Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra, dwie godziny przeglądam wstecz i nie doczytałam ( a strasznie wkurzają mnie pytania, na które odpowiedzi już padły). Codziennie zaglądam i czytam, ale albo ominęlam ten temat albo ślepa jestem?? Wszystko piękne, cudowne i super... a tak do sedna to chodzi mi o Twoją podłogę w salonie, to deska, panele czy płytki - prosze napisz co, z jakiej firmy etc. Żadko piszę bo raczej wolę czytać (a najbardziej oglądac) ale śledzę na bieżaco i naprawdę gratuluję efektów. POZDR

"Z Kasi to jest nalywa pirońska" co w wolnym tłumaczeniu oznacza...."no lubi sobie baba chlapnąć:)

:rotfl::rotfl:

Późno, bo późno, ale jestem i ja:)

Kacha, CUDNIE jest:jawdrop: Toż to prawdziwy dom. Podobnie jak większości urzekła mnie witrynka i jej przyszła zawartość:lol2:

Nie ma jak dobre winko;) Czekam na więcej i trzymam kciuki za szybką i bezbolesną przeprowadzkę:cool:

Kacha, CUDNIE jest:jawdrop: Toż to prawdziwy dom.

agawi trafiłaś w sedno! To niesamowite, że z tych betonów, nizafugowanych kafli, gołych ścian i podłóg nage wyłania się DOM:rolleyes: Kiedy u mnie się wyłoni?:cry:

kacha, takie pytanie techniczne, czy jesteś pewna, że do tej winiarki wejdą ci butelki na długość? Sama wspominałaś, że jest płytka, a tam widzę drzwiczki, więc szyjka od butelki nie może wystawać;) Mierzyłaś???

agawi trafiłaś w sedno! To niesamowite, że z tych betonów, nizafugowanych kafli, gołych ścian i podłóg nage wyłania się DOM:rolleyes: Kiedy u mnie się wyłoni?:cry:

kacha, takie pytanie techniczne, czy jesteś pewna, że do tej winiarki wejdą ci butelki na długość? Sama wspominałaś, że jest płytka, a tam widzę drzwiczki, więc szyjka od butelki nie może wystawać;) Mierzyłaś???

Dzięki Madziu:) U Ciebie też się wyłoni, szybciej niż myślisz:cool:

A co do witrynki, to szyjka od butelki chyba powinna wystawać??? :confused:

Szybko. Bo mam urwanie glowy z tym pakowaniem.

Panele Classen Seria Adventure kolor TEak (pytaj ile chcesz mi to nie przeszakadza:) a jeszcze nikt nie zapytal o panele wiec odpowiedzi i tak bys nie znalazla

Wneka plytka i datego do wneki wchodzi 1/3 winairki reszta wystaje lekko na zewnatrz. Butelka sie zmiesci...oczywiwiscie ze sprawdzalam:)

WSZYTKIM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA MILE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

BUZIALE!