kacha.crac 25.11.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Ryciny są obłędne A wydrukowanie ich na płótnie tylko podniosło ich walory estetyczne, że się tak górnolotnie wyrażę. Najpierw miałam marudzić, że nie wiszą na jednej wysokości. Potem przeczytałam wyjaśnienie. Akceptuję je Chociaż, ja bym wolała wstawić jakiś stoliczek/gazetnik na książki a ramki powiesić równo. No, ale to ja. Skrzywiona na punkcie symetrii, która ponoć jest estetyką głupców Zauwaz ze one ida rowno....rowno ze skosem w góre. Powieszenie ich obok siebie bylo bez sensu, za malo miejsca i meidzy jedna rama a druga byloby kilka centymetrow odstepu, byloby nasrane jedno na drugim:) poza tym zeby nie wchodzily na siebie musialabym zawiesic obie tak samo nisko jak ta jedna.....bez sensu. Ja tez ma fisia na punkcie symetrii dlatego obrazki musialy byc symetrycznie w stosunku do kibla i bidetu i tak sa. Nie bede Wam wprowadzac wiecej zamieszania ale skoro temat wyplynal wiec powiem...bedzie jeszcze jedna rycina botaniczna zawieszona na skosie (nie widac go) widac go tylko w odbiciu lustra.. i wlasnie odbicie tej ryciny bedzie wraz z pozostalymi dwoma tworzyc symetryczne V...kurde no nie wiem jak to Wam wytłumaczyc:) Tak czy siak jedna rycina nie bedzie widoczna po wejsciu do lazienki bedzie widoczna tylko wtedy jak spojrzysz w lustro wtedy w lustrze bedzie widac jej odbicie. Edytowane 25 Listopada 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.11.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No co ty:o Właśnie tak powieszone wyglądają obłędnie (niezależnie od tego czy będą poniżej książki czy nie - swoją drogą, świetna inspiracja, świetna droga:yes:) - z mojej strony pełen respect:yes: Dzieki, bardzo sie ciesze ze pomysl zyskal uznanie....w ustach takiego wnetrzarskiego freaka jak Ty to prawdziwy komplement! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.11.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Sharlotka, Migua DZIEKI:) Bdan to seria EGO, firmy koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.11.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dziękuję bardzo - musze sobie zobaczyć na żywo; masz jakieś zastrzeżenia co do uzytkowania i utrzymania w czystości, zakamarki, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.11.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dziękuję bardzo - musze sobie zobaczyć na żywo; masz jakieś zastrzeżenia co do uzytkowania i utrzymania w czystości, zakamarki, itp Zero zakamarków, te kible sa tak obłe ze wszystko jest...no obłe po prostu:) dobrze sie je czysci, co do uzytkowania tez jest oka, chociaz niekktorzy twierdza ze ta seria jest seria dla wąskowdupnych:) deska jest wyprofilowana tak ze wciaga tyłek do srodka:) heheheh my nalezymy do waskodupnych więc za wiele nie ma nam co wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zauwaz ze one ida rowno....rowno ze skosem w góre. Zauważyłam musialabym zawiesic obie tak samo nisko jak ta jedna.....bez sensu. To fakt. Te skosy potrafią byc wredne Ja tez ma fisia na punkcie symetrii dlatego obrazki musialy byc symetrycznie w stosunku do kibla i bidetu i tak sa. To również zauważyłam Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam tak naćkane w głowie Nie bede Wam wprowadzac wiecej zamieszania ale skoro temat wyplynal wiec powiem...bedzie jeszcze jedna rycina botaniczna zawieszona na skosie (nie widac go) widac go tylko w odbiciu lustra.. i wlasnie odbicie tej ryciny bedzie wraz z pozostalymi dwoma tworzyc symetryczne V...kurde no nie wiem jak to Wam wytłumaczyc:) Tak czy siak jedna rycina nie bedzie widoczna po wejsciu do lazienki bedzie widoczna tylko wtedy jak spojrzysz w lustro wtedy w lustrze bedzie widac jej odbicie. Zapowiada się interesująco. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 28.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O! Wyszło świetnie, a ja Ci właśnie dzisiaj chciałam podobną inspirację wrzucić : Z tej strony: http://www.housetohome.co.uk/bathroom/picture/small-yellow-bathroom-2?room_style=traditional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.11.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Caffemnka super inspiracja....nad muszlami tez myslalam, aczkolwiek trudno znalezc cos fajnego w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 23.12.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://lh5.googleusercontent.com/-6lihDyZsNfs/TvPFYmzfiLI/AAAAAAAAABE/UZ1T56cMop0/s912/zyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img51.imageshack.us/img51/9633/kamisduza2.jpg Uploaded with ImageShack.usZdrowych i spokojnych ŚwiątMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczesliwych, rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzeniażyczy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Kasiu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.12.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img7.imageshack.us/img7/3066/20111225.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img845.imageshack.us/img845/3231/img2626x.jpg Uploaded with ImageShack.us Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych miłością i pokojem Świąt Bożego Narodzenia życzy Aneta z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts