Anjazzielonego 04.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Świetne krzesła kuchenne no i fenomenalny stół od Betib!!!!Kuchnia wygląda na taką od dawien dawna udomowioną - pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wszystko ładniutkie, krzesła fajnie dobrane. Pechowe drzwi rzeczywiście zdobią i są śliczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.07.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzieki za ogolnie ( Lashe) mile opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.07.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 no i co ja poradzę, że wolę u Ciebie w łazience krzesło nowoczesne ...wiem wiem, już o tym mówiliśmy i żeby była jasność do kuchennych nic nie mam ...pasują bardzo do kuchni ...a co z aktami? znalazłaś coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 05.07.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 napisy to genialna sprawa, pięknie zdobią i od razu mówią o właścicielach i ich charakterach , sama planuję jakieś ale nie mama jeszcze koncepcji , jednak mnie ciągnie do polskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Hej Kacha! Fajny ten cytat ornitologiczny od Joliski :)Ja sama mam cytat (inglisz ) w sypialni.Na szarej ścianie stoi białe łóżko i nad nim ładną szeroką taką "odręczną" czcionką jest cytat.Oczywiście biały.Bardzo przyciąga wzrok i bardzo sie wszystkim podoba (powiem nieskromnie,że nam też ).A drugi (czarny) mam w wiatrołapie .I też jest fajny . Apropo propozycji cytatów(nie mam takiego,ale też mi się podoba:)) Nieważne skąd pochodzisz,ważne dokąd zmierzasz-Brian Tracy w moim tłumaczeniu bedzie chyba tak:(jeśli się mylę proszę mnie poprawić ) It doesn't matter where you are coming from .All that matters is where you are going -Brian Tracy Jeszcze pytanie w sprawie tkaniny w paski z Ikei-został Ci może taki kawałek (ok 140x70) .Możeasz mi go sprzedać? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.07.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Lady Powiem Ci wiecej kochana ......dostaniesz ode mnie taki kawalek materialu ale ale cos za cos..nie ma nic za free:) wklejasz mi tutaj szybko zdjecia cytatow u Ciebie OBU!!! to moze Ci nawet za przesylke nie policze:) na priv wyslij mi swoj adres do wysylki materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.07.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no i co ja poradzę, że wolę u Ciebie w łazience krzesło nowoczesne ...wiem wiem, już o tym mówiliśmy i żeby była jasność do kuchennych nic nie mam ...pasują bardzo do kuchni ...a co z aktami? znalazłaś coś ciekawego? krzeslo kocham i prosze sie mi odstosunkowac od niego:) co do krzesel kuchennych ..jasnosc jest:) co do aktu....hm...Joli mi ostatnio ladny znalazla ...szkoda tylko ze po 500 funtow:) ale pracujemy usilnie nad tansza kopia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 05.07.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 witam nieśmiało. podglądam od pewnego czasu i nurtuje mnie łazienka. nie myśłałaś może o zieleni do niej- wiem oklepany kolor, ale nieco ożywiłby temat (botanika- liście klonowe, czy gatunki ptaków). jakby co to się już nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 obiecuję odpitolić się od krzesła to skupmy się na cytatach Dom - to tam, gdzie choćby pod gołym niebem, ludzie są razem. Wiktor Woroszylski Człowiek wędruje po świecie w poszukiwaniu tego, czego mu trzeba i wraca do domu, by tutaj to znaleźć. George Moore Twój dom może ci zastąpić cały świat. Cały świat nigdy nie zastąpi ci domu. i Kazik Dom mój nie tam gdzie kładę swój kapelusz Korzenie zapuszczone mam głęboko Za każdym razem coraz głośniej to potwierdzam Mój dom to moja twierdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Twój dom może ci zastąpić cały świat. Cały świat nigdy nie zastąpi ci domu. Ten jest świetny! Jak będę poszukiwać swojego cytatu, to go podkradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.07.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 i taki tam romantyk na dużą ścianę Wybuduj taki dom… Taki dom z widokiem na słońce, które świtem się wtula do serca i rozkłada złociste pasemka tkając nitki dziennego kobierca. Taki dom z widokiem na zieleń, co szeleści, kołysze muzyką, uspakaja, łagodzi nastroje zerka psotnie, gdy światło przemyka. Taki dom z widokiem na wodę, co nocami się srebrzy, w dzień złoci ma apetyt na łunę zachodów dobre myśli z nadzieją przynosi. Taki dom z widokiem na ciszę co to mruczy, jak kot kołysanki i rozsrebrza się nocą księżycem gdy wieczorem pod próg płyną bajki Taki dom, co patrzy w źrenice gdy mrok siada na ganku gościnnym rzeźbi sny o błękitnych odcieniach kusząc miłość szeptaniem przychylnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 06.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 wszystie sa pięne ja też pewnie cos podkradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.07.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ten jest świetny! Jak będę poszukiwać swojego cytatu, to go podkradnę Mnie tez sie najbardziej podoba ten....i mam dylemat czy cytat "ptakowy" czy ten:) wyslalam juz wczoraj "ptaka" do agencji i dzis dostalam pare propozycji ale wciaz szukam idealnej czcionki, choc powiem Wam szczerze ze angielskie o niebo lepiej sie prezentuja wizualnie. Cytat Kazika to widze Lashe na Twojej scianie:) jakos pasuje charakterologicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.07.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 witam nieśmiało. podglądam od pewnego czasu i nurtuje mnie łazienka. nie myśłałaś może o zieleni do niej- wiem oklepany kolor, ale nieco ożywiłby temat (botanika- liście klonowe, czy gatunki ptaków). jakby co to się już nie odzywam. hello beap ....fajnie ze wpadlas. Powiem Ci ze ten pomysl z botanicznymi rycinami czy takim paprociami za szybka:) chodzil mi po glowie...ale jakos no nie wiem...sprowokowalas wlasnie powtorne myslenie na ten temat. Ptaki? hmmmm ...... Na razie kraze miedzy: 1)akt grafika 2)zdjecia moich ukochanych plaz w Portugalii 3) czarno białe zdjecia moich kapiacych sie szkrabow 5) rysunki botaniczne 6) szkice architektoniczne (tak tak wciaz mi sie podobaja:) 7) zdjecia zaglowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.07.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie moge przestac myslec o cudnym biurku w domu Jessici Parker http://ohjoy.blogs.com/my_weblog/2006/05/sarah_jessica_p.html jakby takie skombinowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tylko na zamówienie stolarz + szklarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Doczytałam właśnie, że kiedyś szukałaś metalowych tabliczek z napisami do domu (jeszcze przed cytatami) może tutaj coś ciekawego znajdziesz:)plechove retro cedule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hahaha:rotfl: plechowe retro CEDULE...niezle niezle...szkoda tylko ze to pepickowy sklep...chyba nie bardzo sie oplaca przesylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 07.07.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja u nich zamawiałam i nie pamiętam, żeby mi jakoś mega za przesyłkę policzyli coś ok 5e? Z panią jest bardzo dobry kontakt, płacić można w e lub w koronach... tansakcję wspominam bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts