Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra, powiescie mnie!!!! Ja nie wiem czemu nigdy nie umiem trzymac sie swoich pierwotnych założen ale to bylo tak:

Wchodze z koncepcja: turkus! Szukam poduszek, do dupy jakies cekiny jakis ten turkus nie taki jakis taki w zielen wpadajacy czy cóś, nie podoba mi sie no to siup w narzuty turkusowych niet! Ale za to piekna narzuta ktora mam ochote glaskac non stop, po co mi kot z taka narzuta:) Mowie sobie: neutralny kolor moze byc baza pod turkus jak w koncu znajde gdzies jakies ładne ppoduchy. Biore!

I tak oto mam model Luckee:

http://www.home-you.com/?go=cat&rname=sypialnia&gid=10

Potem musialam wybrac jakis drugi pordukt gratisowy w tej samej cenie lub nizszej, w zwiazku z tym ze maly odmowil posluszenstwa i i zaczal wrzeszczec na caly sklep poprzestal na pytaniu: ktore narzuty macie w tej samej cenie? Pan wycignal jakas zielona i we fioletowo - bezowe pasy, na co moj maz kiwnal ze dla niego ta wersja fioletowa, a ja niech dalej sobie szukam opcji turkusowej. I tak przystalam na wersje ktora obstawialam jako ostatnią możliwa. Druga narzuta to Hero 1.

Teraz tylko musze poszukac cos fajnego do tej pierwszej narzuty, choc ona ma taka pluszowa fakture ze chyba nic za bardzo nie podejdzie....

Pokaż!!!

A to jednak nieprawda, że promocja dotyczy ponoć tylko działu salon???

Promocja chyba do 8-go, więc można jeszcze pobiec jutro i we wtorek do sklepu:)

Ja nie wiedzialam nic o zadnej promocji.... wiec nawet mi sie tu nie przyznawaj ze mialas jakies wiesci na ten temat i sie nimi z krakuska nie podzieliłas! A co do promocji powiedzieli mi tylko ze promocja nie dotyczy dzialu jadalnia i łazienka.

Myslisz joliska ze sliskie beda pasowac do kudełkowych? Kurde jakos bralam do reki i tak mi sie jakos nie widzialo ale skoro tak twierdzicie to moze zaryzykuje. Te wklejone przez Ciebie propozycje to wszystko home&you? Bo moze jeszcze skocze skorzystac z promocji.

Podobaja mi sie bardzo te z takimi koleczkami pomieszlabym te turkusowe z tymi bezowymi, poza tym narzuta tez ma takie zawichrowania zrobione w kształcie koleczek

Edytowane przez kacha.crac

Podoba mi się pierwsza narzuta, druga prawdę mówiąc nie bardzo (tylko błagam, nie obraź się :hug:).

Chętnie bym przytuliła VIVIENNE więc pewnie też tam skoczę. Na pewno do pierwszej narzuty dobrać można masę różności :) z propozycji Joliski to ta poducha w paski idealnie pasuje :yes:

Nie obrazam sie bo mnie tez tak srednio ale jakos tak wyszlo przyda sie na pewno:) wazne ze ta pierwsza kocham miloscia doskonala.

Agawi 1 sypialnia urzekla mojego meza...bo miesci sie w rozpoznawalnych przez niego kolorach no mniej wiecej bo dla niego oczywiscie nie istnieje blekit tylko niebieski:)

:rotfl: Czy każdy facet jest daltonistą??? :lol2::lol2:

Ta pierwsza sypialnia też mi się bardzo podoba, chociaż szarego tam jak na lekarstwo...

Miałam bardzo jaśniutko błękitną sypialnię w starym mieszkaniu i bardzo ją lubiłam.

A te narzuty są śliczne- ja z kolei będę potrzebowała fioletową wpadającą w grafit lub coś podobnego:yes:

kacha, kacha, tyle przegapiłam:(

Znaczy nie przegapiłam, bo starałam się podczytywać , ale zawsze byłam strone do tyłu (najazd rodziców - wiesz;)), więc nie chciałam komentować... i omineło mnie lustro (choć nic bym nie wniosła, bo zdania jestem, że powinnaś to białe zostawić), sypialnie świetne wybierasz, choć na pewno namodzisz i wyjdzie skrajnie inaczej:lol2: Ale kacha, coś ci powiem:

Ty albo kręcisz i się świetnie znasz na wnętrzach, albo się tak dziewczyno rozkręciłaś... bo moim zdaniem tu nie ma co doradzać:D

a dzis w home&you w Kraku super promocja " kup jeden towar a drugi wez w tej samej cenie za free"i tak stałam się posiadaczka dwóch obłednych narzut na lozko w cenie 179 zl

heheh też zawsze kupuje w H&Y jak jest promocja 2 za 1:) i tez jestem szczęśliwą posiadaczką pięknych narzut, poduszek, pościeli i biezników :) i chyba dzis tez jeszcze skocze na zakupy :)

Jacie.. Takie piękne sypialnie pokazujecie, że zaczęłam się wahać nad swoją.. Miała być pudrowo-różowa( tikkurila kolor Y416), łóżko z zagłówkiem "użytecznym" (MALM z IKEA bo ma półki), a teraz sama nie wiem..Za 20 dni zaczynam remont.. Mam nadzieję, że jak skończę to będzie jakaś promocja 2 za 1 w H&Y:)

To promocja na Dzień Kobiet :yes:

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=636eac9af2&view=att&th=12e7f71961d45c4d&attid=0.1&disp=emb&zw

no właśnie w newsletterze jest jest napisane, że to promocja tylko na dziale salon ale ja kupowałam talerz z działu kuchnia a kobitka mówi do mnie żebym sobie wybrała coś w tej samej cenie lub tańszej w całym asortymencie sklepu wiec kupiłam bieżnik. Później zrobiłam jeszcze inne zakupy wiec promocja chyba jest na wszystkie działy - przynajmniej tak było we włocławku ...hmm jestem teraz w wawie wiec zobaczymy jak tutaj ..

Sypialniane inspiracje piękne i te twoje i Agawi . Tez jestem na etapie sypialni wiec bardzo mi się przydały :)

Agawi co do daltonizmu to dzis mielismy maly urlop zwiazany z domem i zalatwieniami, i utwierdziłam sie na 1000% ze moj maz ma cos nie teges z kolorami. Przy kazdej ekspozycji pytalam go "jakiego to koloru" szczytem bylo pomylenie bezowego ze srebrnym!!!

Magda raczej sie troche zakreciłam, na pewno nie rozkreciłam:) a juz na pewno sie na tym nie znam.... ale temat urzadzania przyznam bardzo mnie wciagnal i bardzo chce sie na nim znac. I slucham przy tym najlepszych....dzis za Twoja rada kupiłam kafle Venis:) sa naprawde piekne!

Ania newsletter juz ustawiam ale plis jak bedziesz miala jakies newsy z krakowskiego swiatka to dawaj znac

Daga wlasnie sprawdziłam konto i chyba jeszcze dam rade raz skoczyc na jakies podusie:) choc towar juz wczoraj byl mocno przetrzewiony