kacha.crac 13.07.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ja chcialam tylko powiedziec ze krzeselką pasują świetnie do tego stołu ciekawe kiedy ja dam rade wprosić się do kolejki na malowanie moich ;/ Kochana musisz zaproponowac mezowi jakas sowita i atrakcyjna zaplate:) bo inaczej klientek ma na peczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 13.07.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 no Kacha co tam u Ciebie,nic nie piszesz? A u mnie wakacyjne wymeczenie....kupa roboty w pracy z przewaga kupy:) poza tym mnostwo rozterek inwestycyjnych ...taras?, drugie auto? (aby dac rade tym dojazdom do miasta) a moze walic system i dwa tygodnie na Rodos? Najbardziej mam oczywiscie ochote na to ostatnie ale jakos odwagi brak....bo przeciez sa wazniejsze rzeczy na swiecie niz odpoczynek, nie:) i tak wmawiajac sobie powyzsze poglebiam sie w oceanie frustracji:( do domu przybywaja tylko pierdolki - stoliki nocne, lampki, koszyki, reczniki. pozdrawiam i fajnie ze wciaz zagladacie Lady co z tym Twoim watkiem?!!!! wklejze jeszcze raz te zdjecia u mnie bo nadal nie poprawilas tych skrotow do poczty:) material poszedl wczoraj takze daj znac czy dotarl caly i nadal pasiasty i koniecznie pokaz co z niego zrobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.07.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Pierdółki przybywają a zdjęć nie widać Nie należą się nam już, czy jak:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.07.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No właśnie - o najważniejszym, bo dodatkach mowa, a my NIC nie wiemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 13.07.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No a mu nie wiemy jak wglądają, jak to tak czekamy................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Kacha witaj pasiasa wybawczyni Materiał dotarł bezpiecznie w jednym kawałku i BARDZO SERDECZNIE CI ZA NIEGO DZIĘKUJĘ (niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi ).Swoją drogą dlaczego wciąż nie mam Twojego numeru konta . Wątek będzie,ale nie mam dostępu do netu w domu jeszcze .Okres urlopowy i oczywiśćie NIKT do nas nie przychodzi aby sprawdzić czy jest zasięg (szit! ).W pracy rzucam się na ten net jak szczerbaty na suchary ,lookam tylko co u Was,sprawdzam pocztę i tyle .Więc musimy cierpliwie poczekać aż cywilizacja wejdzie na salony . Sorry ,że tak krótko i chaotycznie,ale wiesz już,że mój czas na net jest BARDZO ograniczony. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ BARDZO (więcej napiszę Wam w wolnej chwili ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.07.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Hej Kacha! Przyszłam spłacić dług Zapraszam w skromne progi : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29&p=4817513#post4817513 To DZIĘKI (albo PRZEZ) Ciebie Buziole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.10.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kacha żyjesz? Wypięłaś się na nas czy ki diabeł . Napisz co u Ciebie. No w koncu ktos zainteresowal sie moim losem:) czlowiek by padl , pogrzebaliby i oplakali a tu by sie nikt nie skapnał heheh Nie odzywam sie bo w sumie nie ma o czym mowic ani nie ma czego pokazac...przeciez nie bede Wam wiecznie robic zdjec tych samych wnterz kompletnie niezmienionych. Na razie wszelkie domowe inwestycje zawieszone do wiosny, czeka mnie kupa innych wydatkow nie zwiazanych z urzadzaniem wiec na razie odpuszczam. Na komentowanie na innych watkach tez czasu brak:( Ale zagladam do Was i podziwiam. Yokasta Twoja lazienka nabiera rumienców Magdazzz oczywiscie nie zobaczylam Cie w sukni! Ale za to podloga sie zachwycilam! Aneta, Agawi, Anja, Joliska, Lashenka, Darcy i reszta - BUZIALE DZIEWCZYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ale daj czasem jakiś znak życia... choćby krótkie cześć na którymś z wątków:D Buziaki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 no albo "jeszcze dycham nie zdycham" :) to przynajmniej człowiek wie, że nie przepadła na amen ...a do wiosny jakoś wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Aneta, Agawi, Anja, Joliska, Lashenka, Darcy i reszta - BUZIALE DZIEWCZYNKI Kasiula, no fajnie, że się wreszcie odezwałaś Kochana, nic się nie martw, że wnętrza masz w w chwilowym zastoju (a kto nie ma:lol2:) Wpadaj chociaż na plotki:D Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Kasia, fajnie, że dałaś znak życia, myślałam ostatnio, co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Każda myślała a nikt nie zapytał :D:D a mi brakowało komentarzy Kachy :D:D Wpadaj częściej !! Zgubo Dzieki Dziewczynki! Juz lece na Wasze watki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 19.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) widzę, że nie tylko ja przepadłam ostatnio ... kacha wracaj tutaj szybciutko Edytowane 19 Października 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kacha miałaś pisać choćby hey żyję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 19.10.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 heheh lashe a ja właśnie od rana u Ciebie sie zadomowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a ja zdaje się ganiam Ciebie po całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.10.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lasheńko jestem jestem, niestety zagladam zawsze tylko na chwilke i to raz na dwa, trzy tygodnie. Jakos tak zakonczylam ten etap w zyciu(przeprowadzka, urzadzanie) i rozpoczelam kolejny. Tak juz mam. Robie coś, wkladam w to cala siebie potem koncze i robie przekierowanie energii na jakis inny aktualny i obecny w moim zyciu nowy wątek. Teraz żyje nowymi planami (glownie zawodowymi) to mnie pochłania bez reszty i tracę zainteresowanie innymi sferami, w tym niestety i forum. Zagladam czasem do Ciebie....jest coraz piekniej! Z rzeczy domowych: podjelam decyzje co do tarasu, nie bedzie drewna bedzie Libet seria Venettia. Ktoś ją ma u siebie?Prace pewnie na wiosne...zbieram tez kase na kostke, granit na pewno odpada ze wzgledu na kase, szukam cos w szarosciach co przypominałoby taki tradycyjny bruk. Ogrodzenie mam z kamienia wiec pasowaloby cos co ładnie wkomponuje sie w całość. ANY IDEAS? buzialki kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 25.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ale fajnie Cię widzieć W sumie tylko to chciałam powiedzieć Pzdr z naszego Miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JadziaMM 25.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Cześć mam pytanko - skąd takie piękne krzesła? mam co prawda podobne - ale sprzed 60 lat i są trochę w kiepskim stanie, więc albo ktoś mi je doprowadzi do ładu albo kupie podobne bo bardzo mi odpowiadają w kuchni. pzdr No i obiecane zdjecie stolu z krzeslami:) http://i3.fmix.pl/fmi951/5edd906b00264bb24e10b012/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts