Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiula, zachwyt:jawdrop: globalny zachwyt:wave:

Nie wiem co chciałaś od tego kompaktu:confused: Wygląda świetnie i bardzo proprcjonalnie. Ale łazienki z tapetą w kadrze dalej niet:(

A czy ten kinkiet zewnętrzny, to ten sam, który u siebie wklejałam? Mów szybciutko, bo wygląda obłędnie:yes: Z resztą jak cała reszta: podłogi, drzwi, balkony... ach:D

Buziaki. Trzymaj tempo;)

Kasiula, zachwyt:jawdrop: globalny zachwyt:wave:

Nie wiem co chciałaś od tego kompaktu:confused: Wygląda świetnie i bardzo proprcjonalnie. Ale łazienki z tapetą w kadrze dalej niet:(

A czy ten kinkiet zewnętrzny, to ten sam, który u siebie wklejałam? Mów szybciutko, bo wygląda obłędnie:yes: Z resztą jak cała reszta: podłogi, drzwi, balkony... ach:D

Buziaki. Trzymaj tempo;)

Dzieki dziewczeta za pozytywne opinie, rzeczywiscie wnetrze nabiera rumiencow, robione nie najwyzszym kosztem, ale na miare naszych mozliwosci finansowych i zgodnie (mniej wiecej) z moim gustem

Madziu, wybacz ale umknal mi temat kinkietow u Ciebie i nie kojarze..... ale kinkiet jest firmy Massive (kupiony w Castoramie)

Zdjecie z tapeta postaram sie zrobic, ale kurde ciasno tam...albo wychodzi sciana jedna albo druga, a z daleka zrobic nie moge bo krok do tylu i wpadam w sciane holu:)

Edytowane przez kacha.crac

Balkon super, łazienka też (czy przy podłodze masz czarną fugę?).

Napisz mi proszę z jakim wypełnieniem wybrałaś te fiordy? Bo właśnie nie mogę się zdecydować :D

Podłogi mają fajny kolor (dla mnie ciut za miodowy ale na górze mam podobny :lol2:), czarne sanitariaty też wyglądają ok. Kibelek z umywalką ładnie grają. Mugaty bardzo lubię - to wiadomo.

Dobrze, że lustro ma złotą ramę. Srebrne bardziej by pasowało do białych sanit.

Buziaki :hug:

Dziewczynki lustro MA SREBRNA RAME! HACZYKI TEZ SA SREBRNE!:)

chyba zamieszcze jutro inne zdjecia bo z tymi jest cos nie tak...ja u siebie na monitorze widze srebrny.

Wypelnienie fiordów....hm...chodzi o szyby?

Nie wiem o co chodzi?!

czarna fuge mam wszedzie przy octagonelanje ( w kuchni tez) wyglada swietnie i przede wszystkim praktyczna

A ja Twoja miodowa podloge na gorze wrecz kocham i ciesze sie ze wyszlo u mnie podobnie

Agawi, tez tak mysle ze zlote to jak piesc do oka by pasowalo, srebrne baterie, czern wrecz prosza sie o srebrne dodatki.

Madzia, bateria nie z KFA, jakas tam firma inna francusko brzmica zakup w Liroyu, jakos powiem wam szczerze ze w ogole do tego nie przywiazywalam wagi, miala byc w stylu retro w normanej cenie...wygladajaca na porzadna:) wszystkie baterie tak wybieralam...z tego sie nie strzela jak bedzie syf sie wymieni:) edit 2: sprawdzilam...bateria w dolnej lazience jest z Ferro tak francusko brzmiaca to kuchenna

Słonce, czarny kibel byl marzeniem mojego meza, nie trzeba go bylo przekonywac. Chwali sie kolegom ze ma prawdziwy czarny tron dla prawdziwego krola domu....:)

Yokasta hahhaha zabiłas mnie z tymi drzwiami i wypelnieniami, weszlam do sklpeu i poprosilam drzwi fiordy polskone biale:) 7 sztuk...koniec tematu. hahahahaha:bash:

ale jaja, zaraz powiem mezowi ze tam jakies wypelnienia czy cóś widac ze do tematu drzwi podeszlam bezkompleksowo, pewnie dali mi te najdrozsze....no to miejmy nadzieje i ze najlepsze

A dziewczyny, mogę spytać o co chodzi z ta fazą wstawiania przeszklonych drzwi do łazienki:confused: Jeszcze za dopłatą???:jawdrop:

Nigdy tego nie rozumiałam, dlaczego do pomieszczenia, w którym człowiek chciałby czuć się najbardziej intymnie, wstawia się szybę w drzwiach:confused:

Ja rozumiem do wiatrołapu (pewnie większość z was właśnie tam zamawia takie drzwi), ale wiem, że jest sporo osób, które wstawiają je do łazienki.

Arnika, jak matowe, to okej;) Ale czy jest to na tyle konieczne, żeby jeszcze dopłacać? Co komu przeszkadzają pełne w łazience? Może jest jakiś powód, którego nie znam. Dlatego pytam. Infomacja yokasty, że przeszklone są jeszcze droższe mnie rozwaliła.Skoro tak wszyscy szukają oszczędności, to po co wywalają pieniądze na szybki w drzzwiach?

(to nie jest atak. proszę tak tego nie odbierać. czysta ciekawośc przeze mnie przemawia:))