joliska 29.04.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A to zależy gdzie i jaka tkanina Moje zasłony salonikowe (turkusowe i piaskowe) w NS kupowałam po ok. 80 zł/mb, w L ta sama tkanina kosztuje ok. 120 zł, a w W-wie jeszcze więcej ... Wam z Krakowa opłacałoby się wyskoczyć do NS - a tam jest przedstawiciel na Polskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 joliska dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.04.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Kasia,Darcy pisała, że jej szara tkanina (miała zdjęcia salonu po zmianach wrzucić, by the way!!!) kosztowała właśnie 80 zł.Nie wiem, jaki masz budżet, czy jesteś w stanie tyle zapłacić, czy szukasz raczej czegoś po dwie dychy - to wtedy faktycznie Ikea. Joli,thanks:)Wcześniej to się w KRK spotkamy, niż ja wyskoczę gdzieś dalej.... Edit: http://www.dekoria.pl/offer/fabrics_collection/11/Jupiter Dekoria ma w ofercie tkaninę Jupiter. Jest i biała, i szara.Mam właśnie w rękach próbkę białej, wydaje mi się, że by Ci się spodobała - materiał naturalny, przyjemny, matowy, ale nie len. Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 80 zl dam! tylko dajcie mi znac gdzie moge cos fajnego kupic bo ja tkaninowy totalny naturszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 mialam probke jupitera...spełnia oczekiwania tyle tylko ze jest niedostepny obecnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Kochane wlasnie dostalam wycene rolety rzymskiej na mechanizmie lancuszkowym, roleta 60 cm na 130 cm, uszycie wraz z mechanizmem (z mojego pasiastego materiału) 160 zl. Co sadzicie? malo? duzo? pytam bo to moja pierwsza w zyciu roleta rzymska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hej jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Niedrogo, skoro z mechanizmem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Anja na Ciebie zawsze mozna liczyc.... Anja powiedz mi czy rolete rzymska moge zamontowac jedynie na ramie okna albo na suficie? nie moge przykrecic listwy mocujacej na scianie nad oknem (wtedy moglabym umiescic rolety na rownej wysokosci w obu oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hej:)możesz zamontować na ramie okna, albo na nadprożu - to właśnie ściana NAD oknem- ale nie słyszałam o możliwości mocowania na suficie, bo jak? A gdzie znalazłaś tak fajną ofertę cenową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.04.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Boszzz to ja zawsze myslalam ze ludziska montuja listwe do sufitu, bo jesli nie to po coz wyjezdzaja ta roleta pod sufit? Przeciez mozna ja zawiesic np 20 cm nad wneke okienna i tez sie otworzy okno po sciagnieciu rolety do samej gory co do ceny rolet to .....szemrane interesy:) wysle na priv Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 niektórzy montują rolety faktycznie pod samym sufitem, a niektórzy zaraz nad nadprożem - kwestia upodobań, stylu mieszkaniaBędę wdzięczna za priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.04.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Kasiu, cena 160 zł jest już z tkaniną? Jeśli tak, to przyzwoicie Sam mechanizm łańcuszkowy szer. 60 cm kosztuje ok. 90 zł. Porównaj z pełnymi cenami np. na Dekorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.04.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Joliska,Kasia pisała, że to cena bez tkaniny - ale sądzę, że i tak bardzo dobra.Co prawda w Dekorii byłoby taniej, są absolutnie bezkonkurencyjni cenowo, ale nie szyją raczej z tkanin klienta.A cena za mechanizm i szycie 160 zł to bardzo mało, w porównaniu z ofertami wszelkich "salonów firan/ studio dekoracji" , które udają, że szycie rolet to jakaś ogromnie trudna sztuka, dostępna tylko dla wybrańców, i liczą kosmiczne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Czytałam 3x posta Kachy ws. ceny i wciąż dwuznacznie mi brzmi ta informacja nawiasowa o tkaninie, dlatego dopytuję Nie znam przykrych realiów cenowych szycia dekoracji okiennych - to efekt posiadania własnej krawcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja też mam "swoją" ukochaną krawcową, która szyje bajecznie, pięknie i dokładnie wszystko, co sobie wymarzę Już mi potwierdziła, że uszyje nam rolety - ale to kwestia przyszłości. Dla porównania - studio dekoracji wyceniło mi dwie rolety 150 x 150 z taniego materiału (po 30 zł/m), mechanizm łańcuszkowy, na 1200 zł. W Dekorii - za takie same zaledwie 400 zł!!! Szycie u "mojej" krawcowej, + tkanina + mechanizm = wyjdzie bardzo podobnie (no ale mogę wybrać dowolną tkaninę). EDIT!!!! Kasiu! Stylus szyje z tkanin klienta!! wg przelicznika ze strony za uszycie jednej rolety 60 x 130 cm wychodzi tylko 102 zł!!! ( z mechanizmem łańcuszkowym oczywiście): http://www.stylus.pl/sklep/tw/5566 Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.04.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Anja wielkie dzieki za namiar...musze w takim razie to przemyslec, rozmiary rolet ulegly zmianie bede jednak szyła dwie rolety, na duze okno uszyje jedna duza. Lepiej to jednak wyglada. Zawiesze je na scianie nad wneka okeinna dzieki temu bede miec obie na tym samym poziomie. Joliska, material moj, na szczescie bardzo oszczednie wyszlo, za 5 m biezacych wyjdzie 100 zl Yokasta wysle na priva, ale obawiam sie ze moja szemrana oferta moze tylko dotyczyc mojej osoby i nie ma opcji zeby ktos inny z tego skorzystal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dobrze wybrałaś, najlepiej będą wyglądały na tej samej wysokości.A byłaś w Witku oglądać zasłony? Znalazłaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dobrze wybrałaś, najlepiej będą wyglądały na tej samej wysokości. A byłaś w Witku oglądać zasłony? Znalazłaś coś? Wiesz kochana, ja mam tak krucho z czasem ze czesto sama sobie wygrazam karteczkami na lodowce " Kaska dzis zejdz do sklepu (sklep jakies 10 metrow od mojego bloku) i kup w koncu te zasrane sciereczki bo Ci sanepid dzieci zabierze ze scierasz gary takim syfem" i tak czytam ten grozacy mi komunikat prze kolejne 4 dni. A co dopiero zaplanowac sobie wczoraj zakupy w Witku i dzis pojechac do niego ( a autem bede miala z 20 minut) hahahaha wolne zarty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Wiesz kochana, ja mam tak krucho z czasem ze czesto sama sobie wygrazam karteczkami na lodowce " Kaska dzis zejdz do sklepu (sklep jakies 10 metrow od mojego bloku) i kup w koncu te zasrane sciereczki bo Ci sanepid dzieci zabierze ze scierasz gary takim syfem" i tak czytam ten grozacy mi komunikat prze kolejne 4 dni. A co dopiero zaplanowac sobie wczoraj zakupy w Witku i dzis pojechac do niego ( a autem bede miala z 20 minut) hahahaha wolne zarty:rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts