Anjazzielonego 05.03.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Kacha,musisz JUŻ kupić lampy? Nie wolisz poczekać, aż urządzisz jadalnię -zrobisz podłogę, pomalujesz ściany, postawisz stół i krzesła, i wtedy zobaczysz, co najbardziej pasuje?Możesz pomieszkać chwilkę na żarówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Niby moge, ale po pierwsze wiem ze jak wpadniemy juz w wykanczanie na calego i zaczna sie mega wydatki to maz przez najblizsze dwa laty nie pozwoli mi kupic ani pol lampy i ani cwierc dodatku wiec teraz kupuje sobie powolutku wszystko i gromadze:) Masz tez duzo racji z tym urzadzaniem za wczasu bo padłam juz ofiara paru przedwczesnych zakupow ktore juz wiem teraz nijak mi beda pasowac do wnetrza. Mimo to jesli macie cos co mozecie mi podrzucic to chetnie przygarne chocby, jak na razie, w liste zakupow planowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mnie się bardziej podoba Cole 50, ale mówię o modelu lampy jako takim, bez odniesienia do wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) KURWA bo juz inaczej sie nie da powiedziec!!!! Mąz odebral lustro i przywiozl do domu!!!!!!!!!! IDE SIE POWIESIC!!!! DLACZEGO DO CHOLERY WSZYSTKIE MOJE ZAKUPY W WIRTUALNYM ŚWIECIE TAK SIE KOŃCZĄ!!!!!!!?????????? Miało byc tak: http://www.impressionen.de/shop/produkt/Standspiegel-/3985822 a wyszlo tak: http://images45.fotosik.pl/690/40caec418589127dmed.jpg http://images47.fotosik.pl/690/1ec20db841cafcb1med.jpg Jak to jest ten sam kolor to ja jestem ......juz nie wiem kim jestem....... Fuck brak mi słów!!!! Lustro jest biale, ma takie przetarcia schabby ale jest k... biale a mialo byc bezowe. Wiecie co jest najgorsze, ze moglam lustra nie kupowac mialam opcje zeby je zobaczyc i jesli bedzie cos nie tak nie brac go. I co idiotka zrobilam? Poslalam po nie meza ze zdjeciem go wyslalam i on twerdzi uparcie ze to jest to samo lustro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze ja zaraz wykorkuje Edytowane 5 Marca 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ale co się stało? Nie podoba Ci się? Uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oddaj w pizdu, skoro Ci się nie podoba a kolor faktycznie "trochę" inny A to ty się jeszcze nie przekonałaś, że facetom spraw kolorystycznych się nie daje do załatwiania:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Kasiu Moim zdaniem wina leży po stronie Impressionen - zdjęcie to jedno, a w opisie stoi jak wół: Standspiegel in Creme mit Antikfinish Ochłoń, męża nie bij, lustra nie tłucz/nie łam ramy - z jasnego łatwiej zrobić ciemne niż odwrotnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ale co się stało? Nie podoba Ci się? Uszkodzone? nie jest bezowe jest biale. A wybralm bezowe. Chociaz zeby nie bylo.... nie mialam do wyboru biale albo bezowe. Po prostu o istnieniu bialego nawet nie wiedzialam. Wybralam bezowe jest biale. Biale piekne, z przetarciami, fajnymi spawaniami (bo to metalowe lustro jest) takie shabby ale wybralam inne i nie moge przejsc nad tym do porzadku dziennego. Maz wlasnie sie przyznal ze widzial ewidentna roznice miedze zdjeciem a tym co mu pokazali ale je wzial bo te ze zdjecia wygladalo jak gowno a to jest ładne. Ktos zaraz zginie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Kasiu Moim zdaniem wina leży po stronie Impressionen - zdjęcie to jedno, a w opisie stoi jak wół: Standspiegel in Creme mit Antikfinish Ochłoń, męża nie bij, lustra nie tłucz/nie łam ramy - z jasnego łatwiej zrobić ciemne niż odwrotnie ... zobacz na watek karoli i powiedz mi ze ona ma to samo lustro co ja. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?153184-Wykończeniówka-czyli-totalny-chaos...&p=4147575&highlight=lustro#post4147575 a zamowilam z tego samego sklepu z Gdańska. Sa dwie opcje albo nie ma juz w taki kolorze i sa biale o kodzie takim samym jak te bezowe albo laska ktora mi podawala numer jebła sie i zamowilam biale Edytowane 5 Marca 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Maz wlasnie sie przyznal ze widzial ewidentna roznice miedze zdjeciem a tym co mu pokazali ale je wzial bo te ze zdjecia wygladalo jak gowno a to jest ładne. Wiem, że jesteś wk***wiona jak sto pięćdziesiąt, ale historia z mężem mnie po prostu obezwładniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oczywiście, że ma takie samo... A teraz idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Wiem, że jesteś wk***wiona jak sto pięćdziesiąt, ale historia z mężem mnie po prostu obezwładniła. Juz nigdy przenigdy prosze nie narzekac na swojego małzonka.... a jesli Ci przyjdzie taka ochota prosze zajrzec do mojego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oczywiście, że ma takie samo... A teraz idę zobaczyć wkleilam wyzej link. No prosze mi teraz w oczy powiedziec ze to jets to samo lustro jesli tak zakladam klub daltonistow Prezesem zostanie moj mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Byłam, widziałam, wróciłam. I stwierdzam, że: primo - lustra są inne, secundo - Twoje jest ładniejsze. Karola wybaczy, bo sama miała ochotę swoje stuningować, ale stchórzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 JOLISKA kocham Cie wiem ze łżesz jak z nut ale i tak Cie kocham, Boze jak ja tego potrzebowalam. Maz poszedl na spacer bo tak juz brzeczalam mu za uchem ze wymiekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nie łgam... Jestem zodiakalnym Bykiem i walę bez ogródek (Anju ZW, prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 No, zdarzało się -Joliska potrafi przywalić szczerze i dosadnie, takie były początki naszej znajomości:lol2:, którą uważam za najmilsze netowe odkrycie, a Jolę za moje guru wnętrzarskie, wysłuchujące na dodatek ciągle moich planów&marzeń&duperel wszelkich. Jola- Kacha, bidulko, Ty masz jakiegoś normalnie pecha.... Ale Joliska dobrze Ci pisze, malniesz na beż, i będzie git. I będziesz się śmiała z tych nieszczęść zakupowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Wątek wyznaniowy się zrobił http://images.zaazu.com/img/Friends-Forever--friends-girls-female-smiley-emoticon-000250-medium.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 dziewczyny jestescie wielkie.... a moje lustro białe just białe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 na tym forum raczej krytykuję mężów (narazie swojego) za daltonizm głównie. dobrze, że tu przybyłam i odkryłam że jest więcej takich mężów i nie ma na to rady-taki gatunek.ale! (zaczęłam od d..y strony) tym razem popieram Twojego, lustro na zdjęciu bylo sraczkowate - karolę proszę o wybaczenie)rozumiem że się wkurzyłaś, bo zaplanowałaś inną wersję od tej, no, ale może nie ma tego złego co by.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts