Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no Kacha co tam u Ciebie,nic nie piszesz?

A u mnie wakacyjne wymeczenie....kupa roboty w pracy z przewaga kupy:) poza tym mnostwo rozterek inwestycyjnych ...taras?, drugie auto? (aby dac rade tym dojazdom do miasta) a moze walic system i dwa tygodnie na Rodos? Najbardziej mam oczywiscie ochote na to ostatnie ale jakos odwagi brak....bo przeciez sa wazniejsze rzeczy na swiecie niz odpoczynek, nie:) i tak wmawiajac sobie powyzsze poglebiam sie w oceanie frustracji:( do domu przybywaja tylko pierdolki - stoliki nocne, lampki, koszyki, reczniki.

pozdrawiam i fajnie ze wciaz zagladacie

Lady co z tym Twoim watkiem?!!!! wklejze jeszcze raz te zdjecia u mnie bo nadal nie poprawilas tych skrotow do poczty:) material poszedl wczoraj takze daj znac czy dotarl caly i nadal pasiasty i koniecznie pokaz co z niego zrobilas

Kacha witaj pasiasa wybawczyni :D

Materiał dotarł bezpiecznie w jednym kawałku i BARDZO SERDECZNIE CI ZA NIEGO DZIĘKUJĘ (niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :D).Swoją drogą dlaczego wciąż nie mam Twojego numeru konta :p.

Wątek będzie,ale nie mam dostępu do netu w domu jeszcze :(.Okres urlopowy i oczywiśćie NIKT do nas nie przychodzi aby sprawdzić czy jest zasięg (szit! :p).W pracy rzucam się na ten net jak szczerbaty na suchary :D,lookam tylko co u Was,sprawdzam pocztę i tyle :p.Więc musimy cierpliwie poczekać aż cywilizacja wejdzie na salony :D.

Sorry ,że tak krótko i chaotycznie,ale wiesz już,że mój czas na net jest BARDZO ograniczony.

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ BARDZO :D

(więcej napiszę Wam w wolnej chwili :))

• 2 months później...
Kacha żyjesz? Wypięłaś się na nas czy ki diabeł :). Napisz co u Ciebie.

No w koncu ktos zainteresowal sie moim losem:) czlowiek by padl , pogrzebaliby i oplakali a tu by sie nikt nie skapnał:) heheh

Nie odzywam sie bo w sumie nie ma o czym mowic ani nie ma czego pokazac...przeciez nie bede Wam wiecznie robic zdjec tych samych wnterz kompletnie niezmienionych. Na razie wszelkie domowe inwestycje zawieszone do wiosny, czeka mnie kupa innych wydatkow nie zwiazanych z urzadzaniem wiec na razie odpuszczam.

Na komentowanie na innych watkach tez czasu brak:(

Ale zagladam do Was i podziwiam.

Yokasta Twoja lazienka nabiera rumienców

Magdazzz oczywiscie nie zobaczylam Cie w sukni! Ale za to podloga sie zachwycilam!

Aneta, Agawi, Anja, Joliska, Lashenka, Darcy i reszta - BUZIALE DZIEWCZYNKI

• 3 weeks później...

Lasheńko jestem jestem, niestety zagladam zawsze tylko na chwilke i to raz na dwa, trzy tygodnie.

Jakos tak zakonczylam ten etap w zyciu(przeprowadzka, urzadzanie) i rozpoczelam kolejny. Tak juz mam. Robie coś, wkladam w to cala siebie potem koncze i robie przekierowanie energii na jakis inny aktualny i obecny w moim zyciu nowy wątek. Teraz żyje nowymi planami (glownie zawodowymi) to mnie pochłania bez reszty i tracę zainteresowanie innymi sferami, w tym niestety i forum. Zagladam czasem do Ciebie....jest coraz piekniej!

Z rzeczy domowych: podjelam decyzje co do tarasu, nie bedzie drewna bedzie Libet seria Venettia. Ktoś ją ma u siebie?

Prace pewnie na wiosne...zbieram tez kase na kostke, granit na pewno odpada ze wzgledu na kase, szukam cos w szarosciach co przypominałoby taki tradycyjny bruk. Ogrodzenie mam z kamienia wiec pasowaloby cos co ładnie wkomponuje sie w całość. ANY IDEAS?

buzialki

kachna

Cześć

mam pytanko - skąd takie piękne krzesła?

mam co prawda podobne - ale sprzed 60 lat i są trochę w kiepskim stanie, więc albo ktoś mi je doprowadzi do ładu albo kupie podobne bo bardzo mi odpowiadają w kuchni.

pzdr

No i obiecane zdjecie stolu z krzeslami:)

http://i3.fmix.pl/fmi951/5edd906b00264bb24e10b012/zdjecie.jpg