Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

Witaj i nie tylko podgladaj ale skrobnij czasem dwa slowa chociazby to mialo byc tylko och i ach albo fuj i bleeee:)

Witam serdecznie, tym bardziej, żem i ja z Krakowa. No to i ja się przyznam, że jestem codziennym gościem w Twoim domu :D. A wpadam tu z nieskrywaną przyjemnością, raz ze wzgledu na przepiekne wnetrza, dwa - uwielbiam Twój styl wysławiania się :D. Na innych forach, ktore podglądam, też z rogalem na twarzy czytam Twoje komentarze :D

Dom zapowiada się cudnie, ale to już wiesz od wszystkich innych dziewczyn. Ze względu na to, że jak pewnie masa obecnych tu osób, śledzę sporo wątków jednocześnie (w tym kilka pedzących w zawrotnym tempie), nie nadążam z komentarzami, ale na jakieś "och" czy "ach" chetnie do Ciebie wpadnę. Bo "fuuuj" i "bleee" w tym domku nie przewiduję :D.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne fotki :popcorn:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepiekna kuchnia, a z tymi roletami w pasy będzie wyglądać oszałamiająco.

Szafa w sypialni też prześliczna, no i pięknie jej w towarzystwie tapety. Ależ to będzie piękny dom.

Zresztą już jest:-)

oj tam tam Mary:) sraty taty a nie piekny dom. Kobieto nie widzialas lazienki bo ta na razie skrzetnie ukrywam:)

Toscana witam u siebie Krakusko! Anja chyba trzeba bedzie zrobic jakis krakowski sped na kawke bo coraz nas wiecej:)

Mary roleta w pasy z inspiracji

http://images50.fotosik.pl/866/0038b1f6008a7994.jpg

Beauty juz wcielila w zycie ta inspiracje zajrzyj do niej wygladaja cudnie, kuchnia Beauty niepodzielnie rzadzi na moim pulpicie od 3 tygodni! wypchnela zdjecie meza i zdeklasowala jak na razie wlasne dzieci:)

No to jedziemy z tym bialym szalenstwem w sklepie na I

Biblioteczke sem sprawila:)

http://images43.fotosik.pl/866/f796bab9c9867009.jpg

szafeczke pod czasoumilacza lub czasopozeracza jak kto woli

http://images38.fotosik.pl/845/b5c96c2471579e2e.jpg

zaslony ( tak jak planowalalm wdrazam pomysl 4 zaslony na jednym oknie, zobaczymy jak wyjdzie, a ma wyjsc tak:)

http://images37.fotosik.pl/819/064b2ce94c8f5ec6.jpg

[/url]

szare sa troche gesciejsze biale sa bardziej przepuszczalne i lzejsze wygladowo, choc obie maja taka sama fakture materiału

Ritva jednak wygrala w konkurencji z Jupiterem z decorii, jasno szare zaslony lubia wpadac przy roznym swietle w niebieski odcien mam w koncu probke Jupitera i on jednak lubi sie mienic w ten niebieski. Mam nadzieje ze te zaslony nie wprowadza posepnego klimatu, jak ostrzegano mnie na forum.

Ponadto Hanulce kupilam lozeczko Minen http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99827959

i kupe kupe innych pierdol ktorymi sie podziele jak przyjdzie czas:)

Edytowane przez kacha.crac

Haaaa mam Was dziewczeta.... ja jestem specjalistka w wynajdowaniu w I rzeczy ktore nie wygladaja na I lecz na RM hahahhahahha. Zarcik taki:wave:

Biblioteczka zwie sie Liatorp. Moglas jej nie widziec Madziu bo trzeba sobie ja tak wymyslec i podokupywac odpowiednie elementy. Kupujesz zwykly regał Liatorp do tego kupujesz osobno drzwi i voila za 1300 zl masz biblioteczke. Gorna korona ma sciagana rogi (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi?) i dzieki temu mozna kupic kolejne regaly i kolejne i laczyc je wspolna korona.

Psosin, tak jak wyzej, to Ikea w rzeczy samej. Zaslony tez. Nazywaja sie RITVA maja ich bodajze w 4 kolorach.

Toscana maja juz ogrod otwarty. Wejdz sobie teraz na ich strone www. Jeszcze tydzien temu z mojej listy zakupow byly w Krakowie dostepne 3 produkty, pozyczylismy transportowe auto zeby pojechac do Katowic, dzien przed wyjazdem sprawdzam jeszcze raz liste,.... a tu wszystko jest nagle dostepne w Kraku. Otworzyli juz 1 pietro i naprawde z asortymentem nie jest juz tak zle.

Edytowane przez kacha.crac

Witam się:)

Kuchnia PRZEPIĘKNA!!!

Biblioteka L ze sklepu na I jak RM;)

No cudnie jest!

A witam witam:) kuchnia dopiero dzis byla przepiekna ....kiedy ja zdemontowali cala do ponownego lakierowania tym razem na BIAŁO! Boze juz sie nie moge doczekac kiedy w koncu spojrze na nia bez bolu. Wiem wiem na zdjeciach nie widac zażółcen, ale wierzcie mi BYŁY TAM!:)

Dla tych ktore podpytywaly mnie o szafe podaje przepis (bo podpytalam dzis w koncu stolarza)

Fronty robil sam. Kupowal megasna plyte wycinal ja pod wymiar wyklejal te 3 ramki na kazdym froncie i lakierowal na bialy pół mat. Niestety zadna firma typu Komandor etc wam tego nie zrobi bo trzeba miec wlasna lakiernie.

Cieszyl sie bardzo z tej szafy, bo ponoc pokazywal paru klientom zdjecia i wszyscy zachwyceni ze fajna i nowa alternatywa do tyowego komandora...wiec chyba sie cieszy ze dzieki tak upierdliwej i problematycznej klientce ma na swoim koncie jakis nowatorski sukces:)

Najlepsza byla akcja jak w pewnym momencie zaczal sobie przypisywac pomysl na ta szafe. Hahahaha no coz sukces ma zawsze wielu ojcow...szkoda ze do kuchni sie tak chetnie nie przyznaje:)

Kasia, to nudne już jest... ale szafa, biblioteczka,kuchnia zajebiste!! Sama pomału szukam inspiracji na szafę do przedpokoju i właśnie o coś w tym stylu mi chodzi! mogłabyś dać namiar na tego stolarza który ją robił?? jest w krk?

Jest spod Krakowa, ale robi oczywiscie w Kraku. Powiem Ci ze z niego kretacz i terminow nie trzyma w ogole...choc szafe zrobil swietnie:) namiar na priv ale nie biore odpowiedzialnosci jak bedzie ci zawalal terminy:)

Piękne wnętrze tworzysz. Czekam z niecierpliwością na odsłonę pozostałej części domu, a przede wszystkim kuchni. Współczuję przejść meblowo-kuchennych, ale jak widać warto było czekać na TAAAKI efekt.

Ja znów wypytam o kuchnię:rolleyes:. Z czego masz zrobione meble kuchenne?

Edytowane przez sunflower

Kacha, dawno juz nie pisałam, ale teraz po prostu muszę, bo oniemiałam na widok tych szaf!! I to ten sam stolarz od przebojów kuchennych? No popatrz, jaki zdolniacha, hehe, choc rozumiem, ze szafy na patentach wymyslonych przez Ciebie? U mnie jeszcze nie ten etap, ale za jakies 3-4 miechy trzeba będzie się za zabudowę wnęk wziąc - normalnie ulga, ze da się zrobić cos w lepszym guście niz sławny komandor!! Będę się uśmiechac do Ciebie o 'szafowy' przepis. Czy możesz zdradzic, o ile to nie tajemnica, jak została wyceniona ta szafa i jakie mniej więcej wymiary ma?

pozdrawiam bardzo:)

ps. oczywiście kuchnia przepiękna i schody, nie pisałam, bo co się będę powtarzac...:)

Kacha, czytam Twój dziennik od początku. Przepraszam za to co napiszę ...ale uśmiałam się do łez z niektórych przygód, jakie Cię spotykały po drodze. Chociaż domyślam się, że Tobie do śmiechu nie było (sama pamiętam ile łez wylałam i nocy nie przespałam po tym jak dałam się namówić na zmianę drewnianej stolarki na plastikową - włącznie z metalowymi drzwiami). Jestem też pewna podziwu za metamorfozę jaką przechodzisz i dokonania, ktore "dokonałaś". Zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście).

sunflower, dorben dzieki za miłe słowa:) stolarz ten samiusienki. wszystko robi on schody, kuchnie, szafy, zabudowe lazienki i mala niespodzianke ktora pokaze Wam mam nadzieje wkrotce:)

Sunflower- fronty kuchenne mdf lakierowany na półmat, tak samo szafy to tez mdf

Dorben Jesli chodzi o cene szafy ty wysle na priv.