kacha.crac 14.03.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No to czekamy na zdjecia ...a z dzieciami to lepiej isc na kompromis ja tez mialam wizje ha ha ale moi chlopcy maja ZDANIE na ten temat Moja cora ma 3 lata i odkryla magie koloru, nauczyla sie dobierac rzeczy pod kolor i tym sposobem codziennie do przedszkola ubiera sie od stop do glow w jeden kolor....ile trzeba bylo sie jej natlumaczyc ze pokoik nie moze miec scian, mebelkow i dywanu rozowego.... to by dopiero byla masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ulubionym kolorem mojego siedmiolatka jest zloty i chcial sciany tego koloru w jego nowym pokoju ..przebijecie to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.03.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 fuck.....zloty....niezle wnetrzarskie wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Kacha bedzie dobrze, tylko nie napedzaj sobie zlych mysli odnosnie lazienki. Pomylki i przerobki to normalka, lepiej teraz anizeli po zamieszkaniu. Dobrze, ze moja Marysia za mala na jakakolwiek polemike w kwesti koloru choc bedzie rozowy bo ja go baaaardzo lubie i moje dziecie czesto w rozowych ubrankach. Lukaszka nawet do sklepu nie biore i nie pytam jakie chce kolory, on chce miec w pokoju traktory, kopary i maszyny - reszta nie wazna, mam nadzieje ze nie bedzie jakiegos buntu jak zobaczy gotowy pokoj. Lasche zloty...no Kochana alez Masz wyzwanie...moze mlodemu gust sie zmieni do wakacji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.03.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Obiecane zdjecia, choc nie ma co pokazywac kazda z Was wie jak wyglada oktagonalna podloga (choc powiem Wam ze mnie ona za kazdym razem zachywca) tu jeszczy płytki sa niezafugowanehttp://images41.fotosik.pl/710/ec79140ac07b7caamed.jpg http://images39.fotosik.pl/710/5bcf6a6e1123f6ccmed.jpg to byla kuchnia, a teraz lazienka jescze w stanie bardzo bardzo surowym:) na lewej scianie bedzie tapeta w krzesełka ludwiki na prawej scianie duze krysztalowe lustro w srebrnej ramie a do tego czarna ceramika (kibelek i umywalka) no i retro bateria z kurkami. http://images45.fotosik.pl/718/256e468f09dd2be7med.jpg http://images41.fotosik.pl/710/44285fcc0134b2b3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 kacha ale mugaty jeszcze nie zafugowane? To co ty mówisz, że efekt nie taki, jak efektu jeszcze brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a co to za kibelek bedzie? stojący? ciekawie sięzapowiada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.03.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Cudnie... Chcę zobaczyć oktagonalną w kuchni. Mnie też ta podłoga zachwyca zupełnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Pięknie Kacha Mimo wszystko, że wszyscy wiedzą jak wyglądają płytki oktagonalne- to u każdego inaczej się prezentują. A jak dodasz tapetę, to będzie już kosmos Czekam na kolejne odsłony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kacha zapowiada sie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.03.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 kacha ale mugaty jeszcze nie zafugowane? To co ty mówisz, że efekt nie taki, jak efektu jeszcze brak;) na tym zdjeciu niezafugowane... ale w realu juz zafugowane tylko zdjecia jeszcze nie zrobilam, ale widziec efekt widzialam:P Pięknie Kacha Mimo wszystko, że wszyscy wiedzą jak wyglądają płytki oktagonalne- to u każdego inaczej się prezentują. A jak dodasz tapetę, to będzie już kosmos Czekam na kolejne odsłony:yes: Mam wrazenie ze ta tapeta "zrobi" ta lazienke (jak mawia nasza Magdazzz) zastanawiam sie tylko nad kolorem sciany w lazience, szara czy biala? a co to za kibelek bedzie? stojący? ciekawie sięzapowiada:yes: zwykly stojacy kompakt za 600 zl najtansza czarna ceramika jaka znalazlam o wspanialej nazwie FROID, szkoda ze niepisane przez "eu":lol2: Co do plytek ....bardzo zaluje ze nie polozylam w toalecie kafelek na ziemi bond 3 z kolekcji Zienia dla Tubadzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 na tym zdjeciu niezafugowane... ale w realu juz zafugowane tylko zdjecia jeszcze nie zrobilam, ale widziec efekt widzialam:P Mam wrazenie ze ta tapeta "zrobi" ta lazienke (jak mawia nasza Magdazzz) zrobi, zrobi, mówię ci:yes: zastanawiam sie tylko nad kolorem sciany w lazience, szara czy biala? szara zwykly stojacy kompakt za 600 zl najtansza czarna ceramika jaka znalazlam o wspanialej nazwie FROID, szkoda ze niepisane przez "eu":lol2: Co do plytek ....bardzo zaluje ze nie polozylam w toalecie kafelek na ziemi bond 3 z kolekcji Zienia dla Tubadzina. nie marudź kobieto:P Hihi, chyba nic nie pominęłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mam wrazenie ze ta tapeta "zrobi" ta lazienke (jak mawia nasza Magdazzz) zastanawiam sie tylko nad kolorem sciany w lazience, szara czy biala? Tapeta zrobi swoje- to pewne Co do koloru ścian, to może być szary, ale bardzo jasny moim zdaniem. W Twojej łazience zaczyna się sporo dziać, a pomieszczenie nie jest wielkie. Ściany powinny trochę uspokoić wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamab_pl 16.03.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Flugger ma kolor który nazywa się "Modny Biały" a w rzeczywistości jest bardzo delikatnie szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.03.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Magda jestes jedyna:)Agawi Ty jestes.....druga jedyna:) Flugger modny bialy juz zapisuje, wlasnie chodzi mi o taka jasna szarosc ktora ladnie bedzie przechodzila w tapete i eksponowala plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kacha my jeden jedyny pokój malowaliśmy Dekoralem- właśnie szary platynowy. Polecam, ale może Flugger ma więcej odcieni. http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolory,tajemniczy_ogrod.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.03.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kasia,no jak one jedyne, co??? A ja??? Też jestem, czytam, nie mam czasu pisać.Zapowiada się pięknie i fajnie, że już prawie za momencik będziesz urządzona:) Do toalety dałabym spokojną szarość, ładnie podkreśli kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.03.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Anja ty łobuzie Ty .....anja to moje tajemne wsparcie krakowskie, najlepszy szpieg i informator:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.03.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kacha my jeden jedyny pokój malowaliśmy Dekoralem- właśnie szary platynowy. Polecam, ale może Flugger ma więcej odcieni. http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolory,tajemniczy_ogrod.xml Szary platynowy z dekorala zatraca mi troche niebieskim...fioletem... ale moge sie mylic. Na zywo nie ma zadnej domieszki innego koloru? just szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kacha, uważaj na gotowe szarości, bo one w 99% wypadków mają poświatę: zieloną, niebieską lub fioletową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts