ulciapulcia 01.07.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ładny ten kolorek pasowałby mi do przedpokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 01.07.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 a ten kolor TAUPE w sumie wpada bardziej w beż czy lekko w róż bo na każdym zdjęciu wydaje mi się inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.07.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Taupe to połączenie szarości i beżu, nie powinno wpadać w nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Taupe to połączenie szarości i beżu, nie powinno wpadać w nic innego To chyba Greige a Taupe z domieszka brazu...ale ty jestes tu Boss wiec byc moze cos mi sie pokickalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 cudne zdjęcie Kacha! taki niewymuszony naturalny klimat... pięknie i tak do życia Twój kolor ścian na dole bardzo mi się podoba, dam u siebie bardzo podobny, albo i taki sam śliczny jest też kolor u joliski zauważyłam, że pisałyście coś o mnie odnośnie wizualki.. aktualne jeszcze? wprawdzie mam teraz zawrót głowy i nie wszystko umiem przerobić, ale jak jesteś zainteresowana to napisz na pw ) RUBY aktualne aktualne wysle zjdjecia i prosbe na priv. Niebiosa mi Ciebie zeslaly:) Komplement ze moje wnetrza sa "takie do zycia" jest najpiekniejszym komplementem jaki uslyszalam. Naprawde! caluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 To chyba Greige a Taupe z domieszka brazu...ale ty jestes tu Boss wiec byc moze cos mi sie pokickalo:) Taupe moim zdaniem jest delikatniejszy niż greige, ale to chyba ten sam kolor I proszę mnie nie przezywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Taupe moim zdaniem jest delikatniejszy niż greige, ale to chyba ten sam kolor I proszę mnie nie przezywać taupe jest mocniejszy niz greige i wedlug wszystkich zrodel i znakow na ziemi i niebie zawiera domieszke brazu....ale moze niech sie odezwie jakis specjalista od kolorow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Obecna (tzn. mini ekspert 5 lat ciężkiej pracy z książką pantonów ) Kacha ma rację Taupe jest mieszanką szarości z brązem (więc mocniejszy) a Greige to mieszanka beżu z szarością (delikatniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Obecna (tzn. mini ekspert 5 lat ciężkiej pracy z książką pantonów ) Kacha ma rację Taupe jest mieszanką szarości z brązem (więc mocniejszy) a Greige to mieszanka beżu z szarością (delikatniejszy) Ha wiedzialam ze lashenka przyjdzie z pomoca:) skoro juz jestes to moze pomozesz gdzies znalezc taka tablice chodzi o ta po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No i stoł przyjechal http://i1.fmix.pl/fmi507/75d059b3000d0a2d4e00f9d0/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2213/3d5563ac00268b8f4e00f9d9/zdjecie.jpg Krzesla by sie jakies przydaly.... no i jak tam stól? nadal samotny czy ma juz krzesla do towarzystwa ? jeśli tak wrzuć fotki calości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hello Baetko! Jutro jade po krzesla i wrzuce zdjecie calosci...nawet juz go zaolejowalam:) mialas racje trudno spieprzyc ...choc ja rzeczywiscie jestem bardzo zdolna. Krzesla chyba Ikeowskie beda biale bo innego pomylsu chyba nie mam...a na czyms w koncu trza tylek posadzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 z Hameryki http://www.thoughtsthatstick.com/having-somewhere-to-go-is-home-p-992.html http://www.etsy.com/shop/SignsMakeASmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 z Hameryki http://www.thoughtsthatstick.com/having-somewhere-to-go-is-home-p-992.html http://www.etsy.com/shop/SignsMakeASmile a chociaz takiego szablonu malarskiego z napisem " may this house be blessed ...etc" nie dorwe w PL? Jesli nie to ma ktos ppomysl jak go zrobic albo zamowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hello Baetko! Jutro jade po krzesla i wrzuce zdjecie calosci...nawet juz go zaolejowalam:) mialas racje trudno spieprzyc ...choc ja rzeczywiscie jestem bardzo zdolna. Krzesla chyba Ikeowskie beda biale bo innego pomylsu chyba nie mam...a na czyms w koncu trza tylek posadzic:) no to kup te krzesla i chwal się całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 a chociaz takiego szablonu malarskiego z napisem " may this house be blessed ...etc" nie dorwe w PL? Jesli nie to ma ktos ppomysl jak go zrobic albo zamowic? nie malowalam nigy z szablonu ale moze moglabys zamówic cos takiego w ploterze....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ha ha musisz zadawać takie ciężkie zagadki ? prawa strona lewa strona ...kurcze się mnie pomyliło http://cgi.ebay.com/MAY-HOME-BLESSED-Vinyl-Decal-Wall-Art-Sticker-/260598862580 podejrzewam, że w punkcie wydruku zrobią Ci takie cudo na podstawie zdjęcia (tzn. w punkcie wydruku naklejek winylowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.07.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Obecna (tzn. mini ekspert 5 lat ciężkiej pracy z książką pantonów ) Kacha ma rację Taupe jest mieszanką szarości z brązem (więc mocniejszy) a Greige to mieszanka beżu z szarością (delikatniejszy) I ok. Chyba wiem, skąd się wzięło moje przeświadczenie: z kosmetyków kolorowych określanych mianem taupe. skoro juz jestes to moze pomozesz gdzies znalezc taka tablice [ATTACH=CONFIG]63872[/ATTACH] chodzi o ta po lewej stronie Kasiu, a rękodzielniczo? Sama sobie napisz, co Ci pasuje i czcionkami, jakie Ci się podobają, wydrukuj na folii samoprzylepnej i przyklej, gdzie trzeba... Planuję w taki sposób stuningować segregatory z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.07.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Joliska ja mam buty w kolorze greige a producent uparcie podpisał metkę taupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 02.07.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Hello Baetko! Jutro jade po krzesla i wrzuce zdjecie calosci...nawet juz go zaolejowalam:) mialas racje trudno spieprzyc ...choc ja rzeczywiscie jestem bardzo zdolna. Krzesla chyba Ikeowskie beda biale bo innego pomylsu chyba nie mam...a na czyms w koncu trza tylek posadzic:) Kacha - co do krzeseł- w Jysku są teraz promocje (na krzesła i na sukienki do nich, jeśli Cię one interesują). Może coś Ci się spodoba... A jak nie, to rzut beretem od Jyska masz jeszcze Witek's . Aaa, i jeszcze pytanko mam, skoro już rozpętała się tu dyskusja na temat kolorów . Bardzo podoba mi się Twoja Jesień kamionkowa i zastanawiam się nad pomalowaniem na ten kolor słabo doświetlonego pomieszczenia. Na zdjęciu ze stołem ten beż wpada nieco w brzoskwinię - czy to przekłamanie, czy właściwośc farby? I czy ten kolor jest w stanie rozjaśnic ciemne pomieszczenie, tzn. czy z racji zawartości szarego pigmentu nie robi sie buro? Pozdrawiam serdecznie i ponownie: piękne, ciepłe domowe wnętrza stworzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.07.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Kacha - co do krzeseł- w Jysku są teraz promocje (na krzesła i na sukienki do nich, jeśli Cię one interesują). Może coś Ci się spodoba... A jak nie, to rzut beretem od Jyska masz jeszcze Witek's . Aaa, i jeszcze pytanko mam, skoro już rozpętała się tu dyskusja na temat kolorów . Bardzo podoba mi się Twoja Jesień kamionkowa i zastanawiam się nad pomalowaniem na ten kolor słabo doświetlonego pomieszczenia. Na zdjęciu ze stołem ten beż wpada nieco w brzoskwinię - czy to przekłamanie, czy właściwośc farby? I czy ten kolor jest w stanie rozjaśnic ciemne pomieszczenie, tzn. czy z racji zawartości szarego pigmentu nie robi sie buro? Pozdrawiam serdecznie i ponownie: piękne, ciepłe domowe wnętrza stworzyłaś Nic absolutnie nie wpada w brzoskwinie, kolor jest raczej cieply wiec na pewno nie osiagniesz burego efektu. Tak stanowczo jest w stanie nieco rozjasnic slabo doswietlone pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts