Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

Ryciny są obłędne :wiggle:

A wydrukowanie ich na płótnie tylko podniosło ich walory estetyczne, że się tak górnolotnie wyrażę.

Najpierw miałam marudzić, że nie wiszą na jednej wysokości.

Potem przeczytałam wyjaśnienie. Akceptuję je :lol2:

Chociaż, ja bym wolała wstawić jakiś stoliczek/gazetnik na książki a ramki powiesić równo.

No, ale to ja. Skrzywiona na punkcie symetrii, która ponoć jest estetyką głupców :rotfl:

Zauwaz ze one ida rowno....rowno ze skosem w góre. Powieszenie ich obok siebie bylo bez sensu, za malo miejsca i meidzy jedna rama a druga byloby kilka centymetrow odstepu, byloby nasrane jedno na drugim:) poza tym zeby nie wchodzily na siebie musialabym zawiesic obie tak samo nisko jak ta jedna.....bez sensu. Ja tez ma fisia na punkcie symetrii dlatego obrazki musialy byc symetrycznie w stosunku do kibla i bidetu i tak sa.

Nie bede Wam wprowadzac wiecej zamieszania ale skoro temat wyplynal wiec powiem...bedzie jeszcze jedna rycina botaniczna zawieszona na skosie (nie widac go) widac go tylko w odbiciu lustra.. i wlasnie odbicie tej ryciny bedzie wraz z pozostalymi dwoma tworzyc symetryczne V...kurde no nie wiem jak to Wam wytłumaczyc:)

Tak czy siak jedna rycina nie bedzie widoczna po wejsciu do lazienki bedzie widoczna tylko wtedy jak spojrzysz w lustro wtedy w lustrze bedzie widac jej odbicie.

Edytowane przez kacha.crac

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No co ty:o Właśnie tak powieszone wyglądają obłędnie (niezależnie od tego czy będą poniżej książki czy nie - swoją drogą, świetna inspiracja, świetna droga:yes:) - z mojej strony pełen respect:yes:

Dzieki, bardzo sie ciesze ze pomysl zyskal uznanie....w ustach takiego wnetrzarskiego freaka jak Ty to prawdziwy komplement!:)

dziękuję bardzo - musze sobie zobaczyć na żywo; masz jakieś zastrzeżenia co do uzytkowania i utrzymania w czystości, zakamarki, itp

Zero zakamarków, te kible sa tak obłe ze wszystko jest...no obłe po prostu:) dobrze sie je czysci, co do uzytkowania tez jest oka, chociaz niekktorzy twierdza ze ta seria jest seria dla wąskowdupnych:) deska jest wyprofilowana tak ze wciaga tyłek do srodka:) heheheh my nalezymy do waskodupnych więc za wiele nie ma nam co wciągnąć:)

Zauwaz ze one ida rowno....rowno ze skosem w góre.

Zauważyłam :lol2:

musialabym zawiesic obie tak samo nisko jak ta jedna.....bez sensu.

To fakt. Te skosy potrafią byc wredne :p

Ja tez ma fisia na punkcie symetrii dlatego obrazki musialy byc symetrycznie w stosunku do kibla i bidetu i tak sa.

To również zauważyłam :lol2:

Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam tak naćkane w głowie :rotfl:

Nie bede Wam wprowadzac wiecej zamieszania ale skoro temat wyplynal wiec powiem...bedzie jeszcze jedna rycina botaniczna zawieszona na skosie (nie widac go) widac go tylko w odbiciu lustra.. i wlasnie odbicie tej ryciny bedzie wraz z pozostalymi dwoma tworzyc symetryczne V...kurde no nie wiem jak to Wam wytłumaczyc:)

Tak czy siak jedna rycina nie bedzie widoczna po wejsciu do lazienki bedzie widoczna tylko wtedy jak spojrzysz w lustro wtedy w lustrze bedzie widac jej odbicie.

Zapowiada się interesująco. Czekam :wiggle:

• 4 weeks później...