Toscana 29.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Hej, Kacha - kuchnia i jadalnia są przeeeeeeepięęęęęękneeeee . Nie przejmuj się negatywnymi uwagami. Po pierwsze: nie wszyscy mają taki sam gust i dobrze. Po drugie: jeśli Twoje guru dekoracji mówi, że jest pięknie, to tak jest . Po trzecie: ludziom czesto przez gardłlo nie przejdzie pochwała, więc żeby cos powiedziec, skupiaja sie na bzdurach w stylu koszty żarówek - zawiśc/zazdrośc w czystej postaci ("ja tak nie mam, a chciałbym, więc niech inny tez nie ma frajdy"). Jest tak, jak mówi Magda: Polacy tak mają. I wreszcie po czwarte, najważniejsze: jeśli Ty i Twoja rodzina dobrze się czujecie w domu, to reszta opinii nie ma żadnego znaczenia!! To Wy spędzacie w tym domu najwięcej czasu, to Wam ma się ten dom podobac! Jest przepieknie, jest domowo, jest wygodnie. Relaksujcie się i cieszcie, bo włożyliście w ten dom mnóstwo pracy, wysiłku, czasu, serca i pieniędzy - pora się z tego cieszyc A lampy od Joliski - cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) Kasiu,rolety bardzo, bardzo się udały, w ogóle nadają nieco pazerności Twojej pięknej kuchni!Pokażesz coś więcej?? Bo na razie tylko kuchnia i mi bardzo smaku narobiłaś na więcej. Co do ludzi....No wiesz, niektórzy nie potrafią cieszyć się szczęściem innych - zawistni, zazdrości, nieszczęśliwi pewnie w swojej opętańczej zazdrości, czerpią radość z głupich, płytkich i żałosnych przytyków... Te lampy od Joliski ja u Ciebie widzę. I wiesz co? Te orzechowe okna ŚWIETNIE pasują do bieli!!!!Naprawdę, nie spodziewałabym się, że ja, kiedyś miłośniczka wyłącznie białej stolarki, zacznę skręcać nieco w kierunku brązów - efekt jest świetny!! Edytowane 29 Maja 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) Proponowana lampa przez joliskę też super:D Zrobiłam ci dwie wizualki: http://i1.fmix.pl/fmi1474/58acc2a60015e9764de1f996/zdjecie.jpg mi nie do końca chodziło o taką, ale na szybko nic innego nie mogłam znaleźć http://i3.fmix.pl/fmi1368/81ba8aa200232a334de1f998/zdjecie.jpg Edytowane 29 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 29.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasiu - kuchnia jest przepiękna - roleta w pasy sprawiła , ze stała się jeszcze dostojna, elegancka - ja cóż zazdroszczę ale tak na miło;)ludzmi się nie przejmuj, ja jak powiedziałam, że planuję biała kuchnię płytki mugaty, to "przyjaciółka" mówi : jak chcesz mieć jak w mięsnym za czasów prl to prosze bardzo, ale nie licz, że będzie się ona podobała komuś oprócz ciebie.... proszę napisz mi ile na ile masz swoją kuchnię i gdzie Ty dziewczyno masz lodówkę, może przeoczyłam gdzieś we wpisach, bo czytałam na szybko (długo mnie nie było a zaległości były spore)i jak wysokie razem z blatem już masz szafki w kuchni, i czy parapet masz zrobiony z blatu? Kasiu - WARTO było każdych nerwów - jest pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 29.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasia, Pieknie i jeszcze raz pieknie. Od kilku dni czekalam na twoje zdjecia po przeprowadzce, czekam na dalsze. I tez prosze o zdjecia zaslon za dnia. Czy te jasne zaslony sa takie bardziej przeswitujace? Zdradzisz gdzie je kupilas? A rolety gdzie ostatecznie szylas? pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kacha ,kuchnia wyszła fantastycznie i muszę przyznać ,że......doskonale się w niej czuję:Da co do ludziów.....co człowiek to inny gust i w ogole nie zwracaj na te uszczypliwe słowa uwagi.To wszystko wynika między innymi z zawiści:yes:a u mnie co ktoś wchodził do pokoju z podrapanym parkietem ,to się pytał czy on już jest skończony? a na moją odpowiedż ,że tak ,pokiwali sobie ze współczuciem główkami .Mam to w nosie...w końcu mnie ma się podobać.:yes:gratuluję wysmakowanych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 kasiu pięknie prosimy o więcej. ja chcę zobaczyć Ciebie na kanapie, zapomniałam czy masz taras jesli tak to też pokaż. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dziewczynki dzieki za mile slowa i lampy przytachane do mnie (Joliska, Magda:hug: Wizualka przekonala mnie ze jedynym slusznym wyborem jest cos w stylu krowiaka, nie chce srebrengo bo wszystko mam w odcieniach biel mosiadz czern, wiec nie bede wprowadzac koljenego koloru co sadzicie o tym:http://i3.fmix.pl/fmi2463/438db90d00079be34de29262/zdjecie.jpg zaslony za dnia...padlo pytanie co to za tkanina, to zaslony Ritva z Ikeii, sa lekko przepuszczalne, maja splot taki lniany ale nie sa lniane i prasuje sie je z palcem ...same wiecie gdzie:)http://i1.fmix.pl/fmi1352/5709f57e0023e85f4de293af/zdjecie.jpg i reszta salonu http://i3.fmix.pl/fmi139/640281860026af144de2938e/zdjecie.jpg prosze sie nie smiac z TV:) troche nie z tej epoki ...ale juz kasy brak na nowy a i tak teraz wiecznie siedze na kompie i tv nie ogladam...szpeci tez nieco kieszen na piloty ale cudownie przeslania niemniej szpetna plame po oliwce dla dziecka:) w tej wnecew przy kominkku gdzie wybudowana jest scianka beddzie ustawione drewno od dolu do samego sufitu http://i3.fmix.pl/fmi1604/5d2e3447000fecf84de29398/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kacha, "moja" lampa jest też w wersji czarnej Ta płytka metalowa nie pasuje mi do Twojej cudnej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 kasiu pięknie prosimy o więcej. ja chcę zobaczyć Ciebie na kanapie, zapomniałam czy masz taras jesli tak to też pokaż. proszę Tarasu jeszcze nie mam, dzis dostalam wycene z egzotyka (drewno, slupy betonowe, sruby, legary wszystko, montaz) 15 tysi za 36 metro padlam, umarlam. Tarasu jak na razie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kacha, "moja" lampa jest też w wersji czarnej Ta płytka metalowa nie pasuje mi do Twojej cudnej kuchni... to zmienia postac rzeczy:) gdzie i za ile? dawaj linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 http://www.pmlighting.pl/Lampa-wiszaca-Newport_d155_np21220.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasia, Pieknie i jeszcze raz pieknie. Od kilku dni czekalam na twoje zdjecia po przeprowadzce, czekam na dalsze. I tez prosze o zdjecia zaslon za dnia. Czy te jasne zaslony sa takie bardziej przeswitujace? Zdradzisz gdzie je kupilas? A rolety gdzie ostatecznie szylas? pozdrawiam ania Te jasne sa bardziej przeswitujace. I ciemne i jasen ikea. Rolety szylam u znajomej znajomego ktora pracuje w firmie gdzie szyja rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasiuniu, a gdzie są te regały z ikei???I taka mała uwaga - czy ten stolik kawowy (stoliczek recej;)) nie jest za mały? Już wcześniej miałam takie wrażenie, ale niestety nie znika:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 proszę napisz mi ile na ile masz swoją kuchnię i gdzie Ty dziewczyno masz lodówkę, może przeoczyłam gdzieś we wpisach, bo czytałam na szybko (długo mnie nie było a zaległości były spore) i jak wysokie razem z blatem już masz szafki w kuchni, i czy parapet masz zrobiony z blatu? Kasiu - WARTO było każdych nerwów - jest pieknie! Kuchnia jest w litere L dluga na 4 metry szeroka na 3 m. Lodowka jest ale za winklem wiec jej nie widac na zdjeciach tez jest w zabudowie, parapet z blatu (bez laczen) po prostu kupilam szerszy blat zeby go wyciac i wpuscic w parapet. Wysokosc szafek ...hm standardowa ale nie wiem dokladnie ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasiuniu, a gdzie są te regały z ikei??? I taka mała uwaga - czy ten stolik kawowy (stoliczek recej;)) nie jest za mały? Już wcześniej miałam takie wrażenie, ale niestety nie znika:( Jest malutki rzeczywiscie ale za to uroczy:) a ja mam tam tak malo miejsca ze wszystko inne powodowalo ze nie dalo sie wokol stolika swobodnie przejsc...a cos tam musze miec zeby moc nogi wywalic na cos przed tv:) a na takim małym ludwiczku to i nozki zacniej wygladaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Też masz brązowe okna ze złotymi klamkami lubisz je? Ja swoje nie bardzo ale się przyzwyczajam :D:D wole okreslenie : "mosiezne klamki" hahahaha lubie nie lubie...pasuja.... do brazowych srebrne nie bardzo...wybralam mosiezne dodatki w kuchni (uchwyty, baterie , elementy wykonczenia agd, mosiezne klamki do drzwi wenwterznych i mosiezne karnisze i to wszystko ladnie gra. Ale tak naprawde te wszystkie klamki w oknach i reszta dodatkow sa u mnie nie zolto mosiezne ale takie patynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.05.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Kasiuniu, a gdzie są te regały z ikei??? I taka mała uwaga - czy ten stolik kawowy (stoliczek recej;)) nie jest za mały? Już wcześniej miałam takie wrażenie, ale niestety nie znika:( a tu: http://i2.fmix.pl/fmi588/16d3a245002a36424de29361/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Jest malutki rzeczywiscie ale za to uroczy:) a ja mam tam tak malo miejsca ze wszystko inne powodowalo ze nie dalo sie wokol stolika swobodnie przejsc...a cos tam musze miec zeby moc nogi wywalic na cos przed tv:) a na takim małym ludwiczku to i nozki zacniej wygladaja:) aaa, to już się nie ma do czego przyczepić skoro taki miał być... a tego, że uroczy, to nigdy nie podważałam - bo taki właśnie jest:D Regał cudnie wyglada:yes: Aż się dziwię, że się nim sama nie pochwaliłaś - trzeba było się upominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 29.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Jest malutki rzeczywiscie ale za to uroczy:) a ja mam tam tak malo miejsca ze wszystko inne powodowalo ze nie dalo sie wokol stolika swobodnie przejsc...a cos tam musze miec zeby moc nogi wywalic na cos przed tv:) a na takim małym ludwiczku to i nozki zacniej wygladaja:) Kacha, a rozważałaś zamianę miejscami jadalni z częścią wypoczynkową? Nie umiem sobie do końca wyobrazic rozmieszczenia u Ciebie mebli w takiej konfiguracji (ach ta babska wyobrażnia przestrzenna ), ale jadalnię masz chyba znacznie większą od salonu, a odległośc od kuchni nie jest taka duża. Wtedy byłoby miejsce na swobodne obchodzenie stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts