Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

No to czekamy na zdjecia ...a z dzieciami to lepiej isc na kompromis ;) ja tez mialam wizje ha ha ale moi chlopcy maja ZDANIE na ten temat :)

Moja cora ma 3 lata i odkryla magie koloru, nauczyla sie dobierac rzeczy pod kolor i tym sposobem codziennie do przedszkola ubiera sie od stop do glow w jeden kolor....ile trzeba bylo sie jej natlumaczyc ze pokoik nie moze miec scian, mebelkow i dywanu rozowego....:) to by dopiero byla masakra!

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kacha bedzie dobrze, tylko nie napedzaj sobie zlych mysli odnosnie lazienki. Pomylki i przerobki to normalka, lepiej teraz anizeli po zamieszkaniu.:D

Dobrze, ze moja Marysia za mala na jakakolwiek polemike w kwesti koloru choc bedzie rozowy bo ja go baaaardzo lubie i moje dziecie czesto w rozowych ubrankach. Lukaszka nawet do sklepu nie biore i nie pytam jakie chce kolory, on chce miec w pokoju traktory, kopary i maszyny - reszta nie wazna, mam nadzieje ze nie bedzie jakiegos buntu jak zobaczy gotowy pokoj.

Lasche zloty...no Kochana alez Masz wyzwanie...moze mlodemu gust sie zmieni do wakacji:lol2:

Obiecane zdjecia, choc nie ma co pokazywac kazda z Was wie jak wyglada oktagonalna podloga (choc powiem Wam ze mnie ona za kazdym razem zachywca) tu jeszczy płytki sa niezafugowane

http://images41.fotosik.pl/710/ec79140ac07b7caamed.jpg

http://images39.fotosik.pl/710/5bcf6a6e1123f6ccmed.jpg

to byla kuchnia, a teraz lazienka jescze w stanie bardzo bardzo surowym:) na lewej scianie bedzie tapeta w krzesełka ludwiki na prawej scianie duze krysztalowe lustro w srebrnej ramie a do tego czarna ceramika (kibelek i umywalka) no i retro bateria z kurkami.

http://images45.fotosik.pl/718/256e468f09dd2be7med.jpg

http://images41.fotosik.pl/710/44285fcc0134b2b3med.jpg

kacha ale mugaty jeszcze nie zafugowane? To co ty mówisz, że efekt nie taki, jak efektu jeszcze brak;):lol2:

na tym zdjeciu niezafugowane... ale w realu juz zafugowane tylko zdjecia jeszcze nie zrobilam, ale widziec efekt widzialam:P

Pięknie Kacha :D

Mimo wszystko, że wszyscy wiedzą jak wyglądają płytki oktagonalne- to u każdego inaczej się prezentują.

A jak dodasz tapetę, to będzie już kosmos :lol2:

Czekam na kolejne odsłony:yes:

Mam wrazenie ze ta tapeta "zrobi" ta lazienke (jak mawia nasza Magdazzz)

zastanawiam sie tylko nad kolorem sciany w lazience, szara czy biala?

a co to za kibelek bedzie? stojący? ciekawie sięzapowiada:yes:

zwykly stojacy kompakt za 600 zl najtansza czarna ceramika jaka znalazlam o wspanialej nazwie FROID, szkoda ze niepisane przez "eu":lol2:

Co do plytek ....bardzo zaluje ze nie polozylam w toalecie kafelek na ziemi bond 3 z kolekcji Zienia dla Tubadzina.

na tym zdjeciu niezafugowane... ale w realu juz zafugowane tylko zdjecia jeszcze nie zrobilam, ale widziec efekt widzialam:P

:p

:rotfl:

zrobi, zrobi, mówię ci:yes:

szara

zwykly stojacy kompakt za 600 zl najtansza czarna ceramika jaka znalazlam o wspanialej nazwie FROID, szkoda ze niepisane przez "eu":lol2:

:lol2:

Co do plytek ....bardzo zaluje ze nie polozylam w toalecie kafelek na ziemi bond 3 z kolekcji Zienia dla Tubadzina.

nie marudź kobieto:P

Hihi, chyba nic nie pominęłam;)

Tapeta zrobi swoje- to pewne ;)

Co do koloru ścian, to może być szary, ale bardzo jasny moim zdaniem. W Twojej łazience zaczyna się sporo dziać, a pomieszczenie nie jest wielkie. Ściany powinny trochę uspokoić wnętrze. :)

Kacha my jeden jedyny pokój malowaliśmy Dekoralem- właśnie szary platynowy.

Polecam, ale może Flugger ma więcej odcieni.;)

http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolory,tajemniczy_ogrod.xml

Szary platynowy z dekorala zatraca mi troche niebieskim...fioletem... ale moge sie mylic. Na zywo nie ma zadnej domieszki innego koloru? just szary?