kacha.crac 22.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 ozdabiacz serduszko ładny i zasłony fajne, a widzisz tak sie cały czas zastanawiam , jakby wyglądały białe listwy przy ciemnej stolarce, a tu parz zajrzałam nów do Ciebie i odpowiedz gotowa. No bo ja nie chcę białych okien i drzwi ,jakoś mi nie leżą, a mężowi to w ogóle:( no a listy białe przypodłogowe mi się podobają, ale nie znam się na tym i nie wiem jakby to wyglądało. bo dom chce raczej w nowoczesnym ale przytulnym stylu, a tu nagle białe listwy??? ale widzę że ty masz, czyli może tak być?? nie pomieszam za bardzo????????? Wiesz mi nawet nie przyszlo do glowy ze biale listwy moga NIE pasowac do ciemnej stolarki okiennej bialy pasuje do wszystkiego przeciez:) poza tym biale listwy przechodza w biale drzwi wewnetrze, a podloga nawiazuje kolorem do stolarki okiennej i wszystko ze soba ladnie gra. Pierwszy raz slysze zeby wymogiem do bialych listw byly biale okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Agawi ....a nie widac bo jest raczej z boku i naprawde nie duze ...wiec jakos z nim zyje:) Ale co to za życie:lol2: Żarcik- pewnie, że nic nie widać Chlebaczek jest supeeer;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Fermina on stoi krotkim bokiem do sciany:) wymiar 140 x90 ....kurde ciut za duzy chyba do naszej kuchni bo leciutko graci ale za to mozemy w czworke zjesc bez oporow. A skad? STAD:)!!!! Od naszej forumowej Betib Aż się cofnęłam do zdjęć Przecież on wyraźnie jest przystawiony do ściany dłuższym bokiem:o Albo ja już mam poważne problemy z perspektywą Co nie zmienia faktu, że dostrzegam piękno tego mebla:D I uważam, że wcale to nie są złe wymairy na kuchenny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.06.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Aż się cofnęłam do zdjęć Przecież on wyraźnie jest przystawiony do ściany dłuższym bokiem:o Albo ja już mam poważne problemy z perspektywą Co nie zmienia faktu, że dostrzegam piękno tego mebla:D I uważam, że wcale to nie są złe wymairy na kuchenny stół Hahaha ale namiszalam.....stoi oczywiste DLUZSZYM BOKIEM DO SCIANY! czyli 140 cm przylega pod parapet i jest dokladnie na szerokosc wneki okiennej. Teraz sie cofnelam do postu Ferminy z jakiej okazji ma stac krotkim bokiem do sciany? jak stanie krotkim bokiem to jego przeciwlegly koniec nimalze siegnie blatu kuchennego i jak ja bede po kuchni chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Fermina chyba miała na myśli, że przy takim ustawieniu fajniej można usiąść (2+2 naprzeciw siebie). I ładniej wtedy te krzesła wyglądają A w końcu to tylko pół metra więcej;) Spróbuj - moim zdaniem spokojnie się zmieści. Twoja kuchnia wygląda na sporą i bardzo ustawną. Aha, i wtedy nie musisz ustawiać krzeseł przy tym najbardziej wystającym boku, krótszym (a odsunięte krzesło to akurat 0,5 metra;), więc funkcjonalnie wychodzi na to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 23.06.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Fermina chyba miała na myśli, że przy takim ustawieniu fajniej można usiąść (2+2 naprzeciw siebie). I ładniej wtedy te krzesła wyglądają A w końcu to tylko pół metra więcej;) Spróbuj - moim zdaniem spokojnie się zmieści. Twoja kuchnia wygląda na sporą i bardzo ustawną. Aha, i wtedy nie musisz ustawiać krzeseł przy tym najbardziej wystającym boku, krótszym (a odsunięte krzesło to akurat 0,5 metra;), więc funkcjonalnie wychodzi na to samo) Potwierdzam, dokładnie to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 chodziło mi o to co napisała yokasta cala stolarka okienna i drzwiowa u mnie będzie ciemna i tak jak myślałam białe listwy nie będą pasowały:( potwierdziły się moje skromne przypuszczenia- trudno ale przynajmniej nie mam dylematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.06.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 chodziło mi o to co napisała yokasta cala stolarka okienna i drzwiowa u mnie będzie ciemna i tak jak myślałam białe listwy nie będą pasowały:( potwierdziły się moje skromne przypuszczenia- trudno ale przynajmniej nie mam dylematu:) Niekoniecznie Maszenka ma ciemne drzwi, parkiet na podlodze i do tego wlasnie biale listwy....zobacz nie wyglada to zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.06.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Fermina chyba miała na myśli, że przy takim ustawieniu fajniej można usiąść (2+2 naprzeciw siebie). I ładniej wtedy te krzesła wyglądają A w końcu to tylko pół metra więcej;) Spróbuj - moim zdaniem spokojnie się zmieści. Twoja kuchnia wygląda na sporą i bardzo ustawną. Aha, i wtedy nie musisz ustawiać krzeseł przy tym najbardziej wystającym boku, krótszym (a odsunięte krzesło to akurat 0,5 metra;), więc funkcjonalnie wychodzi na to samo) Dziewuszki ja wiem ile ma moja kuchnia:) ma 3 metry szerokosci z czego stol zajmowalby 1,40 meble sa glebokie na 60 cm czyli zostalby mi niecaly metr meidzy koncem stolu a kuchenka....nie dzieki:) poza tym stol jezdzil po kuchni i widzialam kazde mozliwe ustawienie to jest najlepsze i nie czyni ze stolu najwazniejszego mebla w kuchni...kazde inne powoduje ze ciagow komunikacyjnych nie ma, plecy niemlaze opiera sie o blat kuchenny a pow ejsciu do kuchni widok wszystkiego przeslania jebitny stol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 aaa to okej;) to już nic nie mówimy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.06.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 aaa to okej;) to już nic nie mówimy:lol2: ale ciesze sie ze wyglada na przestronna:) hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 a sprawdzę ,sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 24.06.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Stół super, sama o nim myślę i chlebaczek piękny. A ja mam jeszcze pytanie odnośnie tej białej szafy, przez którą nie mogę spać - czy możesz zrobić z bliska zdjęcie tych listewek, czy one były klejone do frontu, czy jakoś inaczej mocowane?Czy całość była malowana proszkowo po doklejeniu listewki czy przed a listewki osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.06.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Stół super, sama o nim myślę i chlebaczek piękny. A ja mam jeszcze pytanie odnośnie tej białej szafy, przez którą nie mogę spać - czy możesz zrobić z bliska zdjęcie tych listewek, czy one były klejone do frontu, czy jakoś inaczej mocowane?Czy całość była malowana proszkowo po doklejeniu listewki czy przed a listewki osobno? Listewki tworzace ramki byly klejone do frontu, nie wiem jaka byla kolejnosc czy najpierw wykleili i potem wszystko pomalowali czy osobno pomalowali front i ramki i potem kleili, stawiam ze ta pierwszas opcja. A i byly lakierowane....malowanie proszkowe to co innego skibusia:) malowane proszkowo byly profile aluminiowe bo nie ma nigdzie aluminiowych profili bialych w tym kolorze wystepuje tylko metalowe (ktore by sobie nie poradzily przy tak duzych powierzchniach frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ale się u Ciebie zmienia.. I to jest ta osóbka, która na początku tak nieśmiało mówiła, że nie zna się na urządzaniu domu i prosi o pomoc.... Kasiu naprawdę fajnie Ci wszystko wychodzi.... Podoba mi się i łóżko, i łazienka, i kuchnia... Super Będę podglądać dalej Aaaa w piątek jechałam przez Krak i Zakopiankę... Nie wiedziałam za bardzo gdzie Ci pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 27.06.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Kacha, Albo mi sie cos pokićkało albo dobrze kojarzę Cię z okolic Krakowa. Otóż będę w czwartek w Krakowie na trasie Dworzec Gł - Novotel na Kościuszki. Czy w tym rejonie jest jakiś ciekawy sklepik, który mogłabym odwiedzić ? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Fermino, obok Dworca Głównego jest Galeria Krakowska Flo, Duka, Nanu Nana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 28.06.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Fermino, obok Dworca Głównego jest Galeria Krakowska Flo, Duka, Nanu Nana... Joliska Dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.06.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kasia stół wzbudza we mnie zachwyt prawdziwy i chlebak też pięknie się prezentuję. Fermina a ty widzę każdą chwile wykorzystasz na zakupy domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 28.06.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ale się u Ciebie zmienia.. I to jest ta osóbka, która na początku tak nieśmiało mówiła, że nie zna się na urządzaniu domu i prosi o pomoc.... Kasiu naprawdę fajnie Ci wszystko wychodzi.... Podoba mi się i łóżko, i łazienka, i kuchnia... Super Będę podglądać dalej Aaaa w piątek jechałam przez Krak i Zakopiankę... Nie wiedziałam za bardzo gdzie Ci pomachać Zakopianka to nie moje tereny jak bedziesz po drugiej stronie Wisly to machaj ...wtedy moze odmacham:) Fermina pracuje kilkadziesiat metrow od Novotelu na Kosciuszki:) na dluzej sie zatrzymujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts