kacha.crac 03.11.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 z ''Maisons du Monde'' ale skubance nie prowadza sprzedazy wysylkowej No po prostu czułam ze nie powiesz Ikea ani Jysk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A to sie rozumie samo przez sie:) ja niestety jestem nałogowym zakładnikiem haczyków, fajek i wężyków. Co rano w pracy zasiadam z kubkiem kawy i zapisuje w kalendarzu wszystkie rzeczy do zrobienia w tym dniu, kartka zawsze podzielona jest na dwa zbiory: sprawy sluzbowe, sprawy prywatne i tak mamy przeglad zadań od zrobienia prezentacji biznesowej po " uzupełnienie odprysnietego lakieru na paznokciu kciuka" Moj Małż jak widzi te zapiski to zawsze stwierdza ze to jakies pierwsze stadium choroby psychicznej:) Pod koniec dnia sprawdzam fajki przy pozycjach (uuuu ale zabrzmialo:) ) jesli cos nie jest odfajkowane czuje jakis dziwny rodzaj rozdraznienia:) o! to Ty jesteś niesamowicie zorganizowana! ja mam tak, że jak coś chcę zrobić, to przebieram nogami żeby się za to zabrać (przykład: zeszlifowanie drzwi zewnętrznych przed samą zimą, bo NA PEWNO zdążę je przemalować; nie zdążyłam i będą straszyły do kwietnia); za to jak nie chcę czegoś zrobić, to zwlekam do ostatniej chwili (przykład: podanie nowego konta do przelewania pensji zajęło mi dwa miesiące!) no masakra jakaś po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nihiru podaje ci lapke identycznie podchodze do zycia, wszystko na ostatnia chwile, jezeli nie czuje stresu ze musza cos zrobic to nie zrobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ten dywanik googulka fajny. Dla mnie dywan, który ma jakikolwiek kolorek będzie się prezentował dobrze jedynie w białym otoczeniu - jak na zdjęciu, jest niemal biała/jasnobeżowa podłoga, listwy i mogę się założyć że i ściany. Ten dywanik jest taki sypialniany. uff, honor uratowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witaj Kacha zasłony masz PIĘKNE, PIĘKNE, PIĘKNE - a co Ci chodzi po głowie w zamian??? Masz coś na oku? Lustro i fotel -gorąco popieram, na pewno dodadzą trochę kobiecego aranżu sypialni, i z pewnością będą praktyczne. Fotel w welurze u Ciebie widzę, a lustro w srebrze. Zabudowa pralni - a jak masz teraz??? Pokażesz??? I wiesz co? Ty jesteś konkretna i zdecydowana, szczera dziewczyna. Jak coś nie sprawdza, to nie pieprzysz farmazonów, że jest ą,ę, finezja, szyk i styl, tylko prosto z mostu napiszesz, że niepraktyczne!!! To mi się u Ciebie bardzo podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.11.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 kacha jak to fajnie, że się odezwałaś i taką listę fajną zrobiłaś i napisałaś to wszystko tym swoim stylem - od razu mi się weselej w pracy zrobiło jak to przeczytałam Plany ambitne (dużo ich), dlatego życzę powodzenia przy odfajkowywaniu pozycji A powiedz jeszcze ten gazetnik to dawno temu kupowałaś w R.? Pewnie ich już nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.11.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Yokasta...jak nie siadzie w wiatrołapie to go przerzuce do pralni...ona wszystko przyjmie:) Sharlotka.... w pralni na razie zabudowy jakiejkolwiek brak. ot pralka stoi a na ziemi wokol nie kosze z bielizna, spinaczami, mopy i miotly oparte o sciany. TRZA to wszystko uporzadkowac....zlew gospodarczy chcialam zamontowac...bardzo by sie przydał. Jesli chodzi o szczerosc w ocenie swoich wnetrzarskich wyborow to od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pomysl na post pt HITY I KITY WYKONCZENIÓWKI KACHY, czyli co mi wyszlo a co nie, co mnie zaskoczylo w wykonczeniowce, co bym powtorzyla a co bym wypeirniczyła chocby zaraz. Mysle ze pozwolilby mi sie zmierzyc z pewnymi kwestiami:)Jesli chodzi o zaslony podoba mi sie pewiem material ale nie zdradze bo mnie zjedziecie hahaha Pysiaczku... jak tylko bedzie dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tam juz od razu zjedziemy ! pisz no szybko o jaki material chodzi bo ciekawska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.11.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A to macie... http://i3.fmix.pl/fmi2205/a33d7c6f001f7b5c4eb29952/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja ''lubim'' (tak mowi moj synek) bardzo ide odszukac u ciebie w dzienniku gdzie ty dokladnie chcesz to powiesic ale jeszcze raz, sa bardzo ladne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja ''lubim'' (tak mowi moj synek) bardzo ide odszukac u ciebie w dzienniku gdzie ty dokladnie chcesz to powiesic ale jeszcze raz, sa bardzo ladne! nie szukaj wkleje Ci:) a tu chce to powiesic przedluzajac karnisz tak aby zaslony maskowaly te dwa kaloryfery http://i2.fmix.pl/fmi1957/8add2fcf002b44064de29384/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a co masz po scianach obok kaloryferow? Pytam bo mi one nie przeszkadzaja. nie wiem czy bym je maskowala... Bedziesz te zaslonki podpinac czy zostawisz ''wolne'' jak te obecne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.11.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zostawie wolne...jakos podpiecia do mnie nie przemawiaja. Obok kaloryfera prawego zaczyna sie zabudowa wneki a kolo lewego nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kacha, wiem, że Ci się narażę - ale IMO te białe są piękne w swojej prostocie. Kwiatowe - jakieś takie za bogate mi się wydają. A wiesz - Ty tu (u)rządzisz, to Twój dom, Tobie ma się podobać - jeśli marzysz o kwiatowych, to je kup i nie słuchaj głosów z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 pytalam o podpiecia bo sie zastanawiam czy ten material w kwiaty nie zasloni ci swiatla z okien i czy nie zrobi sie za ciemno w pokoju. Ten bialy jest chyba troszke przezroczysty i przepuszcza swiatlo, chyba ze ten w kwiaty chcesz raczej dac po scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kacha I love Twoją listę ...z tym co jeszcze zrobić ja się nawet nie zabieram za spisywanie ...bo Wy tu o firankach a u mnie kibelkową prywatność chroni frotowe prześcieradło ...postery z TK Maxx po 99 zł ...rozbój w biały dzień ...ale jakoś nie mogłam znaleźć nic w rozsądnej cenie ...co do kwiatowej zasłony spuszczę na nią zasłonę milczenia a co do chodniczka ja jestem bardzo za ...ale za takim tradycyjno - wiejskim (nie wiem jak to inaczej określić) ...kiedyś był taki w Ikea ...podobne widziałam w Jysk ale nie wiem, czy mają niebieskie http://www.jysk.pl/210/243/5878400/a/catalog u mojej babci były takie i wiążą się z nimi same dobre wspomnienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Widziałam też wersję odwrotną tego materiału ,szare kwiaty na białym tle....myślę,że lepiej by wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.11.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Co do sypialni i zaslon, chce wprowadzic tam troche kobiecy nastrój..... tkaniny beda raczej na scianach niz na oknie wiec swiatla nie beda przeslaniac, a wieczorem bedzie mozna je zaciagnac i troche sie zamaskowac bo niestety te piekne zwiewne szmatki niczego nie zaslaniaja wieczorem....a tak zupelnie bezkompleksowa to ja nie jestem:) poza tym bardzo meczy mnie ta smutna monochromatycznosc (bo jakims czasie mieszkania stwierdzam ze to jednak nie moja bajka, dlatego tez tak bardzo meczy mnie dolny wcet , podoba mi sie bardzo ale mnie meczy...rozumiecie:)) chce przelamac te szare sciany wielkie powierzchnie bialych frontów szaf jakas faktura fajnym wzorem...ale broń Boże nie zadnym symetrycznym, stąd kwiaty, szary jest dokladnie w kolorze pasów na tapacie na przeciwleglej scianie i mysle ze zaslony beda takim kontrapunktem to stonowanej i monochrmoatycznej bazy. Aczkolwiek pozostaje w kolorystyce wnetrza czyli beż, szarość, biel. Zobaczymy jak wyjdzie.... kupie probke materialu przyloze do scian zobacze, jak bedzie BLEE to Hanka zyska ladne poszewki na swoje poduszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.11.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Widziałam też wersję odwrotną tego materiału ,szare kwiaty na białym tle....myślę,że lepiej by wyglądały Tez o nich mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No i tak trzymaj. Mi sie podobaja, moze faktycznie wersja Beauty bylaby subtelniejsza. No i ja to bym upiela po bokach bo to moje zboczenie widzialam tez w sklepach jak fajnie czasami lacza dwa materialy. Np, od gory szeroki pas np w paski, czy gladki a potem twoje kwiaty. Nie mam zdjec, i sama bym nie umiala dobrac tak zeby pasowalo, ale naprawde fajnie to potrafia uszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts