MagdaZZZ 11.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 ooo, a kto cię tu nakrył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.06.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Kasiu,bardzo przyjemnie w Twojej łazience - taki relaksacyjny, odprężający klimat - świetnie zagrały świece i miękkość ręcznika. Ja widzę tam jeszcze więcej tych ręczników, pomalutku, po zakończeniu okresu ruiny finansowej, jak to zawsze po wykończeniówce.Lampa jest prześliczna!!!Nie wiem, czy dodawałabym zdjęcia, ramki, i takie tam - faktycznie spróbuj, jak radzą Magda i Yokasta - przytargaj do łazienki trochę szpargałów i poczujesz, czy to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.06.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Dzeikie Anja fajnie ze wpadlas. A mowiac o demaskacji nie mialam na mysli Ani oczywiscie:) z ktora fajnie czasem spotkac sie na obiadku:) zdradze mala tajmnice...Anka nie przypomina wogole tej rudej przyduli z Zielonego Wzgorza....posagowa pieknosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Bardzo fajnie się spotkać Ale, kochana, czy Ty coś brałaś? Bo powyższy wpis sugeruje, że zdecydowanie, skoro Cię to COŚ w tak doskonały wprawiło nastrój i spowodowało kompletny odlot w kwestii postrzegania rzeczywistości, ha ha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Anju, ale Kasia pisze prawdę i tylko prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.06.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Następna wariatka wymagająca skierowania tu i ówdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.06.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Bardzo fajnie się spotkać Ale, kochana, czy Ty coś brałaś? Bo powyższy wpis sugeruje, że zdecydowanie, skoro Cię to COŚ w tak doskonały wprawiło nastrój i spowodowało kompletny odlot w kwestii postrzegania rzeczywistości, ha ha!!!! Nie igraj ze mna ! Bo zaraz zaczne Cie szczegolowo opisywac zeby kazdy mi przyznal racje...i nie przejdziesz juz niepostrzezenie przez nasza krakowska ziemie! AMEN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 12.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 - po 1 bardzo dziękuje za sypialnie i info na jej temat, skorzystam:) -po 2 co do łazienki, ja też planuje spa w swojej łazience, czytałam co dziewczyny Ci doradzają ,jakoś na początku ten czarny do mnie nie przemawiał, ale jak oglądnęłam te wklejone inspiracje stwierdziłam że może być nieźle.\ - po 3 wydaje mi się żę podstawa to dodatki, ale muszą współgrać z całością, zobacz na to zdjęcie z dodatkiem zieleni, kwiaty zrobiły tego wnętrza przytulną całość, jeśli masz dzieci to ważne jest ciepło i miła atmosfera, podzielam zdanie poprzedniczki co do różnych odcieni brązu- bo przecież spa to właśnie natura - po 4 co do obrazków to ja bym zaryzykowała, le jakiś minimalistyczny, który by nie skupiał na sobie zbyt dużo uwagi, bo nie on jest najważniejszy - po 5 kolorowe raczej odpadają, chociaż początkowo myślałam o jakimś malinowym kolorze w spa często spotyka sie kolory takiego kwiatu, więc może storczyk, można byłoby zaryzykować przepraszam, za to co napisałam ,ale pisałaś że można się odzywać, więc się odważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.06.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ulciapulcia bardzo fajnie ze sie odezwalas...rob to czesciej bo madrze gadasz babo:) co do roznych odcieni brazow ...to nie widzialas jeszcze prysznica (zaryzykuje i pokaze:) tam jest z tysiac odcieni brazu i wiecej juz nie zaryzykuje http://i3.fmix.pl/fmi2857/f657b2470029261f4df12fde/zdjecie.jpg nie zwracac uwagi na kosmetyki i inne pierdy (ale naprawde nie chce mi sie stylizowac wszystkiego pod forum...po porstu tak zyjemy i nie widze powodu tego ukrywac) co do storczyka ...przytachalam pare i robią niepotrzebne zamieszanie,( jesli wiesz o co mi chodzi), poprzestane na jakims obrazku, tak jak wlasnie radzisz, nie grajacym pierwszych skrzypiec w tej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 12.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Wklejam jeszcze dla jednej nowej kolezanki (ktora jeszcze nie ma smialosci sie tutaj odezwac...zachecam zachecam!!) zdjecie sypialni z jej wymarzonym zyrandolem http://i1.fmix.pl/fmi1553/774a76640029619c4de29379/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1957/8add2fcf002b44064de29384/zdjecie.jpg Po co ja tu weszłam.. Jaka piękna szafa!!!! W sytuacji, kiedy szukam frontu do swojej i już praktycznie wybrałam, ten piękny widok nie był mi potrzebny. Kacha nie wiem czy nie będziesz moją inspiracją o ile pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 13.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Miło mi:) a no widzisz prysznica nie widziałam -piękny i oszklony:) a co do tych odcieni brązu to też chodziło mi właśnie o takie jak pokazała yokasta:) ale jeśli Ty tego nie widzisz, wiesz beże, ecri, śmietankowy, to pozostań przy tym obrazku też będzie pięknie. swoją drogą ładne ręczniki to piękna dekoracja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 13.06.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no z pominięciem mozaiki, która wcale źle nie wygląda (ja brązu nie lubię więc dla mnie to ogólnie nie teges ale obiektywnie wygląda dobrze). No jesli Ty tak mowisz , a jestes niestety przebrzydle szczera! to znaczy ze rzeczywiscie nie jest najgorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 14.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.e-mieszkanie.pl/a/1637,meska-rzecz-gres szukając inspiracji łazienki wellnes- spa znalazłam coś takiego obawiam się jednak, że Twój brąz nie pasuje do zieleni, raczej biały, ecri- niestety nie wiem jak wkleić obrazek:( oczywiście chodzi mi o przedostatni obrazek ten z ręcznikami nad wanną. a mówiąc o ręcznikach myślałam o czymś takim: http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/greno-recznik-wellness-30x50.html a to jest taki typowy miły obraz spa, aż chce się zostać http://pixers.pl/obrazy-i-plakaty/white-orchid-in-a-spa-14759857 albo kamyczki: http://pixers.pl/obrazy-i-plakaty/pile-of-stones-with-a-drop-of-water-on-rose-petals-23381515 na tej stronie jest dużo plakatów spa może coś będzie inspirujące dla Ciebie.'aha i zapomniałabym obowiązkowo świece np o tak: ttp://www.uroda.senior.pl/168,0,SPA-miejsce-relaksu-i-poprawy-urody,9550.html Edytowane 14 Czerwca 2011 przez ulciapulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.06.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ulcia widze ze wyczailas na zdjeciu w odbiciu lustrzanym zółty boski recznikz wielka kaczka (mojej cory...uspokajam:) i stad te recznikowe inspiracje dobra dobra kumam:) zmienie reczniki! tez uwazam ze zielony nie jest dobrym pomyslem, ecri, biele, beze no i kupa swiec. Mysle jescze o szklanych swiecznikach. Na obrazek dam sobie troche czasu....cos sie moze w koncu urodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.06.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ulcia a skad sygnaturka "czekam..." na co jesli mozesz zdradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.06.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Caffemanka wielkie sorry ze Cie tak pominelam! Dzieki wielkie za mile slowa. Rob taki sam front i sie nie szczyp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 15.06.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 no i będzie piknie, zresztą co ja gadam już jest pięknie, bardzo lubię do Ciebie zaglądać i czerpać inspiracje, a co do mojego "czeka" to właśnie czekam na pozwolenie na budową i doczekać się nie mogę mają przeładowanie i tra to i trwa, a tak to byśmy zaczęli a co do ręcznika to wiadomo jak to przy dzieiciach m swój ulubiony i koniec z moim Kacprem podejrzewam będzie tak samo jak tylko podrośnie to nam po,karze he. ale cały w tym urok nie wszystko musi pasować- świece, świeczniki suuuper) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 16.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a tak przy okazji szukając tapet napotkałam tapety spa :http://www.tanidruk.nazwa.pl/spa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witaj Kacha! Widzę,że dylematy łazienkowe trwają.Zrób tak jak radzi Ci Magda:)Znoś do łazienki rzeczy z innych pomieszczeń aby się przekonać czy pasują i czy to Twój styl.Przynieś ramkę,obrazek,może jakiś czarny pojemnik/naczynie i wybierz kierunek w jakim chcesz iść z dodatkami. Baza jest bardzo dobra,musisz "tylko" upiększyć ją dodatkami. Pomysł poduszki na krześle jest bardzo dobry Byłam wczoraj w Krakowie w Ikei (dodam,że 280 km) głównie po materiał na roletę (ten w biało czarne paski).Jakież było moje wkur.....(ups wkurzenie gdy Pani poinformowała mnie,że materiały na metry będą mieć dopiero w sierpniu Nie chciało mi się czekać .W sierpniu powiększają Ikeę i powiększają asortyment.Nie kupiłam też lampionów sorarnych które chciałam do altanki:(Dowiedziałam się ,ze nie ma i już nie będzie .Kupiłam kilka innych rzeczy i komodę. W związku z tym mam pytanie-czy może Tobie albo komuś innemu zostało może trochę tkaniny Sofia w czarno białe paski i mógłby mi ją odsprzedać ? Potrzebuję nieduży kawałek ok.70 x 140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 16.06.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Lady szkoda ze nie pytalas zanim nie wybralas sie do Krakowa po material, oczywiscie nie ma go w krakowiej I, przyjechal do mnie z gdańskiej Ikei dzieki przemilej kolezance z forum:)zobacze ile mi zostalo materialu po roletach...moze damy rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts