Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

FORUMOWICZ TO BRZMI DUMNIE! a pomyslec ze to jest pierwsze moje forum w życiu na ktorym sie wypowiadam:)

To zupełnie jak ja ;) a już się DOMOWNIKA dorobiłam :) Gratuluje przekroczenia 100!

Ale ja nie o tym chciałam ;) Przywitać się przyszłam i uprzejmie donieść, że podglądam. Smakowite klimaty będą u Ciebie. Kibicuję i trzymam kciuki! :yes:

Dylematy

Łazienke nr 2 maly kibelek na dole chce zrobic czarno białą. Na podlodze oktagonalna, na scianie za uwywalka Mugaty. Chce zeby dol byl ze soba spojny i wspolgral z kuchnia. Do tego zakupilam czarny kibel i czarna umywalke. Nie pytajcie ile sklepow odwiedziłam nim znalazlam czarne sanitariaty nie w cenie 5500 za kibel. Kibelek moj okazyjnie 620 zl umywalka jeszcze bardziej okazyjnie 404:)

Dylemat moj brzmi nastepujaco, chce na scianie przeciwleglej do tej wykafelkowanej polozyc tapete i nie moge sie zdecydowac:

tapeta nr 1 (usteczka tych pan sa czerwone)

http://images35.fotosik.pl/426/3155f9f5d465a3b2m.jpg

tapeta nr 2

http://images45.fotosik.pl/611/a10b175032d7c267m.jpg

tapeta nr 3

http://images41.fotosik.pl/604/3f00f3cdad5cbcccm.jpg

tapeta nr 4

http://images50.fotosik.pl/610/3bba14dadc77a2aam.jpg

Na ktora glosujecie 1,2,3,4?

A moze podrzucicie jakies inne inspiracje

joliska aaaaa:) uwielbiam Cie takie inspiracje mozesz mi wklejac do woli

Mnie sie podoba chyba najbardziej nr 1 te czerwone usteczka i te kobitki takie intrygujace ale moj Małż wyrazil sie ze zadne wytapirowane lachony nie bede mu patrzec w rowek w trakcie....:) i powiedzial ze moze przystac na 3 albo 4 bo kreszla sa dla niego cytuje "troche z dupy". No coz skoro mowa o kiblu to trza sie wyrazac w ten ton:lol2:

4 chyba lepsza od 3 co? taka bardziej wyrazna

no już, już... sie Pani nie denerwuje ;) niniejszym głosuję:

wytapirowane lachony mi się w ogóle nie podobają :no: za to Twoja propozycja nr 4 i 2. propozycja od joliski (ale z tych pierwszych propozycji ;)) pasuje mi jak najbardziej :yes:

edit: ooo! i 2. propozycja od joliski z tych ostatnich też super :)

edit 2: chociaż to też zależy jak dużą ścianę masz do wytapetowania... żebyz tą gazetą nie było za bardzo naćkane...

Edytowane przez ragazza

Nobliwe wpadły mi w oko w jednej z realizacji Dekoratorni, a teraz sama je namierzyłam :) Są w tym sklepie: http://www.wallpaperfromthe70s.com/index.php?cat=c5_Surreal.html

Ty mnie jeszcze nie znasz! Kopalniota jestem nie tylko wnętrzarska :D

Wypada się przywitać na początek:) Dobry wieczór:))) Przeczytałam cały wątek na który trafiłam z wątku Darcy:) Obejrzałam i...Chyba i ja zapadłam na taką kuchnie jak Ty sobie robisz..:)))) A wydawało mi się,że ja już wole nowoczesne..:)

Co do wenge to ja np. aż tak nic nie mam, bo sama okleina nie jest zła-tylko tak wszechobecna i tak brzydko połączona...I tu padam na kolana przed Joliską i jej M.... cudownie!!!!

Kacha dodaje twój wątek do subskrypcji i czekam na więcej zdjęć:)

Aha tapety-podoba mi się z Twoich pierwsza z babkami, z 3 lub 4 to 4 i od Joliski propozycja nr. 2:)

chyba zapominacie, że tam będzie facet tez mieszkał :D na łeb dostanie z taką tapetą. mój też kręci nosem na te wszystkie retro housewives. aczkolwiek godzi się na to, bo co ma biedny począć ;) ale na dalsze babskie elementy wystroju już dostałam stanowcze veto ;) jak mu pokazałam Fornasettiego, to się postukał tylko w głowę...

Kacha, oszczędź mu tego, bo go koledzy wyśmieją jak wpadną na meczyk i piwko i pójdą do łazienki odcedzić :lol2:

Witaj kacha :) Zawitałam tez do Ciebie ...

Też miałam sobie jedną ścianę strzelić tapetką w łazience ale zupełnie w innym stylu niż ty. Zrezygnowałam jednak z pomysłu, tez bałam sie ze mi sie odwidzi i bedzie problem. Wybrałam opcje pomalowanej ściany a niej różne obrazki retro i zdjecia czarno - białę, też retro. Stwierdziałam, że bedzie łatwiej zmienić zdjecia lub całkowicie usunąć ...ewentualnie :)

.Jakbym miała wybierac to wybrałabym 4 - z gazetą. Przypomina mi studenckie czasy . Cały kibelek miałam wtedy w gazetach wytapetowany . Ludzie zawsze jakoś długo tam siedzieli hehehe. Tylko tak sie zastanawiam czy napewno bedzie pasowac do mugatów ? Pewnie tak, tylko ja narazie nie mogę sobie tego zwizualizować w głowie