kacha.crac 20.05.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Anja no jakos tak nie moge lupic, chodze, mierze, szukam, mysle...dzis bylam w castoramie z wielkim zamiarem dobicia targu ale niestety z twarzy sprzedawcy (chyba pierwszy dzien w pracy) wyzierala taka pustka ze sie tylko poirytowalam i wyszlam Moze jutro zrobie drugie podejscie Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.05.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jesuuu a ja potrzebuję tego wspaniałego materiału na zasłonę do gościnnego. ???? jakiego?? tego w pasy na rolety rzymskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Bardzo fajnie i coraz fajniej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 20.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No dobra, dwie godziny przeglądam wstecz i nie doczytałam ( a strasznie wkurzają mnie pytania, na które odpowiedzi już padły). Codziennie zaglądam i czytam, ale albo ominęlam ten temat albo ślepa jestem?? Wszystko piękne, cudowne i super... a tak do sedna to chodzi mi o Twoją podłogę w salonie, to deska, panele czy płytki - prosze napisz co, z jakiej firmy etc. Żadko piszę bo raczej wolę czytać (a najbardziej oglądac) ale śledzę na bieżaco i naprawdę gratuluję efektów. POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To i ja przyszłam do Ciebie się witać Pewnie nic nowego nie powiem...ale pięknie jest:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kasiula:wave: Jest cudownie!!! ochhhh, wszystko mi się podoba!!! A z wirtynką to po prostu genialny pomysł Bosze, jak ja czekam na resztę, aż przebieram nóżkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.05.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nadrabiam zaległości ...szafy fantastyczne ...stolik kawowy również ale witrynka no1 jak dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 "Z Kasi to jest nalywa pirońska" co w wolnym tłumaczeniu oznacza...."no lubi sobie baba chlapnąć :rotfl: Późno, bo późno, ale jestem i ja:) Kacha, CUDNIE jest:jawdrop: Toż to prawdziwy dom. Podobnie jak większości urzekła mnie witrynka i jej przyszła zawartość Nie ma jak dobre winko;) Czekam na więcej i trzymam kciuki za szybką i bezbolesną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.05.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kacha, CUDNIE jest:jawdrop: Toż to prawdziwy dom. agawi trafiłaś w sedno! To niesamowite, że z tych betonów, nizafugowanych kafli, gołych ścian i podłóg nage wyłania się DOM:rolleyes: Kiedy u mnie się wyłoni? kacha, takie pytanie techniczne, czy jesteś pewna, że do tej winiarki wejdą ci butelki na długość? Sama wspominałaś, że jest płytka, a tam widzę drzwiczki, więc szyjka od butelki nie może wystawać Mierzyłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 agawi trafiłaś w sedno! To niesamowite, że z tych betonów, nizafugowanych kafli, gołych ścian i podłóg nage wyłania się DOM:rolleyes: Kiedy u mnie się wyłoni? kacha, takie pytanie techniczne, czy jesteś pewna, że do tej winiarki wejdą ci butelki na długość? Sama wspominałaś, że jest płytka, a tam widzę drzwiczki, więc szyjka od butelki nie może wystawać Mierzyłaś??? Dzięki Madziu U Ciebie też się wyłoni, szybciej niż myślisz:cool: A co do witrynki, to szyjka od butelki chyba powinna wystawać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tak, ale nie przez szybę Oczywiście, że nie przez szybę Zza kratki;) Nie wierzę, że Kacha nie sprawdziła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 22.05.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Szybko. Bo mam urwanie glowy z tym pakowaniem. Panele Classen Seria Adventure kolor TEak (pytaj ile chcesz mi to nie przeszakadza:) a jeszcze nikt nie zapytal o panele wiec odpowiedzi i tak bys nie znalazla Wneka plytka i datego do wneki wchodzi 1/3 winairki reszta wystaje lekko na zewnatrz. Butelka sie zmiesci...oczywiwiscie ze sprawdzalam:) WSZYTKIM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA MILE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIALE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 22.05.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A i nowe czytelniczki witam i pytajcie ile wlezie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Kasiu,No nie mogę się napatrzeć na Twój dom:)Patent z tym łączeniem taniochy;) z designerskimi dodatkami jest super! Fajna z Ciebie babka:)Życzę powodzenia w przeprowadzce, bo to gorsze niż pożar podobno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 kacha, czy możesz mi powiedzieć na której str. masz tą szafę pod skosem? Nie mogę znaleźć. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 24.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Przeprowadzeni już??? Mieszkacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kacha szafy obłędne , powtórzę jeszcze raz OBŁĘDNE !!!!! i no nie wierze Ty już się przeprowadzasz a zanim zniknęłam na forum to ty zakupy dopiero robiłaś a tu już przeprowadzka albo mnie mega długo nie było albo u Ciebie to wszytko mega szybko poszło .....a ja przegapiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 24.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dzięki:) Kibicuje (i zazdraszczam) w przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.05.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kacha dzięki za odp. w sprawie szaf! Myślę, ze cena całkiem OK, zwłaszcza ze są takie wielkie - normalnie pokoiki, hehe:) Trzymam kciuki za sprawne przenosiny, no i oczywiście z nieceirpliwością czekam na fotki 'z duszą' - czyli z zamieszkanego domku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 24.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kacha, albo foty zniknęły, albo u mnie ich po prostu nie widać. Pojawia się biały kwadracik "zdjęcie niedostępne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts