Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niby moge, ale po pierwsze wiem ze jak wpadniemy juz w wykanczanie na calego i zaczna sie mega wydatki to maz przez najblizsze dwa laty nie pozwoli mi kupic ani pol lampy i ani cwierc dodatku wiec teraz kupuje sobie powolutku wszystko i gromadze:)

Masz tez duzo racji z tym urzadzaniem za wczasu bo padłam juz ofiara paru przedwczesnych zakupow ktore juz wiem teraz nijak mi beda pasowac do wnetrza.

Mimo to jesli macie cos co mozecie mi podrzucic to chetnie przygarne chocby, jak na razie, w liste zakupow planowanych

KURWA bo juz inaczej sie nie da powiedziec!!!! Mąz odebral lustro i przywiozl do domu!!!!!!!!!! IDE SIE POWIESIC!!!!

DLACZEGO DO CHOLERY WSZYSTKIE MOJE ZAKUPY W WIRTUALNYM ŚWIECIE TAK SIE KOŃCZĄ!!!!!!!??????????:spam:

Miało byc tak:

http://www.impressionen.de/shop/produkt/Standspiegel-/3985822

a wyszlo tak:

http://images45.fotosik.pl/690/40caec418589127dmed.jpg

http://images47.fotosik.pl/690/1ec20db841cafcb1med.jpg

Jak to jest ten sam kolor to ja jestem ......juz nie wiem kim jestem....... Fuck brak mi słów!!!!

Lustro jest biale, ma takie przetarcia schabby ale jest k... biale a mialo byc bezowe.

Wiecie co jest najgorsze, ze moglam lustra nie kupowac mialam opcje zeby je zobaczyc i jesli bedzie cos nie tak nie brac go. I co idiotka zrobilam? Poslalam po nie meza ze zdjeciem go wyslalam i on twerdzi uparcie ze to jest to samo lustro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boze ja zaraz wykorkuje

Edytowane przez kacha.crac

Kasiu :hug:

Moim zdaniem wina leży po stronie Impressionen - zdjęcie to jedno, a w opisie stoi jak wół: Standspiegel in Creme mit Antikfinish

Ochłoń, męża nie bij, lustra nie tłucz/nie łam ramy - z jasnego łatwiej zrobić ciemne niż odwrotnie ...

Ale co się stało? Nie podoba Ci się? Uszkodzone?

nie jest bezowe jest biale. A wybralm bezowe. Chociaz zeby nie bylo.... nie mialam do wyboru biale albo bezowe. Po prostu o istnieniu bialego nawet nie wiedzialam. Wybralam bezowe jest biale. Biale piekne, z przetarciami, fajnymi spawaniami (bo to metalowe lustro jest) takie shabby ale wybralam inne i nie moge przejsc nad tym do porzadku dziennego.

Maz wlasnie sie przyznal ze widzial ewidentna roznice miedze zdjeciem a tym co mu pokazali ale je wzial bo te ze zdjecia wygladalo jak gowno a to jest ładne.

Ktos zaraz zginie!!!!

Kasiu :hug:

Moim zdaniem wina leży po stronie Impressionen - zdjęcie to jedno, a w opisie stoi jak wół: Standspiegel in Creme mit Antikfinish

Ochłoń, męża nie bij, lustra nie tłucz/nie łam ramy - z jasnego łatwiej zrobić ciemne niż odwrotnie ...

zobacz na watek karoli i powiedz mi ze ona ma to samo lustro co ja.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?153184-Wykończeniówka-czyli-totalny-chaos...&p=4147575&highlight=lustro#post4147575

a zamowilam z tego samego sklepu z Gdańska. Sa dwie opcje albo nie ma juz w taki kolorze i sa biale o kodzie takim samym jak te bezowe albo laska ktora mi podawala numer jebła sie i zamowilam biale

Edytowane przez kacha.crac

No, zdarzało się -Joliska potrafi przywalić szczerze i dosadnie, takie były początki naszej znajomości:lol2:, którą uważam za najmilsze netowe odkrycie, a Jolę za moje guru wnętrzarskie, wysłuchujące na dodatek ciągle moich planów&marzeń&duperel wszelkich.

Jola-:hug:

Kacha,

bidulko, Ty masz jakiegoś normalnie pecha....

Ale Joliska dobrze Ci pisze, malniesz na beż, i będzie git. I będziesz się śmiała z tych nieszczęść zakupowych.

na tym forum raczej krytykuję mężów (narazie swojego) za daltonizm głównie. dobrze, że tu przybyłam i odkryłam że jest więcej takich mężów i nie ma na to rady-taki gatunek.

ale! (zaczęłam od d..y strony) tym razem popieram Twojego, lustro na zdjęciu bylo sraczkowate - karolę proszę o wybaczenie)

rozumiem że się wkurzyłaś, bo zaplanowałaś inną wersję od tej, no, ale może nie ma tego złego co by....