kacha.crac 28.06.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dziewczynki,HELP potrzebuje narobic kolo dupy pewnemu Panu ktory bardzo nie ladnie mnie potraktowal i oszukal na kilkaset zlotych...czy mozecie mi pomoc jak i gdzie napisac odpowiednie komenty...jakos nie czaje forum gazety a ona chyba ma mocny oddzwiek, czy tam jest jakis watek w ktorym mozna wrzucic niepolecanego fachowca? czy na forum tez moge umiescic taki post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.06.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kasiu,na forum Gazety takiego miejsca nie znam, a na naszym jest tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w./page110&highlight=czarna+lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kacha.crac przykro mi z powodu "fachowca". Pięknie się urządzasz, bardzo konsekwentnie Mimo że kompletnie nie mój styl dostrzegam jego piękno i obstawiam krzesła w sukienkach do tego stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.06.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Albo tu: http://www.dodajoszusta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 28.06.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kacha.crac przykro mi z powodu "fachowca". Pięknie się urządzasz, bardzo konsekwentnie Mimo że kompletnie nie mój styl dostrzegam jego piękno i obstawiam krzesła w sukienkach do tego stołu Witaj Venus chyba Cie jeszcze u mnie nie bylo:) sukienki nie dzieki....kocham te krzesla miloscia doskonala, wygodne i z charakterem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 28.06.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki kacha z instrukcję A kto cię tak załatwił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 28.06.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kasiu, na forum Gazety takiego miejsca nie znam, a na naszym jest tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w./page110&highlight=czarna+lista Dzieki dzieki, plis wklejajcie linki bo musze gosciowi zrobic kolo dupy....moja cierpliwosc sie konczy. Chodzi oczywiscie o stolarza. Zepsulo sie cargo oddalismy do reklamacji a on zwodzi nas juz 7 tydzien codziennie wymyslajac kolejne wymowki swojej nieobecnosci, dzis doprowadzil mnie juz do szalu! czekalam na niego 7 godzin po to zeby sie dowiedziec od jego rodziny ze "przeciez pojechal sobie na silownie"! Poza tym po przemalowaniu przez niego odprysnietych na rantach frontow farba ochodzi po przejechaniu po niej uwaga!!!! "wilgotna szmatka"!!! KP$#&% to sa jakies jaja.... koles zgarnal kase i mysli ze mu moge naskoczyc. TO MU NASKOCZE...albo doskocze... do GARDŁA! a pomyslec ze o maly wlosek bym go tu polecila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 zgłoś sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta ...bardzo współczuję pseudo stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.06.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kacha, twoje przeboje z tym gościem to jakiś koszmar:evil: (jak z moim kamieniarzem:mad:) Wrzuć go koniecznie na czarną listę, żeby już nikt nigdy się tak nie naciął I tu, nam podaj jego imię i nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Współczuję. Znam ten ból...też bym mogła kilku na taką listę wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.06.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasia,mozesz jeszcze raz wrzucic fotki Liatorpa? zniknely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.06.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Kasia,mozesz jeszcze raz wrzucic fotki Liatorpa? zniknely chodzi o ta biblioteczke? ok wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.06.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 tak tak,o biblioteczke Liatorp super, dziekuje ps. może być oczywiście więcej zdjęć niż jedno... wszyscy chętnie obejrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 30.06.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Kacha - tylko nie zapomnij mu powiedzieć, jaką antyreklamę mu zrobiłaś i jeszcze zrobisz, bo inaczej to się mija z celem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 30.06.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Kasiu nie możemy się zdecydować na kolor ścian proszę napisz co to za farba i jaki kolor u ciebie w kuchni i w salonie. ładnie pasduje do koloru okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Kacha, dziś miałam fajny dzień w pracy Przeczytałam Twój dziennik... WOW ! Wnętrza piękne, kuchnia moich marzeń... dziób do tej pory mam otwarty Pozdrawiam, podziwiam i z przyjemnością tu "pomieszkam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.06.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 http://i2.fmix.pl/fmi588/16d3a245002a36424de29361/zdjecie.jpg Prosim Ciem bardzo:) mam niestety tylko jedno jej zdjecie. Nihiru uwierz opowiedzialam mu wszystko z pikantnymi szczegolami:) DZIS SUKCES ! Złamas w koncu zrobil mi brakujce cargo....wlasciwie po raz kolejny wyslal brata bo sam sie juz boi u nas pokazywac.... Ogolnie dzis dobry dzien na polu walki o dobre wnetrze...w firmie robiacej nam drzwi wywalczylam odszkodowanie za "straty moralne" spowodowane brakiem drzwi do lazienki przez 8 tygodni:) hahahaha, tyle byly w reklamacji. Pan kierownik zaproponowal "przepraszam" na co ja mu odpowiedzielam ze to slowo slyszalam conajmniej 6 razy dziennie kiedy ktos w trakcie zalatwiania przeze mnie potrzeb fizjologicznych wchodzil mi do lazienki.Na to on ze w takim razie proponuje 300 zl...na co ja ze 500 osuszyloby moje lzy (aczkolwiek wewnetrznie ucieszylam sie juz na 300:) i tak stanelismy na 400zl i przepraszam. Good good bedzie na jakies male co nieco do domu. ET 75 herzlig willkomen:) kolor to jesien kamionkowa firma nobiles...tylko sie nie zdziw kolorem od razu po pomalowaniu bo wpada w taki zoltawy dzien dwa po wyschnieciu lapie juz swoja normalna bezowa barwe...to chyba kolor taupe wg frazeologii forumowej:) Mugatka dzieki dzieki, wpadaj i sie rozgosc ...ze tez Ci sie chcialo przeczytac 60 stron. RESPECT...jak Ci sie jutro bedzie nudzic w pracy zajrzyj do Monah...ona natrzaskala 320 stron ...to caly tydzien moze Ci nawet w robocie zleciec...hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 30.06.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 pięknie to wszystko wygląda, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 30.06.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 cudne zdjęcie Kacha! taki niewymuszony naturalny klimat... pięknie i tak do życia Twój kolor ścian na dole bardzo mi się podoba, dam u siebie bardzo podobny, albo i taki sam śliczny jest też kolor u joliski zauważyłam, że pisałyście coś o mnie odnośnie wizualki.. aktualne jeszcze? wprawdzie mam teraz zawrót głowy i nie wszystko umiem przerobić, ale jak jesteś zainteresowana to napisz na pw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.07.2011 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Kamionkowa jesień Nobilesu to beż, taupe (nb. mój ukochany kolo) wygląda tak http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRw6IlHWT9284Z_D5AcBhxdrDWlw37A8qpxpctia7Pj5v5Ag_UsnA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts