lady in red 07.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lady Powiem Ci wiecej kochana ......dostaniesz ode mnie taki kawalek materialu ale ale cos za cos..nie ma nic za free:) wklejasz mi tutaj szybko zdjecia cytatow u Ciebie OBU!!! to moze Ci nawet za przesylke nie policze:) na priv wyslij mi swoj adres do wysylki materialu Hej Kacha! Zazwyczaj to ja nie ulegam szantażom:P,ale dziś może zrobię DLA CIEBIE ( i troszkę dla materiału na rolety ) wyjątek .Rozumiem Cię,bo sama miałam 1000 dylematów wnętrzarskich a czyjeś prawdziwe (nie katalogowe) zdjęcia bardzo by mi pomogły.Więc jako koleżanka z Fm Ci pomogę.Lecz uprzedzam,że mój domek jest skromny i nie oczekuj "cudów na kiju" .Ale angielskie sentencje mam.Dwie,a trzecią będę zamawiać. Aby nie być gołosłowną zaraz looknę czy mam jakieś zdjęcia nadające się do publikacji .Dopiero się przeprowadziliśmy i bałagan budowlany i poprzeprowadzkowy jeszcze nie ogarnięty:( I jeszcze muszę się nauczyć wklejać zdjęcia .Na jaki serwer je najlepiej wrzucić?Ależ ja się dla Ciebie poświęcam I upieram się jeszcze przy jednym.Za materiał i przesyłkę płacę JA.Jaki kawałek Ci został?I w którą stronę są pasy-pionowo czy poziomo? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Kasiu FOR YOU http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=p7062064.jpg&res=medium Jak widzisz założyłam DLA CIEBIE konto na ImageSharck.Resztę zdjęć jak ktoś nauczy mnie umieszczać tu zdjęcia a nie linki:P.Ale ja tępa jestem Edytowane 7 Lipca 2011 przez joliska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.07.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 yokasto! Dzięki za komplement :)Mój dom wydaje mi się taki zwyczajny,a na FM wnętrzarska poprzeczka jest ustawiona tak wysoko,że nie mam odwagi prezentować tu moich jakże skromnych wnętrz.Pozatym chyba brak mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lady in red - nie kokietuj!! swietna sypialnia!!!!! zakładaj wątek!!! szybciutko;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.07.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 LADY TY MAŁPO W CZERWONYM (jak mawial klasyk:) jaka boska sypialnia, lampa, lampki (skad i za ile?!) polaczenie turkusowym dodatkow z szara baza o czyms takim marzylam ale jakos stchorzylam... BOSKO. wiecej wiecej zdjec!!!! wkleilas zdjecie a nie link...ja przynajmniej widzena priva wyslij adres do wysylki...materialu masz 140 na 150 starczy Ci na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kacha, to ja poprawiłam link i zrobiłam z niego zdjęcie. Wysłałam do Lady instrukcję wklejania zdjęć, więc jest szansa na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Hej Dziewczynki! Nauczyłam się (wreszcie:P) wrzucać na forum fotki więc chyba dam się Wam namówić,wykorzystam praktycznie tę wiedzę i załoze galerię .A tak się zarzekałam ,że "nie":D.Co prawda mam "mega pireta" co powiecie ale cóż-raz kozie śmierć :)Popykam kilka aktualnych fotek i w przyszłym tygodniu ruszamy z galerią. A teraz jeszcze jeden cytat o który prosiła Kacha:) To ściana w niedużym wiatrołapie,więc trudno zrobi ładne zdjęcie ze wzglę du na gabaryty pomieszczenia Przy tym oświetleniu napis jest mało widoczny,ale "na żywo" wygląda inaczej-jest lepiej wyeksponowany: http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=p7062069.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.07.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lady...... JAK TY MOGŁAŚ NIE MIEĆ DO TEJ PORY SWOJEJ GALERII????????????????????? Twój wiatrołap rozłożył mnie absolutnie na łopatki - mistrzostwo świata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.07.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 W ramach radości,że POTRAFIĘ wklejać fotki mój ostatni zakup-białe latarenki: http://desmond.imageshack.us/Himg34/scaled.php?server=34&filename=p7062071.jpg&res=medium Kacha! A tak na marginesie-Ja dziś JESTEM małpa w czerwonym (skąd wiedziałaś,że mam czerwoną sukienkę ) Wysyłam Ci adres na priva-a Ciebie proszę o numer konta. Pytasz o oswietlenie?Lampę wylicytowałam kiedyś na allegro za jakieś nieduże pieniązki.A lampki są z LM.Kupowałam same podstawy (ok 150 zł/szt).Są bardzo ładne-białe,lakierowane-takich własnie szukałam długo.A klosze też z LM-kupione kilka dni temu-po 49,90 szt:) Powiem nieskromnie,że z kolorów w sypialni też jestem bardzo zadowolona I sentencja jeszcze raz: http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=p7062060.jpg&res=medium Joliska! dobrego drinia Ci wiszę za tę naukę wklejania zdjęć .(teraz takie proste to mi się wydaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Anjuzzielonego! Taki komplement z Twoich ust-aż się zarumieniłam z wrażenia. Dziękuję Ci bardzo Obiecałam publicznie-więc galeria w przyszłym tygodnu będzie,aby nie zaśmiecać wątku Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.07.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 A tak na marginesie-Ja dziś JESTEM małpa w czerwonym (skąd wiedziałaś,że mam czerwoną sukienkę ) No bo w końcu jesteś "lady in red" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 08.07.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 no to w takim razie i ja sie przyłącze do czekajacych na nową galerię, a co do garażu na drobiazgi to spory musisz mieć ten garaż Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.07.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lady ciesze sie ze moj maly szantaz spowodowal zalozenie galerii! wiatrolap cudny...masz moze jeszcze ten szablon z "welcome"? oczywiscie umieram z ciekawosci zeby zobaczyc kuchnie w Twoim domu:) czekam na galerie, daj znac na priv jak zalozysz chce byc z pierwszym wpisem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 lady, dziewczyno, twoja decyzja to jedyna możliwa i słuszna - zakłądaj galerię czym prędzej!!! Zapowiada się soczyście:cool:A mogę podpytć o kolor szarości w sypialni? (wiem, wiem, nudna już jestem z tymi przesłuchaniami;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.07.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Yokasta, no zauważ, co podkreślam wielokrotnie - my skończyliśmy SSO, dalsze prace i wykończeniówka planowane dopiero na przyszły rok. Najwcześniej. Pewnie raczej stan deweloperski na przyszły, a dekoratorstwo - na kolejny. To co ja miałabym pokazać???? Jakże uroczą ceramikę Porotherm, duuuużo betonu, dach bez podbitki, czy wieeeeelkie dziury w miejscu planowanych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.07.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) Kacha! Napis w wiatrołapie to nie szablon a czarna naklejka.Ewentualnie służę tylko projektem: MagdoZZZ Szara farba to nudna i banalna Intuicja Evy Minge z Dekorala.Cieszę się,że Ci się podoba-szczególnie,że bardzo cenię Twój wysublimowany gust :)Wiesz,że chyba mamy tę samą tapetę?Mam na myśli beżowe paski,które Ty planujesz w łazience?Ja mam tę tapetę w salonie.Tę samą tapetę w tonacji black&white mam w łazience od sypialni Pozdrawiam! Edytowane 13 Lipca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Naprawdę, to Intuicja:jawdrop: A wygląda na taką jaśniutką Ja jak pomalowałam na próbę kawałek ściany w salonie, to wyszła strasznie ciemna:roll: Ach, i dziękuję za ten przemiły komplement pod moim adresem;) A jak się sprawdza tapeta? Nie brudzi się? Łatwo się zmywa potencjalne zabrudzenia? - czekam z niecierpliwością na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Lady w czerwonym,wkleiłaś linki do swojej poczty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 12.07.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 no Kacha co tam u Ciebie,nic nie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja chcialam tylko powiedziec ze krzeselką pasują świetnie do tego stołu ciekawe kiedy ja dam rade wprosić się do kolejki na malowanie moich ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts