Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podsumowujac Wasze posty i moje obecne przemyslenia

1) zgadzam sie ze spa jest zbyt oczywiste ( ale Agawi wklej wklej, chetnie zrewiduje ten poglad)

2) zgadzam sie ze jesli grafiki to czarno biale a nie brazowe

3) klimat okretowy tez mnie nie jara, zwazywszy ze stal sie ostatnio mega popularny w łazienkach

4) tam kolo wanny Yokasta chcialam wlasnie postawic cos do siedzenia, nie wielki fotel i nic antycznego... raczej cos w tym klimacie (cos takiego niejednoznacznego...jesli rozumiesz o co mi chodzi:) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99888943

5)Yokasta lustro jest jedno idzie na jednej scianie łazienki wzdłuż.:)

Agawi...nie widac zdjecia! wklej jeszcze raz . Link do Werandy super, ale obawiam sie ze nie osiagne juz tak spektaulranego efektu:)

Mada... zdjecia super...mamtylko jedna obawe, na zdjeciach dzieje sie duzo, w mojej lazience dzieje sie poprzez mozaike jeszcze wiecej, chce troche to wszystko uspokoic, grafiki szaro czarne chyba by pomogly. co sadzisz?

Agawi...nie widac zdjecia! wklej jeszcze raz . Link do Werandy super, ale obawiam sie ze nie osiagne juz tak spektaulranego efektu:)

Mada... zdjecia super...mamtylko jedna obawe, na zdjeciach dzieje sie duzo, w mojej lazience dzieje sie poprzez mozaike jeszcze wiecej, chce troche to wszystko uspokoic, grafiki szaro czarne chyba by pomogly. co sadzisz?

Kasia,

ale co chcesz tam uspokajać? Masz mozaikę tylko w kabinie, poza tym zawsze możesz wybrać spokojniejsze zdjęcia;)

Mada widzialas moja dolna lazienke??? spa to chyba jednak nie moj klimat

IDEM zobaczyć:)

Już poprawiłam:)

Kacha, skoro nie lubisz roślinek, świeczek i spa to nie Twój klimat, styl okrętowy też nie, to... mamy już decyzję, taaak?:D

TAAAAAAAAAAAAAK BOZE JA WAS CHYBA WSZYSTKIE ADOPTUJE I ....WYKARMIE PIERSIA :rotfl:

naprawde bardzo mi pomoglyscie zeby sobie to wszystko poukladac...choc wciaz szukam zdjecia no 1.....ale znajde znajde wazne ze juz wiem w ktora strone podarzac

ja tylko jeszcze dodam, że klimat spa wymaga mega porządku, mega poukładania... jeśli w łazience jest życie -> rzucony ręcznik, jakieś przypadkowe duperele, niedajboże zabawki dzieci:lol2: - tego spa nawet się nie zauważy:roll:

dlatego architektura to chyba najlepszy pomysł:D ale białe ręczniczki (małe) pozwijane w rulony i ułożone np. na półce geberitu - nigdy nie zaszkodzą:no:;) a na pewno ocieplą;)

Kasia, moim zdaniem jest w tej łazience bardzo spokojnie i niewiele się dzieje, mozaika niczego nie zakłóca :no: i możesz sobie pozwolić na mocniejszy akcent. A może dodatki nie białe tylko w czerni w takim razie ?

I jakiś chrom !?

edit: nie wiem czy da się zrobić, ale kibelkową szczotkę bym zmieniła na białą lub kremową + koło bidetu jakiś fajny wieszaczek z ręczniczkiem białym (może mieć delikatny wzór albo tłoczenie). Oprócz tego koło wanny będziesz miała fotel.

Na ścianie widzę grafikę w czarnej ramie (chyba, bo brąz odpada i biała raczej też).

chromu jest w pierony, baterie deszczownica, wielkie uchwyty do szafek (przyjrzyj sie na jednym zdjeciu widac odbicie szafy wnekowej, bialej w połysku ona ma dwa takie same uchwyty jak szafka podumywalkowa.

Martwi mnie jeszcze stwierdzenie "grafika" uzywacie go a pokazujecie mi zdjecia...na pewno wszystkie mamy to samo na mysli???

to co w koncu grafika czy zdjecia??

ja tylko jeszcze dodam, że klimat spa wymaga mega porządku, mega poukładania... jeśli w łazience jest życie -> rzucony ręcznik, jakieś przypadkowe duperele, niedajboże zabawki dzieci:lol2: - tego spa nawet się nie zauważy:roll:

dlatego architektura to chyba najlepszy pomysł:D ale białe ręczniczki (małe) pozwijane w rulony i ułożone np. na półce geberitu - nigdy nie zaszkodzą:no:;) a na pewno ocieplą;)

Hahahah na zdjeciu nie widac ale w wannie poukrywalam 4 wieloryby, 5 plastikowych rybek, 2 kaczki i uwaga!!!! : wedke mojego dziecka na te wszystkie badziewia:)

Agawi... a pomyslec ze od 3 dni siedze w tej lazience w tym miejscu miedzy kiblem a bidetem:) mocze niemalze lokcie w obydwu :) patrze i patrze,mysle i mysle

Trza bylo tu od razu z tematem przyleźć!!!:)

Buziaki dla Was wszystkich

Yokasta kupilam biala szczotke i...wymienilam na srebrna wlasnie, nie pasowala...juz dosc mialam tego bilaego tam, bo wczesniej po pierwszej prezentacji lazienki na forum zylam w mantrze : " przełamuj bialym, przelamuj bialym!!!" Te szafki, wanna, i kupe bialych scian i ogromnych skosow zrobilo juz swoje:)