kacha.crac 06.04.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kacha, a co ja mam powiedzieć? Zrobiłam sobie odwodnienie terenu za 10 tysięcy, a zimą okazało się, że właściwie to nie ma gdzie odprowadzać zbieranej przez drenaż wody. Mam wymieniać dalej? Taras z piaskowca, przebudowa źle zaprojektowanego ogrodzenia, naprawa wylewek, zbójecka stawka glazurnika-pseudofachowca... Uzbierałoby się ze trzydzieści tysiaków, które spokojnie można byłoby wydać na coś innego. Boze nienawidze tak glupio marnowac kasy, czuje sie wtedy jak ostatni frajer. Magda, Yokasta zdjecia po weekendzie bo ja bywam rzadko na budowie, a postepy kontroluje tylko za posrednictwem mojego super Majstra ktory codziennie pod koniec dnia przesyła mi mmsa ze zdjeciami tego co zostalo zrobione. Rzeczywiscie wiekszosc rzeczy juz jest, w polowie kwietnia dojda jeszcze podlogi, drzwi wewnetrzne i schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kasia,JUŻ? I kuchnia, i łazienki, i wszystko pomalowane???Dobrze, że już czwartek! Mam nadzieję, że " po weekendzie" oznacza poniedziałek, godz. 8.00:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.04.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 kacha, to wklejaj te MMS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.04.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Taram suprise dla wszystkich ktorzy jednak postanowili sledzic watek:) wanna obudowana Venisem (jest w kolorze kosci sloniowej i ma mikro bezowe paseczki) http://images39.fotosik.pl/779/8c99288b38df6934med.jpg Wcet z czarna umywalka, mugatami i szarosciami wywalczonymi:) http://images37.fotosik.pl/739/e40f5190282fa7b4med.jpg Domek od przodu jeszcze bez balkonow drewnianych i bez zainpregnowanych niektorych elementow http://images39.fotosik.pl/779/3129c05e8eb35355med.jpghttp://images46.fotosik.pl/746/bbacc9e7f87d3036med.jpgbalkony http://images41.fotosik.pl/724/18ef18d5d14f5f6fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.04.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Oka oka pokaze wam tez kolor scian na dole, nawet nie wyszedl dramatycznie...choc na zdjeciu jakos za bardzo zółtawo, ale jest beżowy, ponoc z komponentem szarym ale jakos w to nie wierze:) kolor cieply i spokojny. http://images38.fotosik.pl/777/c7768a64e111ea05med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.04.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Joliska....moglas byc troche bardziej delikatna.... tak od razu w smiech?! Moglas choc troche poowijac w bawelne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No wiesz co?! Ja tu radochę wielką okazuję - odwrotnie proporcjonalną do moich możliwości w czwartek o tej porze, a Ty mi nóż w serce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No wiesz co?! Ja tu radochę wielką okazuję - odwrotnie proporcjonalną do moich możliwości w czwartek o tej porze, a Ty mi nóż w serce... Tak wlasnie podejrzewałam:hug: widze ze nastroj czwartkowy udzielil sie polowie forum bo tak chodze i chodze i widze ze wszyscy chyba spia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 U mnie takie tornado za oknem szaleje, że chyba całą noc będę szyb i anteny pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.04.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 u nas na razie zawiewa ale juz tak mocno ze mezowi kondom na skuter polecial dwa bloki dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A ja widzę, że już są lustra? Można zobaczyć, jak łazienka wygląda z nimi? No i ta mozaika za prysznicem, bo wydaje mi się, że już jej nie widać tak, jak przewidywałam? Wstyd przyznać, ale ostatnie zdanie wprawiło mnie w osłupienie zrozumiałam je tak, że prezerwatywa została wywiana z rąk Twojego męża i poszybowała na skuter, który stoi dwa bloki dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 u nas na razie zawiewa ale juz tak mocno ze mezowi kondom na skuter polecial dwa bloki dalej:) Kacha Ty jak coś walniesz, to koniec świata!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hyhyhy. Ciemno, zimno, deszcz pada, nic dziwnego, że Wam takie rzeczy po głowach chodzą. Kacha - czekam na resztę. Balkon i drewniane wykończenia domu cudne. Intryguje mnie czerń umywalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dobra, pośmiałyśmy się to do rzeczy Kolorek na dole ślicznyyyy- słowo! Czarna umywalka na tle białych mugatów prezentuje się dostojnie i dobrze, że nie zrobiłaś białej. Cały domek super, barierki balkonowe pierwszorzędne SOM Jakbym miała mieć drewniane, to właśnie dokładnie takie jak Twoje. A co do za kamień na ogrodzeniu? Czyżby piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 u nas na razie zawiewa ale juz tak mocno ze mezowi kondom na skuter polecial dwa bloki dalej:) dobre:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.04.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wstyd przyznać, ale ostatnie zdanie wprawiło mnie w osłupienie zrozumiałam je tak, że prezerwatywa została wywiana z rąk Twojego męża i poszybowała na skuter, który stoi dwa bloki dalej Nieee, ta interpretacja mnie rozwaliła zupełnie:rotfl: Umarłam:rotfl: Aż się cofnęłam, i przeczytałam to jeszcze raz. Faktycznie, pasuje jak ulał kacha, ale dozujesz;) Ale mnie aż ciary przeszły jak zobaczyłam fragment dolnej łazienki. Zapowiada się jakaś BOMBA:yes: Venisy też świetnie wyszły (mówiłam? A ty tam plexi chciałaś). Dawaj więcej... WIĘ-CEJ!!! WIĘ-CEJ!!! WIĘ-CEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.04.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kaśka!!! no dobra, najpierw musiałam ze 2 x przeczytać Twoje obwieszczenie i interpretację Ilony Agaty:rolleyes:, i dopiero mogłam wrócić do sedna: wiesz, że masz jedną z najpiękniejszych łazienek na świecie??? Wiesz???Przecież te mugaty + czarna umywalka + szarości - to jest rewelacja!!!!!!!Tak pięknie Ci wyszło, że "pozwoliłam sobie pożyczyć do inspiracji":) Balkony boskie, uwielbiam taki wzór!!!!!!! Cały dom boski, ogrodzenie, drewno, te beżowości na dole. No to kuchnię dawaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.04.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 co tu się wyprawia nocną porą wanna obudowana tymi płytkami to strzał w dziesiątkę ...a balkony to też mój wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Pominę uwagę o kondomie, bo chyba wszystko zostało już powiedziane. Łazienka prezentuje się rewelacyjnie. Więcej zdjęć! Że też ja nie zrobiłam sobie czarnej... Na tle mugatów - obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts