Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powtórzę za Magdą WOW:jawdrop:

Kacha, Ty się czym prędzej wprowadzaj do tego cudeńka:lol2:

Kuchnia piękna, żadnych zżółknięć nie widać;) Drzwi do szafy zaje...te:cool: Są suwane, tak?

Suwne, suwne, tak jak pisalam wszystkie profile malowane byly proszkowo na bialo tak aby sie wtopily w szafe i zeby na pierwszy rzut oka nie bylo widac co i jak:)

MarJel welcome... zaraz wkleje szafe

Kacha świetnie sobie wymyśliłaś tą szafę, napisz mi jeszcze czy fronty są drewniane i czy pamiętasz ile ma ta wnęka na szafę.

Chyba coś w podobnym stylu zrobię u córy, to jedyna szafa w całym domu gdzie mieliśmy kłopot z wyborem frontów, bo meble będą białe, pokój romantyczny i wielka wnęka na szafo-garderobę, nie wiedzieliśmy jak to zabudować żeby pasowało do reszty.

I tak stolarz już robi wszystko w domu i ciągle czeka na naszą decyzję :rolleyes:

Uwielbiam Twoją kuchnię, materiał na rolety dobrałaś idealny, a sypialnia zapowiada się boska :)

MarJel, szafa to mdf lakierowany na bialy półmat. Szafa ma dlugosci 3.30 m jesli chodzi o glebokosc to roznie, jutro zrobie wam zdjecia, mam tam dziwne skosy jakis komin czy cóś i strasznie ciezko bylo cos innego na ta wneke wymyslec niz zabudowa, zadna gotowa szafa nie wchodzila w gre

Maszka dzieki wielkie! w koncu te moje wnetrza nabieraja jakiegos charakteru

MarJel, szafa to mdf lakierowany na bialy półmat. Szafa ma dlugosci 3.30 m jesli chodzi o glebokosc to roznie, jutro zrobie wam zdjecia, mam tam dziwne skosy jakis komin czy cóś i strasznie ciezko bylo cos innego na ta wneke wymyslec niz zabudowa, zadna gotowa szafa nie wchodzila w gre

To dokładnie tak jak u mnie, długość też podobna i też mam tam dziwne skosy i kominy:lol2: U nas głębokość jest na tyle duża że będzie mogła wchodzić do szafy nawet będzie miała tam światło, taka szafo-garderoba.

Kacha, Ty to masz pomysły! oj dobrze że wkleiłaś tą szafę ;)

Kacha ja tez podgladam ale czasu na czytanie wszystkiego dokladnie i pisanie jakby mniej mam Kuchnia cudo - ja zoltego nie widze no i wogole piknie. Moj stolarz szuka dla mnie bialych profili bo chcemy w koncu zakonczyc temat garderoby, jak nie znajdzie to pewnie skonczy sie na malowanku...

No to tak jak myślałam... Szafa wyszła super. I właściwie taki sam miałam pomysł, tylko ja szukałam w różnych komandorach i innych firmach, a tam takich drzwi nie mieli. Trzeba zatem to zrobić metodą chałupniczą... A ja żadnego solarza umyślnego nie mam:( Może namówię moich od kuchni... Idę kombinować.

Pięknie! Wszystko pięknie! Kuchnia cudna! :)

Fronty sa zamawiane...moge stolarza dopytac gdzie...on je tylko lakierowal a plyte kupil cala.

MAM LAMPE: MASSIVE FERMINI!

http://www.skleplampy.pl/?p=9090

wkleilam jakis przypadkowy link, ja ja kupilam w ktoryms ze sklepow za 300 zl wiec mozecie poszperac w necie jak ktos mysli o jej zakupie