Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

Lady Powiem Ci wiecej kochana ......dostaniesz ode mnie taki kawalek materialu ale ale :) cos za cos..nie ma nic za free:) wklejasz mi tutaj szybko zdjecia cytatow u Ciebie OBU!!!:) to moze Ci nawet za przesylke nie policze:)

na priv wyslij mi swoj adres do wysylki materialu

Hej Kacha!

Zazwyczaj to ja nie ulegam szantażom:P,ale dziś może zrobię DLA CIEBIE ( i troszkę dla materiału na rolety :)) wyjątek ;).Rozumiem Cię,bo sama miałam 1000 dylematów wnętrzarskich a czyjeś prawdziwe (nie katalogowe) zdjęcia bardzo by mi pomogły.Więc jako koleżanka z Fm Ci pomogę.Lecz uprzedzam,że mój domek jest skromny i nie oczekuj "cudów na kiju" :D.Ale angielskie sentencje mam.Dwie,a trzecią będę zamawiać.

Aby nie być gołosłowną zaraz looknę czy mam jakieś zdjęcia nadające się do publikacji :D.Dopiero się przeprowadziliśmy i bałagan budowlany i poprzeprowadzkowy jeszcze nie ogarnięty:( I jeszcze muszę się nauczyć wklejać zdjęcia :o.Na jaki serwer je najlepiej wrzucić?Ależ ja się dla Ciebie poświęcam :)

I upieram się jeszcze przy jednym.Za materiał i przesyłkę płacę JA.Jaki kawałek Ci został?I w którą stronę są pasy-pionowo czy poziomo?

Buziaki!

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu FOR YOU :)

http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=p7062064.jpg&res=medium

Jak widzisz założyłam DLA CIEBIE :D konto na ImageSharck.Resztę zdjęć jak ktoś nauczy mnie umieszczać tu zdjęcia a nie linki:P.Ale ja tępa jestem :o

Edytowane przez joliska
;)

LADY TY MAŁPO W CZERWONYM (jak mawial klasyk:) jaka boska sypialnia, lampa, lampki (skad i za ile?!) polaczenie turkusowym dodatkow z szara baza o czyms takim marzylam ale jakos stchorzylam... BOSKO.

wiecej wiecej zdjec!!!! wkleilas zdjecie a nie link...ja przynajmniej widze

na priva wyslij adres do wysylki...materialu masz 140 na 150 starczy Ci na wszystko.

Hej Dziewczynki!

Nauczyłam się (wreszcie:P) wrzucać na forum fotki więc chyba dam się Wam namówić,wykorzystam praktycznie tę wiedzę i załoze galerię :p.A tak się zarzekałam ,że "nie":D.Co prawda mam "mega pireta" co powiecie ale cóż-raz kozie śmierć :)Popykam kilka aktualnych fotek i w przyszłym tygodniu ruszamy z galerią.

A teraz jeszcze jeden cytat o który prosiła Kacha:)

To ściana w niedużym wiatrołapie,więc trudno zrobi ładne zdjęcie ze wzglę du na gabaryty pomieszczenia ;)

Przy tym oświetleniu napis jest mało widoczny,ale "na żywo" wygląda inaczej-jest lepiej wyeksponowany:

http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=p7062069.jpg&res=medium

W ramach radości,że POTRAFIĘ wklejać fotki mój ostatni zakup-białe latarenki:

http://desmond.imageshack.us/Himg34/scaled.php?server=34&filename=p7062071.jpg&res=medium

Kacha! A tak na marginesie-Ja dziś JESTEM małpa w czerwonym (skąd wiedziałaś,że mam czerwoną sukienkę ;))

Wysyłam Ci adres na priva-a Ciebie proszę o numer konta.

Pytasz o oswietlenie?Lampę wylicytowałam kiedyś na allegro za jakieś nieduże pieniązki.A lampki są z LM.Kupowałam same podstawy (ok 150 zł/szt).Są bardzo ładne-białe,lakierowane-takich własnie szukałam długo.A klosze też z LM-kupione kilka dni temu-po 49,90 szt:)

Powiem nieskromnie,że z kolorów w sypialni też jestem bardzo zadowolona :)

I sentencja jeszcze raz:

http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=p7062060.jpg&res=medium

Joliska!

dobrego drinia Ci wiszę za tę naukę wklejania zdjęć .(teraz takie proste to mi się wydaje :o)

Yokasta,

no zauważ, co podkreślam wielokrotnie - my skończyliśmy SSO, dalsze prace i wykończeniówka planowane dopiero na przyszły rok. Najwcześniej. Pewnie raczej stan deweloperski na przyszły, a dekoratorstwo - na kolejny.

To co ja miałabym pokazać???? Jakże uroczą ceramikę Porotherm, duuuużo betonu, dach bez podbitki, czy wieeeeelkie dziury w miejscu planowanych okien?:lol2:

Kacha!

Napis w wiatrołapie to nie szablon a czarna naklejka.Ewentualnie służę tylko projektem:

MagdoZZZ :)

Szara farba to nudna i banalna Intuicja Evy Minge z Dekorala.Cieszę się,że Ci się podoba-szczególnie,że bardzo cenię Twój wysublimowany gust :)Wiesz,że chyba mamy tę samą tapetę?Mam na myśli beżowe paski,które Ty planujesz w łazience?Ja mam tę tapetę w salonie.Tę samą tapetę w tonacji black&white mam w łazience od sypialni :)

Pozdrawiam!

Edytowane przez lady in red

Naprawdę, to Intuicja:jawdrop: A wygląda na taką jaśniutką:o Ja jak pomalowałam na próbę kawałek ściany w salonie, to wyszła strasznie ciemna:roll:

Ach, i dziękuję za ten przemiły komplement pod moim adresem;)

A jak się sprawdza tapeta? Nie brudzi się? Łatwo się zmywa potencjalne zabrudzenia? - czekam z niecierpliwością na galerię:popcorn: