Anjazzielonego 18.05.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kasiu,bardzo czekam na tą Twoją niespodziankę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 18.05.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Kasiu, bardzo czekam na tą Twoją niespodziankę!!! Wiem wiem kochana bo dla Ciebie to juz nie niespodzianka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wiem wiem kochana bo dla Ciebie to juz nie niespodzianka:) A dla mnie TAK! Dawaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam i dołączam do zachwytów nad twoim domkiem:-) Czy może również do mnie wysłać cenę szafy na priv. Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kasia,czekamy czekamy!!Dla mnie to też jednak spodzianka - niespodzianka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziewczynki trzymajcie kciuki....od dzis do poniedzialku akcja " Pakujemy swoje zycie w kartony" dzieci wywiezione do dziadkow to i moze czasu starczy na jakis koncercik juwenaliowy:) w przyszlym tygodniu zrobie Wam piekna sesje, miejmy nadzieje, już z mojego nowego lokum. Poki co obiecane zdjecia wnetrza garderoby i szafy we wiatrołapie wiatrołap http://images37.fotosik.pl/827/510d96039edf5f58.jpg wnetrze szafy w sypailni http://images41.fotosik.pl/866/b8504835aeed23f7.jpg http://images46.fotosik.pl/821/2cf53adec1bd983e.jpg http://images39.fotosik.pl/866/55fbd925b9c58fd5.jpg(tam z tylu jeszcze niezamontowane polki na torby koce i inne nieuzywane na co dzien pierdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A i prosze nie komentowac drzwi wejsciowych, byly na stanie domu zatem trzeba bylo przyjac z dobrodziejstwem inwentarza.... mysle jak je przemalowac...myslicie ze trzeba jakiegos specjalnego natryskowego malowania czy moznaby je malnąć pedzlem wczesniej oczywiscie lekko zmatowic. Hmmmm, nie mam na to ostatnio czasu i energii wiec odkladam w blizej nieokreslona przyszlosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 19.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Powodzenia przy przeprowadzce . Ja przeprowadzałam się jakieś 7 razy w swoim niedługim jeszcze życiu;-) I za każdym razem wyrzucam niestworzone ilości rzeczy, które jakoś tak miały się przydać. Szafa we wiatrołapie tak jak i w sypialni świetna. Jesli mozesz prześlij mi na priv cenę tej mniejszej. Mi stolarz wycenił podobną szafę (tzn. podobnej wielkości) za ogromna kwotę i mam wrażenie, ze można taniej. Choć rzeczywiście lakier kosztuje. Także sie zastanawiałam jak przemalować drzwi wejściowe. Twoje to chociaż mają ładny brąz, moje są sraczkowate:-). Wypytałam stolarza i można przemalować ale musiałabym je dostarczyć do jego lakierni. Tak więc temat zakończyłam i nie patrzę na swoje drzwi:-). Tyle, ze ja mam laminowane. Twoje, jeśli drewniane, to pewnie sprawa prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 marybalir a ile tobie powiedzial za ta szafe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 trzymam kciuki:D ale fajnie macie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 19.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dzięki Kacha, Mi powiedział niestety znacznie więcej bo 6 tys. Oczywiście mnie na to nie stać. I nie wiem czy nie będę musiała się zadowolić szafą z Ikea. Tylko ona taka plastykowa jest. Mdf lakierowany to jednak inna bajka. I w dotyku i w wyglądzie. No, ale teraz jak znam Twoją cenę to wiem, ze muszę poszukać moze innego stolarza. Moja szafa różniła sie od Twojej tym, ze na dole miała trzy szuflady. Ale powierzchnia lakierowana podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mary szukaj dalej moze niekoniecznie w miescie tylko w jakiejs stolarni pod miastem. bo troche za duzo Ci powiedzial, moja szafa jest naparwde ogromna dluga na 3,5 metra wysoka na 2.5, gleboka na metr z haczykiem, skoro dalo sie ja zrobic taniej to znaczy ze sie da! Ale ja tez jestem specyficzna negocjatorka jak to ostatnio powiedzial moj stolarz " takiej żyły to jeszcze nie widział" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Boszzz spakowalam dwa pudla i mam ochote juz jechac na rekonwalescencje do sanatorium.... tego jest taki ogrom ze wymiekam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kacha, jest bosko. Szafy piękne, cudowne łazienki, piękna kuchnia. I już lada dzień przeprowadzka - gratuluję!!!!!! Tego, że to już, plus smaku,wyczucia,stylu, oraz zdolności negocjacyjnych!!! Trzymaj się, przebidujesz z pakowaniem dobytku, a potem będziesz się już rozkoszować nowym domem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kacha, niestety - im więcej pakujesz, tym więcej do spakowania odkrywasz, rzeczy się "cudownie" mnożą, odnajdują itd.... Co do drzwi - moje metalowe (wzór niemal identyczny z Twoimi) wenge któregoś pięknego dnia przemaluję na ... biało lub szaro... A wtedy mnie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 19.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 O rany, to już. Przeprowadzki czas. kacha, szafy super, bardzo ładnie grają z kolorem ścian. I chciałabym mieć Twoje umiejętności negocjacyjne... Mój zawód polega na tzw. utrzymywaniu dobrych relacji i z tym sobie radzę, ale jak przychodzi do negocjacji, to mogą mnie spokojnie wynieść razem z całym dobytkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.05.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No to widze ze sporo osob zyje z takimi drzwiami wiec nie mam co biadolic. Joliska ....co do pakowania to najwiekszy kłopot mam z małzem! wczoraj musialam spakowac 89 kaset magnetofonowych. Pytam po co?! |Przeciez nawet nie masz sprzetu aby je odsłuchac?! ale oczywiscie musza z nami jechac....tak jak i WOREK Z JEGO WLOSAMI SCIETYMI NIEGDYS W LICEUM!A to naprawde czubek gory lodowej. Darcy.... moje zdolnosci negocjacyjne to zadne zdolnosci prosta zasada: Panie mam tyle.... bierzesz? Jak nie bierzesz nie ma bolu wezmie kto inny:)ZAWSZE DZIALA! Babcia mnie tego uczyla:) na tzw ruskim targu. Zawsze rzucala swoja cene, a jak koles nie reflektowal to obracala sie na piecie i odchodzila bez slowa....a do mnie cichcem mówila "zakladamy sie o ile kroków?" co oznaczalo: obstaw ile krokow zrobie zanim ten koles za mna pobiegnie ze sie zgadza:)Zawsze przegrywalam...nie wiem jak ona to robiła ale obstawiala zawsze idealnie i uwierzcie mi ze przez 15 lat naszego lazenia na ruski targ:) tylko dwa razy ktos nie przystal na jej cene:) CZAD! Sprobujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.05.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Specjalnie dla Ciebie pokaze dzis bardzo (tak sadze) w Twoim stylu stoliczek kawowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale w moim? No to czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.05.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 fajna ta szafa taka pojemna , a jak reszta sypialni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts