Anjazzielonego 24.05.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Darcy, u mnie część zdjęć się wyświetla, a część = czasowo niedostępna.Pewnie Kasi wątek ma ogromnie dużo odsłon i ten cholerny fotosik blokuje fotki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 tak niektóre zniknęły hmmm tez ich nie widzę ...winiarka zniknęła - była taka cudowna Kacha wklejaj ją znowu żebym mogła się trochę poślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.05.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podlaczyli mnie dzis do netu! Zdjecia zrobie jak tylko ogarne w ktorym pudle mam aparat:) Skibusia ta szafa z wielkimi frontami w sypialni, to wlasnie ona jest na skosie, jej szczyt zaczyna sie wlasnie na zalamaniu skos - sufit. Zdjecie bylo wklejane jakies ze 4 strony wczesniej. Wieczorem wkleje jeszcze raz zdjecie dla Ciebie. Co do zdjec, korzystam z fotosika i chyba cos mi blokuja, jak ktos mnie nauczy jak zalozyc konto gdzie indziej i wklejac zdjecia na forum to zmienie:) Dagunia dom kupilsmy w styczniu a przeprowadzka maj wiec rzeczywiscie poszlo calkiem sprawnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 25.05.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No nie wytrzymam i sie ujawnię: w styczniu stan deweloperski, w maju przeprowadzka??? i z takim skutkiem? gratuluję! PS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 o prosze:) jak łatwo kogoś zmobilizować do ujawniania się hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 25.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 już znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 nie znikaj, nie znikaj Marchew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ja mam ImageShack - jest prosty w obsłudze , szybka rejestracja i łatwo się zdjęcia dodaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ja mam ImageShack - jest prosty w obsłudze , szybka rejestracja i łatwo się zdjęcia dodaje . Dokładnie tak, nawet nie trzeba się rejestrować Używam go od początku, nie ma żadnych limitów i jest bezpłatny:yes: http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 25.05.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kasiu, trochę mnie nie było a Ty jak burza przez wykończeniówkę przeleciałaś ,,, szkoda że wszystkich zdjęć nie widzę, ale kibicuję przeprowadzce i czekam na foto relacjękuchnię widziałam jest ,,,, PIĘKNA,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Aaa, Kaśka i gratulacje z powody przeprowadzki Parapetówka już była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 gratulejszyn:wave: Napisz coś... jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 26.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witaj Kacha!!! Od jakiegoś czasu Cię podglądam ale wyleźć zza tych krzaków dziś musiałam bo ostatnich zdjęć nie widzę a BAAAARDZO bym chciała. Zrób coś by te niedostępne się udostępniły bo mnie przed tym monitorkiem skręca tak bym pragnęła je poogladać!!! To co widziałam podoba mi się bardzo i przeprowadzki gratuluję! Kibicuję Ci mocno (bo Ty imienniczka moja jesteś a jak powszechnie wiadomo Kaśki to super kobitki są ) Cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kasiu gratuluję Ci że przeżyłaś ten trudny dla czas wykończeniówki bez prozaków i in. świństw. ale fajna przygoda przyznaj. dawaj tu zdjęcia pokaż jak się wylegujesz na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.05.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dziewczynki (wszystkie!, bo nie bede kazdej z osobna odpisywac) jakos nie moge sie zmobilizowac do zrobienia Wam dokumentacji zdjeciowej, ciagle cos robimy stukamy młotkami wiercimy, przyczepiamy, zamiatamy, zmywamy, skladamy i tak w kolko.... bardzo chce caly ten majdan ogarnac do jutra bo jutro ....IMPRESKA! a w sobote wracaja dzieciory i trza ich przywitac juz w kompletnym domu. Nie bylo ich raptem tydzien a tu takie zmiany po ich powrocie. Mam poza tym straszny przesyt tematami budowlano - wnetrzarskimi i dlatego musze troche odsapnac zeby wrzucenie zdjec bylo przyjemnoscia a nie tylko jakims wymuszonym zobowiazaniem....na razie jakos zycie dla mnie toczy sie gdzie indziej:) i dobrze mi z tym. Z nowosci: mam rolety rzymskie, dzis uporalismy sie z karniszami i zaslonami...patent 4 zaslony na jednym oknie wypalil! wyglada ekstra z zaskoczen tygodnia: kur... mieszka z nami chyba z PINCET robali w tej chałpie z wkurwow tygodnia: chyba nam jakas rura pekla na pietrze bo cos sie saczy z sufitu na stol w jadalni...nie wiem co mam robic...gdzie szukac?...wyppieram to ze swiadomosci i tlumacze sobie ze pokapie pokapie wykapie sie i przestanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Kacha gratuluje przeprowadzki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a skąd te robale? z tą wodą to nie fajnie:roll: też bym próbowała wyprzeć to ze świadomości:lol2: no to cierpliwie czekamy na zdjęcia (te robione z przyjemnością, a nie z musu;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jakie robale Kacha? Masz na myśli małe pajączki itp? Na zdjęcia poczekamy:popcorn: A z tą wodą to nie za ciekawie. Mieliście robioną próbę ciśnieniową przed zalaniem wylewek? Może zawołaj hydraulika-oni mają taki specjalny sprzęt, który pomaga zlokalizować usterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 27.05.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Robale.....no robale takie no:) pajaczki, muchy, wielkie pajaki co 8 nog maja, komary i inne syfy...sasiedzi sie ze mnie smieja ze widze te robale bo oni tego nawet nie zauwazaja, ponoc uroki zycia na wsi...tu jest wiecej owadow niz w miescie woda.... Agawi my kupilismy dom juz w stanie dewelepoerskim wiec nie wiem czy te wszystkie proby byly robione...domyslam sie ze raczej musialy byc robione wczoraj lalilsmy wode na gorze jak oszalali i plama sie nie powiekszyla...moze teoria ze cos sie musialo wylac, wylalo sie i wyschnie jest sluszna:) MIEJMY NADZIEJE! Aneta dzieki za mile slowa, ja Tobie tez gratuluje powrotu i domku (lece zobaczyc co u Ciebie) Słonce..obylo sie bez prozaku ale ile ja pije przez ta przeprowadzke:) Fermina :welcome: obiecuje ze ze zdjeciami cos zrobie Wandeczka zdjecia kuchni zrobione powtornie..tym razem z roletami rzymskimi, nabrala nieco charakteru Marchew a Co musialabym zrobic zebys nie tylko sie pojawiala i znikala ale czasem tez cos napisala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.05.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Kasiu, życzę, żeby robale przestały Cię gnębić!!!! I by z wodą się uspokoiło, tj. nic nie ciekło. No ale najbardziej życzę Ci szczęśliwego mieszkania w nowym domu!!!!! PS. wiem, że Ci się nie chce, ale uprasza się Panią o zdjęcie kuchni ubranej w rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts