Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu,

bardzo przyjemnie w Twojej łazience - taki relaksacyjny, odprężający klimat - świetnie zagrały świece i miękkość ręcznika. Ja widzę tam jeszcze więcej tych ręczników, pomalutku, po zakończeniu okresu ruiny finansowej, jak to zawsze po wykończeniówce.

Lampa jest prześliczna!!!

Nie wiem, czy dodawałabym zdjęcia, ramki, i takie tam - faktycznie spróbuj, jak radzą Magda i Yokasta - przytargaj do łazienki trochę szpargałów i poczujesz, czy to jest to.

Bardzo fajnie się spotkać:):yes:

Ale, kochana, czy Ty coś brałaś? Bo powyższy wpis sugeruje, że zdecydowanie, skoro Cię to COŚ w tak doskonały wprawiło nastrój i spowodowało kompletny odlot w kwestii postrzegania rzeczywistości, ha ha!!!!

Nie igraj ze mna ! Bo zaraz zaczne Cie szczegolowo opisywac zeby kazdy mi przyznal racje...i nie przejdziesz juz niepostrzezenie przez nasza krakowska ziemie!

AMEN!:)

- po 1 bardzo dziękuje za sypialnie i info na jej temat, skorzystam:)

-po 2 co do łazienki, ja też planuje spa w swojej łazience, czytałam co dziewczyny Ci doradzają ,jakoś na początku ten czarny do mnie nie przemawiał, ale jak oglądnęłam te wklejone inspiracje stwierdziłam że może być nieźle.\

- po 3 wydaje mi się żę podstawa to dodatki, ale muszą współgrać z całością, zobacz na to zdjęcie z dodatkiem zieleni, kwiaty zrobiły tego wnętrza przytulną całość, jeśli masz dzieci to ważne jest ciepło i miła atmosfera, podzielam zdanie poprzedniczki co do różnych odcieni brązu- bo przecież spa to właśnie natura

- po 4 co do obrazków to ja bym zaryzykowała, le jakiś minimalistyczny, który by nie skupiał na sobie zbyt dużo uwagi, bo nie on jest najważniejszy

- po 5 kolorowe raczej odpadają, chociaż początkowo myślałam o jakimś malinowym kolorze w spa często spotyka sie kolory takiego kwiatu, więc może storczyk, można byłoby zaryzykować:)

przepraszam, za to co napisałam ,ale pisałaś że można się odzywać, więc się odważyłam

ulciapulcia bardzo fajnie ze sie odezwalas...rob to czesciej bo madrze gadasz babo:)

co do roznych odcieni brazow ...to nie widzialas jeszcze prysznica (zaryzykuje i pokaze:) tam jest z tysiac odcieni brazu i wiecej juz nie zaryzykuje

http://i3.fmix.pl/fmi2857/f657b2470029261f4df12fde/zdjecie.jpg

nie zwracac uwagi na kosmetyki i inne pierdy (ale naprawde nie chce mi sie stylizowac wszystkiego pod forum...po porstu tak zyjemy i nie widze powodu tego ukrywac)

co do storczyka ...przytachalam pare i robią niepotrzebne zamieszanie,( jesli wiesz o co mi chodzi), poprzestane na jakims obrazku, tak jak wlasnie radzisz, nie grajacym pierwszych skrzypiec w tej lazience

Wklejam jeszcze dla jednej nowej kolezanki (ktora jeszcze nie ma smialosci sie tutaj odezwac...zachecam zachecam!!) zdjecie sypialni z jej wymarzonym zyrandolem

http://i1.fmix.pl/fmi1553/774a76640029619c4de29379/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1957/8add2fcf002b44064de29384/zdjecie.jpg

Po co ja tu weszłam.. Jaka piękna szafa!!!! W sytuacji, kiedy szukam frontu do swojej i już praktycznie wybrałam, ten piękny widok nie był mi potrzebny. Kacha nie wiem czy nie będziesz moją inspiracją o ile pozwolisz...

Miło mi:) a no widzisz prysznica nie widziałam -piękny i oszklony:) a co do tych odcieni brązu to też chodziło mi właśnie o takie jak pokazała yokasta:) ale jeśli Ty tego nie widzisz, wiesz beże, ecri, śmietankowy, to pozostań przy tym obrazku też będzie pięknie. swoją drogą ładne ręczniki to piękna dekoracja:)

http://www.e-mieszkanie.pl/a/1637,meska-rzecz-gres

szukając inspiracji łazienki wellnes- spa znalazłam coś takiego obawiam się jednak, że Twój brąz nie pasuje do zieleni, raczej biały, ecri- niestety nie wiem jak wkleić obrazek:( oczywiście chodzi mi o przedostatni obrazek ten z ręcznikami nad wanną. a mówiąc o ręcznikach myślałam o czymś takim:

http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/greno-recznik-wellness-30x50.html

a to jest taki typowy miły obraz spa, aż chce się zostać:)

http://pixers.pl/obrazy-i-plakaty/white-orchid-in-a-spa-14759857

albo kamyczki:

http://pixers.pl/obrazy-i-plakaty/pile-of-stones-with-a-drop-of-water-on-rose-petals-23381515

na tej stronie jest dużo plakatów spa może coś będzie inspirujące dla Ciebie.'aha i zapomniałabym obowiązkowo świece np o tak:

ttp://www.uroda.senior.pl/168,0,SPA-miejsce-relaksu-i-poprawy-urody,9550.html

Edytowane przez ulciapulcia

Ulcia widze ze wyczailas na zdjeciu w odbiciu lustrzanym zółty boski recznikz wielka kaczka (mojej cory...uspokajam:) i stad te recznikowe inspiracje dobra dobra kumam:) zmienie reczniki! tez uwazam ze zielony nie jest dobrym pomyslem, ecri, biele, beze no i kupa swiec. Mysle jescze o szklanych swiecznikach. Na obrazek dam sobie troche czasu....cos sie moze w koncu urodzi..:)

no i będzie piknie, zresztą co ja gadam już jest pięknie, bardzo lubię do Ciebie zaglądać i czerpać inspiracje, a co do mojego "czeka" to właśnie czekam na pozwolenie na budową i doczekać się nie mogę mają przeładowanie i tra to i trwa, a tak to byśmy zaczęli :) a co do ręcznika to wiadomo jak to przy dzieiciach m swój ulubiony i koniec z moim Kacprem podejrzewam będzie tak samo jak tylko podrośnie to nam po,karze he. ale cały w tym urok nie wszystko musi pasować- świece, świeczniki suuuper)

Witaj Kacha!

Widzę,że dylematy łazienkowe trwają.Zrób tak jak radzi Ci Magda:)Znoś do łazienki rzeczy z innych pomieszczeń aby się przekonać czy pasują i czy to Twój styl.Przynieś ramkę,obrazek,może jakiś czarny pojemnik/naczynie i wybierz kierunek w jakim chcesz iść z dodatkami.

Baza jest bardzo dobra,musisz "tylko" upiększyć ją dodatkami.

Pomysł poduszki na krześle jest bardzo dobry :)

Byłam wczoraj w Krakowie w Ikei (dodam,że 280 km) głównie po materiał na roletę (ten w biało czarne paski).Jakież było moje wkur.....(ups wkurzenie ;) gdy Pani poinformowała mnie,że materiały na metry będą mieć dopiero w sierpniu :o Nie chciało mi się czekać :D.W sierpniu powiększają Ikeę i powiększają asortyment.Nie kupiłam też lampionów sorarnych które chciałam do altanki:(Dowiedziałam się ,ze nie ma i już nie będzie :p.Kupiłam kilka innych rzeczy i komodę.

W związku z tym mam pytanie-czy może Tobie albo komuś innemu zostało może trochę tkaniny Sofia w czarno białe paski i mógłby mi ją odsprzedać ? :)

Potrzebuję nieduży kawałek ok.70 x 140?