kacha.crac 14.05.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 A mam, mam....voila o takie http://images50.fotosik.pl/865/eedd4fc6cead5a0d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Powtórzę za Magdą WOW:jawdrop: Kacha, Ty się czym prędzej wprowadzaj do tego cudeńka:lol2: Kuchnia piękna, żadnych zżółknięć nie widać Drzwi do szafy zaje...te:cool: Są suwane, tak? Suwne, suwne, tak jak pisalam wszystkie profile malowane byly proszkowo na bialo tak aby sie wtopily w szafe i zeby na pierwszy rzut oka nie bylo widac co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 MarJel welcome... zaraz wkleje szafe Kacha świetnie sobie wymyśliłaś tą szafę, napisz mi jeszcze czy fronty są drewniane i czy pamiętasz ile ma ta wnęka na szafę. Chyba coś w podobnym stylu zrobię u córy, to jedyna szafa w całym domu gdzie mieliśmy kłopot z wyborem frontów, bo meble będą białe, pokój romantyczny i wielka wnęka na szafo-garderobę, nie wiedzieliśmy jak to zabudować żeby pasowało do reszty. I tak stolarz już robi wszystko w domu i ciągle czeka na naszą decyzję Uwielbiam Twoją kuchnię, materiał na rolety dobrałaś idealny, a sypialnia zapowiada się boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: super to wszystko wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.05.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 MarJel, szafa to mdf lakierowany na bialy półmat. Szafa ma dlugosci 3.30 m jesli chodzi o glebokosc to roznie, jutro zrobie wam zdjecia, mam tam dziwne skosy jakis komin czy cóś i strasznie ciezko bylo cos innego na ta wneke wymyslec niz zabudowa, zadna gotowa szafa nie wchodzila w gre Maszka dzieki wielkie! w koncu te moje wnetrza nabieraja jakiegos charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 MarJel, szafa to mdf lakierowany na bialy półmat. Szafa ma dlugosci 3.30 m jesli chodzi o glebokosc to roznie, jutro zrobie wam zdjecia, mam tam dziwne skosy jakis komin czy cóś i strasznie ciezko bylo cos innego na ta wneke wymyslec niz zabudowa, zadna gotowa szafa nie wchodzila w gre To dokładnie tak jak u mnie, długość też podobna i też mam tam dziwne skosy i kominy:lol2: U nas głębokość jest na tyle duża że będzie mogła wchodzić do szafy nawet będzie miała tam światło, taka szafo-garderoba. Kacha, Ty to masz pomysły! oj dobrze że wkleiłaś tą szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 kacha, a miałaś podzielić się zakupami w ikei:confused: co to za opierdzielactwo? Mów co kupiłaś, a najlepiej pokaż foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kacha ja tez podgladam ale czasu na czytanie wszystkiego dokladnie i pisanie jakby mniej mam Kuchnia cudo - ja zoltego nie widze no i wogole piknie. Moj stolarz szuka dla mnie bialych profili bo chcemy w koncu zakonczyc temat garderoby, jak nie znajdzie to pewnie skonczy sie na malowanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunflower 14.05.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 A ja nie widzę zdjęć i jak mam się pozachwycać bo ja też podlągam Kasiu Twoje "mieszkaniowe" zmagania od jakiegoś dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.05.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kaśka,kuchnia przeogromnie mi się podoba ,żurnalowa!! a rolety dodadzą jej jeszcze uroku .Cieszę się bardzo ,że materiał Ci się spodobał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.05.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) JAKA SZAFA!!!! Tkanina na rolety wygląda u Ciebie idealnie i świetnie się z kuchnią komponuje! He he, zachwycam się i mądrzę, bo mam taką samą tkaninkę Szukaj nazwy żyrandola, Kacha, bo Ci nie darujemy!!! Edytowane 15 Maja 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.05.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Proszę o więcej fotek, więcej wnętrz, więcej zakupów, więcej wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.05.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ja też!Kasiu,w tak krótkim czasie, speedując jak rakieta, stworzyłaś wyjątkowy DOM, wnętrza piękne, oryginalne, pięknie zaaranżowane.Już nie mogę się doczekać salonu i reszty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 bardzo stylowa kuchnia a szafiszcze przygarnęłabym do siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziewczynki....o jeju jeju jak milo slychac takie zachwyty. Zakupy ikeowe wkleje wieczorem bo trza jakiegos kurczaka na obiad niedzielny ukatrupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A ja nie widzę zdjęć i jak mam się pozachwycać bo ja też podlągam Kasiu Twoje "mieszkaniowe" zmagania od jakiegoś dłuższego czasu. Witaj i nie tylko podgladaj ale skrobnij czasem dwa slowa chociazby to mialo byc tylko och i ach albo fuj i bleeee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 No to tak jak myślałam... Szafa wyszła super. I właściwie taki sam miałam pomysł, tylko ja szukałam w różnych komandorach i innych firmach, a tam takich drzwi nie mieli. Trzeba zatem to zrobić metodą chałupniczą... A ja żadnego solarza umyślnego nie mam:( Może namówię moich od kuchni... Idę kombinować. Pięknie! Wszystko pięknie! Kuchnia cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Fronty sa zamawiane...moge stolarza dopytac gdzie...on je tylko lakierowal a plyte kupil cala. MAM LAMPE: MASSIVE FERMINI!http://www.skleplampy.pl/?p=9090 wkleilam jakis przypadkowy link, ja ja kupilam w ktoryms ze sklepow za 300 zl wiec mozecie poszperac w necie jak ktos mysli o jej zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 tak, tak, zapytaj Kasiu o nazwę frontów, jeśli możesz, to będziemy miały ułatwione zadanie:)Trzeba się uczyć i inspirować od najlepszych, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 15.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Przepiekna kuchnia, a z tymi roletami w pasy będzie wyglądać oszałamiająco. Szafa w sypialni też prześliczna, no i pięknie jej w towarzystwie tapety. Ależ to będzie piękny dom. Zresztą już jest:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts