Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To jeszcze jadalnia robiona ze schodow komorka tragiczna jakosc i zaslony o dwa tony ciemniejsze ale przynajmniej widac cos z wiekszej perspektywy:) jak chciala Yokasta

Slonce zdjecia chyba sa juz oka?

http://img685.imageshack.us/img685/5457/snb16721.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Yokasta... To Ty na avatarku????!!!!

Magda...tyz fajny avatarek

tysiąckrotnie...?:lol2:

zostań moim guru wnętrzarswa... plizzzz:D

Magda!!! Franco jedna:) jaj se ze mnie nie rob. Guru co sie dowiedzial z forum od laika co to jest NEW YORK STYLE:) taaaaa jasne

Byli wczoraj u mnie znajomi na parapetowie....uslyszalam pare zaskakujacyhc zdan:)

Np: jak widzielismy wszystkie te przedmioty ktore kupilas...... kazde z osobna, to bylismy przekonani ze tu bedzie taka sieczka ze szok, ale teraz przyznajmey ze laczy sie to o dziwo w spojna calosc:) albo " boze tu sie tak fajnie czuje ze moglabym siedziec cala noc...na szczescie poszla o 2 w nocy:)

Spotkalam sie tez z kupa zawisci i przykrych komentarzy ale tych nie chce rozpamietywac....

Kasiu a pokazywałaś lampę jaką planujesz? nie pamiętam :(

Obejrzałam wszystkie w powiększeniu. Ślicznie wygląda!

Aaaale nie byłabym soba gdybym nie napisała :D że nie podoba mi się cokolik bo ja bym dała listwę przypodłogową ;). Ale to w ogóle nie przeszkadza bo i tak jest przepięknie. Dobrze, że zrobiłaś te rolety w pasy :yes: fajnie uzupełniają i co najlepsze nie są dominujące!

a ja sie bardzo balam listwy w kuchni....wolalam ceramiczna, łatwa do utrzymania w czystosci (bede miec tam pod tym duzym oknem stol kuchenny przy ktorym zamierzac stolowac swoje zwierzaczki zwane potomstwem i oczami wyobrazni widzialam listwy z mdf-u za pare lat zjechane od fotelikow dzieciecych, skopane i z zaschnietym makaronem z pomidorowej w szczelinie:)

ale przyznaje listwy wygladalyby o wiele lepiej...tylko ze u mnie prawie w ogole po wejsciu stolu nie byloby ich widac..wiec zwyciezyl pragmatyzm

Yokasta wyprzedzasz mnie o krok:) wlasnie mialam pytac co myslicie o lampie...bo szukam pomyslu na nia. Myslałam o takim bialym emaliowanym krowiaku...co myslicie?

Co do komentarzy na temat domu...sama sie zdziwisz jacy ludzie potrafia byc...poczekaj az sie wporwadzisz....mnie jeden kolega podliczal na parapetowie jak to ujal " w samych kinkietach zewnetrznych naliczyl 120 zl w zarowkach energooszczednych:) "

kochana - jaj se nie robię:no: jestem zachwycona tym co widzę (a sama swojego nie pewna;)), więc mówię co myślę:D

ludźmi się nie przejmuj;) im więcej "negatywów", tym bardziej dumna z siebie możesz być:D My-Polacy tak już mamy;)

Lampa? - dla mnie biała z delikatnymi kryształkami;)