agawi74 13.05.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A jaki kształt miały te galaretki? Bo ja pamiętam takie w czekoladzie w kształcie paluszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 yokasta, spoko, przecież my tylko tak dla żartu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.05.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A jaki kształt miały te galaretki? Bo ja pamiętam takie w czekoladzie w kształcie paluszka... Nie, bo to nie są w czekoladzie, a w cukrze. Takie w kształcie plastrów cytryny, pomarańczy itp. z taką jakby skórką, mniam:p Ułożone kolorami w kółko. Produkt niezmienny jeszcze chyba od czasów PRLu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Magda, już wiem, znalazłam!!!!! Dobreeee. No Kacha nas stąd wywali:lol2: http://plspolem.co.uk/img/p/3554-3524-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.05.2011 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kasieńko, wpadam, oglądam i lecę dalej Najczęściej zresztą o tej porze właśnie... Jest u Ciebie bardzo dobrze, a będzie jeszcze lepiej! Co do łączenia różu i niebieskiego w pokoju dzieci: moim zdaniem niebieski element u córci i drobiazg z kawałkiem różu u synka powinny zgrabnie połączyć całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.05.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kacha, pytasz, czy są tu jacyś INNI - no są, są- setki tajemniczych, milczących podglądaczy:)Ale nie wiem, czy o to Ci chodziło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kasieńko, wpadam, oglądam i lecę dalej Najczęściej zresztą o tej porze właśnie... Jest u Ciebie bardzo dobrze, a będzie jeszcze lepiej! Co do łączenia różu i niebieskiego w pokoju dzieci: moim zdaniem niebieski element u córci i drobiazg z kawałkiem różu u synka powinny zgrabnie połączyć całość. Bingo Joliska..odkrylas moj plan, rozowymi dodatkami w czesci chlopiecej zamierzam burzyc stereotypy i konwenanse:) Anja.... o to mi niestety nie chodzi w tej calej zabawie:) Agawi, Magda mozecie sie przestac obzerac na moim watku po nocach?! Yokasta, u mnie tez nikt wsrod najblizszych znajomych nie ma mugatow a co do dzieciakow to radze w swoim warzywniaku dosiac lubczyku:) to ci sie odniechce zabaw z gruzem:) za pol godziny wyruszamy z mezem wielkim transporterem do Ikei:) lista zakupow liczy 16 pozycji! wieczorem pochwale sie zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 no ja jestem, a jakże , zaglądam codziennie, czytam codziennie, bo lubię Cie czytać. I kibicuję jak złoto! I podobuje mi się (jak to mówi moje dziecię) bardzo, bardzo u Ciebie ps. a te fronty do szafy to skad wykombinowalaś? a to moj stolarz skasik je wytrzasnal ja mu tylko narysowalam jakie chce:) on chyba je sam robil...tzn lakierowal na pewno sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Tapetka - super będzie wyglądać, ja u mojego starszego dałam miasto, lubi grać w SIMCITY, a najstarszemu efekt 3D w stylu komputerowym ( taki niewielki kawałeczek) efekt murowany Tapety zamawiałam w sklepie internetowym. W sumie w sypialni też mam na jednej ścianie, w końcu jakieś tam urozmaicenie. skad skad te Twoje tapetki dawaj kochana namiar na ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kochani czy na tym watku jest tylko Yokasta, Anja, Magdazzz, Darcy, Lashe i Agawi czy moze ktos jeszcze, piszcie, wklejajcie swoje zdjecia, dzielcie sie swoim zdaniem....nie chce zeby tu byl klub wzajemnej adoracji 6 kolezanek:) Bez obrazy girls! Dopisuję się do klubu wzajemnej adoracji:lol2: , bo do tej pory byłam tajniakiem Czekam nie cierpliwie na szafy, bo też miałam podobny problem jak to rozwiązać. Moje będą za dwa tyg. Fajny pomysł z naklejkami w pokoiku dzieci:yes: Udanych zakupów w ikei i liczę na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 dobra, dobra, już nie będziemy;)ach, z niecierpliwością czekam na prezentację łupów:popcorn: Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Trochę inspiracji różowo-błękitnych http://2.bp.blogspot.com/-trQJgRt-aRw/TbfPpGj0BKI/AAAAAAAAH1c/JyYEkn1VSRo/s1600/RMS_trendytoes-pink-blue-basement-playroom_s4x3_lead.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQa3CvZ7SYvJICq2oirzN_Uv8dcBTYuaC19pc_ATaoFUpTVYZVF Łatwy sposób uspójnienia dwukolorowego pokoju: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiBNOocrHnia_C8wF0ldcKAZz0h5GXpuWpntfaxYr27gzMOtFP6Q http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8qHGmnJikx--QaLsPBlyWl4wkxRxUGF67OJ7-e5AIk3C26Zb9D-ISoiBZ http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-MGmQXQXZ9Z5dgWwjTDf5zfZ0wvyXijmE6MaG0lnqIWdmWamtgg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 MarJel welcome... zaraz wkleje szafe MagdaZZZ obzeraj sie dowoli bo masz talie jaak trzonek od miotly tylko na Boga nie u mnie, bo smaka robisz a ja talie mam totalnie nie miotłowa:) Joliska jak zwykle niezastapiona....wlasnie tak planuje kolorowo zywo, bedzie tak jak na zdjeciu 3. Wprowadze oprocz niebieskiego rozu i bieli jeszcze zielen i czerwony. Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Agawi, Magda mozecie sie przestac obzerac na moim watku po nocach?! No w sumie to mogiemy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mała fotorelacja: kuchnia nadal zolta...ale na zdjeciach wyglada dobrze (dzis miala byc wzieta do malowania ale stolarz zapil i nie przylazl to chociaz se swiatelka wlaczylam i zdjecie zrobiłam:)http://images45.fotosik.pl/866/f89f6035057eb9d5.jpg material na rolety rzymskie do kuchni..... jest naprawde swietny http://images46.fotosik.pl/812/ba83e8bd0adf902f.jpg szafa, garderoba , kurde nie zrobila zdjeciu w srodku ale jest tam sporo szafek, mozna sobie nawet tam wejsc:) http://images35.fotosik.pl/667/90d95e9e4dc661d1.jpghttp://images46.fotosik.pl/812/9887d558a7565aa7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 wow, kacha, super to wszystko wygląa. Kuchnia jak marzenie, materiał przepiękny, a szafa... no po prostu rewelacja!!! Zrób proszę zdjecia wnętrz, plizzz:D A co to masz za fajny żyrandol w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Powtórzę za Magdą WOW:jawdrop: Kacha, Ty się czym prędzej wprowadzaj do tego cudeńka:lol2: Kuchnia piękna, żadnych zżółknięć nie widać Drzwi do szafy zaje...te:cool: Są suwane, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 kacha a łóżeczko malżeńskie już masz do tych cudności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Co do zakupow w Ikea poszlo gladko...krakowska Ikea wreszcie otworzyla swoje nieco powiekszone choc jeszcze nie do konca podwoje, no i w koncu jakies zaopatrzenie jest. Wyszlam z zalozenia ze kupujemy rzeczy ładne, ladne przede wszystkim potem zaraz jest argument niskiej ceny. Te ladne i tanie rzeczy z Ikei bede przelamywac jeszcze ladniejszymi, wyrafinowanymi i niecodziennymi dodatkami (niekoniecznie w niskiej cenie). Robie tak od jakiego czasu i naprawde polecam tym ktorzy maja ograniczony budzet. Np kupujesz zwyklego ektorpa z Ikea a przed nim stawiasz jakis mega cudowny stolik kawowy np z Innych Mebli. Kazdy kto wchodzi nie pyta o ta popularna kanape lecz o ten stolik i tylko jego wlasciwie widzi:) Od razu uprzedze pytania ....nie nie mam stolika z innych mebli..pochwale sie moim jak dojdzie juz do mnie paczka. Albo kupujesz stolik rtv liatorp z Ikei i stawiasz na nim piekny lampion za 300 zl. Suma wydatkow jest bardzo korzystna 7 stow stolik polowe ceny stolika lampion a i tak nie osiagasz polowy ceny porzadnego stolika rtv z innych sklepow. A Efekt...efekt masz ten sam albo prawie ten sam:) Tak czy siak mnie efekt zadawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 wow, kacha, super to wszystko wygląa. Kuchnia jak marzenie, materiał przepiękny, a szafa... no po prostu rewelacja!!! Zrób proszę zdjecia wnętrz, plizzz:D A co to masz za fajny żyrandol w sypialni? No wiedzialam wiedzialam po prostu ze zapytasz o lampe:) i od pol godziny szukam goraczkowo rachunku zeby sobie przypomniec nazwe:) na pewno byla na F, chcialam munkebo nie byla dostepna czarna chcialam sienne tez sie na czarna nie zalapalam ta byla 3 w kolejce najbardziej podobna do tych dwoch poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts