Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cudne zdjęcie Kacha! taki niewymuszony naturalny klimat... pięknie i tak do życia :)

Twój kolor ścian na dole bardzo mi się podoba, dam u siebie bardzo podobny, albo i taki sam :) śliczny jest też kolor u joliski :)

zauważyłam, że pisałyście coś o mnie odnośnie wizualki.. aktualne jeszcze? :) wprawdzie mam teraz zawrót głowy i nie wszystko umiem przerobić, ale jak jesteś zainteresowana to napisz na pw :))

RUBY aktualne aktualne wysle zjdjecia i prosbe na priv. Niebiosa mi Ciebie zeslaly:)

Komplement ze moje wnetrza sa "takie do zycia" jest najpiekniejszym komplementem jaki uslyszalam. Naprawde! caluje!!!:)

Obecna (tzn. mini ekspert ;) 5 lat ciężkiej pracy z książką pantonów ) Kacha ma rację Taupe jest mieszanką szarości z brązem (więc mocniejszy) a Greige to mieszanka beżu z szarością (delikatniejszy) :)

Ha wiedzialam ze lashenka przyjdzie z pomoca:)

skoro juz jestes to moze pomozesz gdzies znalezc taka tablice

11.jpg

chodzi o ta po lewej stronie

no i jak tam stól? nadal samotny czy ma juz krzesla do towarzystwa ? jeśli tak wrzuć fotki calości..:)

Hello Baetko! Jutro jade po krzesla i wrzuce zdjecie calosci...nawet juz go zaolejowalam:) mialas racje trudno spieprzyc ...choc ja rzeczywiscie jestem bardzo zdolna.

Krzesla chyba Ikeowskie beda biale bo innego pomylsu chyba nie mam...a na czyms w koncu trza tylek posadzic:)

no to kup te krzesla i chwal się całością :)

a chociaz takiego szablonu malarskiego z napisem " may this house be blessed ...etc" nie dorwe w PL?

Jesli nie to ma ktos ppomysl jak go zrobic albo zamowic?

nie malowalam nigy z szablonu ale moze moglabys zamówic cos takiego w ploterze....?

ha ha musisz zadawać takie ciężkie zagadki ? prawa strona lewa strona ...kurcze się mnie pomyliło ;)

http://cgi.ebay.com/MAY-HOME-BLESSED-Vinyl-Decal-Wall-Art-Sticker-/260598862580

podejrzewam, że w punkcie wydruku zrobią Ci takie cudo na podstawie zdjęcia (tzn. w punkcie wydruku naklejek winylowych)

Obecna (tzn. mini ekspert ;) 5 lat ciężkiej pracy z książką pantonów ) Kacha ma rację Taupe jest mieszanką szarości z brązem (więc mocniejszy) a Greige to mieszanka beżu z szarością (delikatniejszy) :)

I ok. :D Chyba wiem, skąd się wzięło moje przeświadczenie: z kosmetyków kolorowych określanych mianem taupe.

skoro juz jestes to moze pomozesz gdzies znalezc taka tablice

[ATTACH=CONFIG]63872[/ATTACH]

chodzi o ta po lewej stronie

Kasiu, a rękodzielniczo? Sama sobie napisz, co Ci pasuje i czcionkami, jakie Ci się podobają, wydrukuj na folii samoprzylepnej i przyklej, gdzie trzeba... Planuję w taki sposób stuningować segregatory z Ikei :)

Hello Baetko! Jutro jade po krzesla i wrzuce zdjecie calosci...nawet juz go zaolejowalam:) mialas racje trudno spieprzyc ...choc ja rzeczywiscie jestem bardzo zdolna.

Krzesla chyba Ikeowskie beda biale bo innego pomylsu chyba nie mam...a na czyms w koncu trza tylek posadzic:)

Kacha - co do krzeseł- w Jysku są teraz promocje (na krzesła i na sukienki do nich, jeśli Cię one interesują). Może coś Ci się spodoba... A jak nie, to rzut beretem od Jyska masz jeszcze Witek's ;).

Aaa, i jeszcze pytanko mam, skoro już rozpętała się tu dyskusja na temat kolorów ;). Bardzo podoba mi się Twoja Jesień kamionkowa i zastanawiam się nad pomalowaniem na ten kolor słabo doświetlonego pomieszczenia. Na zdjęciu ze stołem ten beż wpada nieco w brzoskwinię - czy to przekłamanie, czy właściwośc farby? I czy ten kolor jest w stanie rozjaśnic ciemne pomieszczenie, tzn. czy z racji zawartości szarego pigmentu nie robi sie buro?

Pozdrawiam serdecznie i ponownie: piękne, ciepłe domowe wnętrza stworzyłaś :yes:

Kacha - co do krzeseł- w Jysku są teraz promocje (na krzesła i na sukienki do nich, jeśli Cię one interesują). Może coś Ci się spodoba... A jak nie, to rzut beretem od Jyska masz jeszcze Witek's ;).

Aaa, i jeszcze pytanko mam, skoro już rozpętała się tu dyskusja na temat kolorów ;). Bardzo podoba mi się Twoja Jesień kamionkowa i zastanawiam się nad pomalowaniem na ten kolor słabo doświetlonego pomieszczenia. Na zdjęciu ze stołem ten beż wpada nieco w brzoskwinię - czy to przekłamanie, czy właściwośc farby? I czy ten kolor jest w stanie rozjaśnic ciemne pomieszczenie, tzn. czy z racji zawartości szarego pigmentu nie robi sie buro?

Pozdrawiam serdecznie i ponownie: piękne, ciepłe domowe wnętrza stworzyłaś :yes:

Nic absolutnie nie wpada w brzoskwinie, kolor jest raczej cieply wiec na pewno nie osiagniesz burego efektu. Tak stanowczo jest w stanie nieco rozjasnic slabo doswietlone pomieszczenie.:)