Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

Dziewczynki,

HELP potrzebuje narobic kolo dupy pewnemu Panu ktory bardzo nie ladnie mnie potraktowal i oszukal na kilkaset zlotych...czy mozecie mi pomoc jak i gdzie napisac odpowiednie komenty...jakos nie czaje forum gazety a ona chyba ma mocny oddzwiek, czy tam jest jakis watek w ktorym mozna wrzucic niepolecanego fachowca? czy na forum tez moge umiescic taki post?

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kacha.crac przykro mi z powodu "fachowca".

Pięknie się urządzasz, bardzo konsekwentnie ;) Mimo że kompletnie nie mój styl dostrzegam jego piękno i obstawiam krzesła w sukienkach do tego stołu ;)

Witaj Venus chyba Cie jeszcze u mnie nie bylo:) sukienki nie dzieki....kocham te krzesla miloscia doskonala, wygodne i z charakterem:)

Dzieki dzieki, plis wklejajcie linki bo musze gosciowi zrobic kolo dupy....moja cierpliwosc sie konczy. Chodzi oczywiscie o stolarza.

Zepsulo sie cargo oddalismy do reklamacji a on zwodzi nas juz 7 tydzien codziennie wymyslajac kolejne wymowki swojej nieobecnosci, dzis doprowadzil mnie juz do szalu! czekalam na niego 7 godzin po to zeby sie dowiedziec od jego rodziny ze "przeciez pojechal sobie na silownie"!

Poza tym po przemalowaniu przez niego odprysnietych na rantach frontow farba ochodzi po przejechaniu po niej uwaga!!!! "wilgotna szmatka"!!!

KP$#&% to sa jakies jaja.... koles zgarnal kase i mysli ze mu moge naskoczyc. TO MU NASKOCZE...albo doskocze... do GARDŁA!

a pomyslec ze o maly wlosek bym go tu polecila.

http://i2.fmix.pl/fmi588/16d3a245002a36424de29361/zdjecie.jpg

Prosim Ciem bardzo:) mam niestety tylko jedno jej zdjecie.

Nihiru uwierz opowiedzialam mu wszystko z pikantnymi szczegolami:) DZIS SUKCES ! Złamas w koncu zrobil mi brakujce cargo....wlasciwie po raz kolejny wyslal brata bo sam sie juz boi u nas pokazywac....

Ogolnie dzis dobry dzien na polu walki o dobre wnetrze...w firmie robiacej nam drzwi wywalczylam odszkodowanie za "straty moralne" spowodowane brakiem drzwi do lazienki przez 8 tygodni:) hahahaha, tyle byly w reklamacji. Pan kierownik zaproponowal "przepraszam" na co ja mu odpowiedzielam ze to slowo slyszalam conajmniej 6 razy dziennie kiedy ktos w trakcie zalatwiania przeze mnie potrzeb fizjologicznych wchodzil mi do lazienki.

Na to on ze w takim razie proponuje 300 zl...na co ja ze 500 osuszyloby moje lzy (aczkolwiek wewnetrznie ucieszylam sie juz na 300:) i tak stanelismy na 400zl i przepraszam. Good good bedzie na jakies male co nieco do domu.

ET 75 herzlig willkomen:) kolor to jesien kamionkowa firma nobiles...tylko sie nie zdziw kolorem od razu po pomalowaniu bo wpada w taki zoltawy dzien dwa po wyschnieciu lapie juz swoja normalna bezowa barwe...to chyba kolor taupe wg frazeologii forumowej:)

Mugatka dzieki dzieki, wpadaj i sie rozgosc ...ze tez Ci sie chcialo przeczytac 60 stron. RESPECT...jak Ci sie jutro bedzie nudzic w pracy zajrzyj do Monah...ona natrzaskala 320 stron ...to caly tydzien moze Ci nawet w robocie zleciec...hahahah

cudne zdjęcie Kacha! taki niewymuszony naturalny klimat... pięknie i tak do życia :)

Twój kolor ścian na dole bardzo mi się podoba, dam u siebie bardzo podobny, albo i taki sam :) śliczny jest też kolor u joliski :)

zauważyłam, że pisałyście coś o mnie odnośnie wizualki.. aktualne jeszcze? :) wprawdzie mam teraz zawrót głowy i nie wszystko umiem przerobić, ale jak jesteś zainteresowana to napisz na pw :))