krakow, ale mozesz zadzwonic do Galerii Baltyckiej do sklepu Leonardo to na pewno Ci podadza. (telefon na stronie www galeri baltyckiej)

Na przebłaganie wstawiam lampke dla Ciebie.... mam nadzieje ze wstrzelilam sie w gust

http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/oswietlenie/pw/lampa-techne,2128/

Dziewczynki mnie zawsze mozecie bez obciachu pytac hał macz bo ja nie robie zakupów po jakis bajońskich cenach ktore pasuje ukrywac. Zatem lutsro kosztuje 490 zl. Duzo? Mało? Nie wiem poniewaz I'm in love:)

Magda.... cos mi swita ze ta babka mogla mowic ze maja sklep tez w wawie... trzeba tam bedzie zadzwonic i zapytac po prostu.

To i ja się ujawnię po raz pierwszy tutaj i na jakimkolwiek forum, a czytam od dawna. Też jestem początkująca w kwestiach wnętrzarskich i ta droga jest bardzo ciężka, zwłaszcza gdy nie wszyscy potrafią zrozumieć dlaczego ktoś nie może spać z powodu koloru ścian i mebli :) Stąd moje częste wizyty na FM. Będę podglądać. A postać z avatarka jest mi znana i lubiana;)

psosin nie znam nazwy kod mam ale to jakis ich wewnetrzny numer produktu. Pani powiedziala ze sa wylacznym dystrybutorem w Polsce, nie wiem na ile to prawda ale rzeczywiscie nigdzie indziej nie znalazlam go.

Arnika ...zero spinki.... ja sie tez nie znam:)

agawi, joliska, yokasta dzieki za slowa uznania.....zobaczymy jak wyglada na zywo bo moje internetowe zakupy zawsze koncza sie tragicznie

Ash nie ma czego gratulowac u mnie na razie pustki

To i ja się ujawnię po raz pierwszy tutaj i na jakimkolwiek forum, a czytam od dawna. Też jestem początkująca w kwestiach wnętrzarskich i ta droga jest bardzo ciężka, zwłaszcza gdy nie wszyscy potrafią zrozumieć dlaczego ktoś nie może spać z powodu koloru ścian i mebli :) Stąd moje częste wizyty na FM. Będę podglądać. A postać z avatarka jest mi znana i lubiana;)

Witaj! Postac z avatarka jest Ci znana?! Really??!!! to zdradz mi kto to jest. Avaterk znaleziony przypadkowo, urzekl mnie bo zawsze marzylam zeby miec chudy nos i strasznie tesknie za paleniem cienkich papieroskow ktore musialam zarzucic na okres ciazowo - karmieniowy.

Swietlne dylematy mam, Nadal nie znalazlam zadnej lamy nad stol do jadalni. Jezeli czegos nie znajde w przyszlym tygodniu to oszaleje!!! Musze miec dwie lampy nad stol ktory jest mega prosty drewniany do tego mam Krzesla plecionki medfordy z Jyska i chce jakies lampy:

a) proste choc takie niezwykle

b) moze cos co przelamywaloby taki sielski drewniany widoczek ale wpisywałoby sie w styl wnetrza np:

http://miviena.pl/annette___lampa_wiszaca___czarny_chrom,70,1480.html

albo taka

http://miviena.pl/cole_50__wiszaca___czarny_abazur_plisowany,70,1652.html

c) nie moge dac za dwie lampy wiecej niz 700 zl

d) lampa musi miec srednice miedzy 30 a 40 cm

Nienawidze kupowac oswietlenia!!!!!!

Macie jakies pomysly?