kacha.crac 23.01.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Przepis na urlop, którego zaraz masz dość, nie dla mnie U mnie: brak netu, brak książek, brak aparatu, brak kawy... Oczywiście przy założeniu, że niczego nie muszę/powinnam/chcę napisać... Joli jaki Ty masz piekny urlopowy avatar:) az mi sie zachcialo urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.01.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a ja chce taki gazetownik!!! skad on?!) A gazetownik z rosmanna, za cale 13.99, jak bedzie jeszcze kiedys to Ci kupie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rossman??? matko ten sklep mnie zaskakuje;-)) a dawno temu był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Joli jaki Ty masz piekny urlopowy avatar:) az mi sie zachcialo urlopu! Czyżbyś zmieniła strefę klimatyczną? Mnie się chce ciepła, suchych ulic, lżejszych ubrań... Ale z drugiej strony czas tak gna, że wolałabym, żeby się na czas jakiś zatrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Strefe kliamtyczna zmienilam sobie w glowie przegladajac katalog z ofertami wczasow....w ramach odpedzania zimy, zaraz po swietach wplaciłam zaliczke na wczasy i wyrzucilam w czorty choinke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rossman??? matko ten sklep mnie zaskakuje;-)) a dawno temu był? Listopad? Jakos tak. Nawet bodajze pisalam czy komus kupic ale nikt nie byl chetny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Znakomicie! Też już planuję letni wypad, ale na razie mam mocne postanowienie niezmieniania zbytnio strefy klimatycznej - chcę wyskoczyć na chwilę do Szwecji, Wiosna za to będzie w Mediolanie i już się na nią cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A idz mi z tymi swoim zlosliwosciami:) toz to kosteczka zaledwie To samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przepis na czas wolny: dzien urlopu, brak neta, brak tv, dzieci w przedszkolu lub w szkole, obiad na wynos i po dwoch godzinach masz juz dosyc tego wolnego:) Oj, chyba nie Mam stos gazet wnętrzarskich do przejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Listopad? Jakos tak. Nawet bodajze pisalam czy komus kupic ale nikt nie byl chetny.... Ja ja byłam chętna, ale było już po frytkach, bo dowiedziałam się za późno Gdyby jeszcze kiedyś były to i ja poproszę No i te zasłony nieustannie mnie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.01.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Oka pysiaczek i psosin zapamietam! jak bedzie kupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 w moim rossmanie nie ma jeszcze jeden- Pysiaczku koło ciebie zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.02.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Dziewczyny, wrzucam pare ostatnich zakupow co by mi watek nie umarl. Na początek moj wyczekiwany i upragniony fotel do sypialni, na wzor tego z RM....oczywiscie jest pare:) roznic ale ta najprzyjemniejsza to ta, ze nie kosztował 950 Euro, jak ten ponizej pokazany Mój prezentuje sie tak: http://i2.fmix.pl/fmi2926/8b57c7160005f5674f3ea364/zdjecie.jpg Neue lustro http://i3.fmix.pl/fmi311/49d7ba870017f3674f3ea34b/zdjecie.jpg i pare dyrdymałków ( budzik z Tchibo za grosze....a naprawde wyglada na zywo fajnie i dostojnie i jest dwa razy wiekszy niz ten czarny ikeowski budziczek) http://i1.fmix.pl/fmi1544/0aab18c20013babc4f3ea340/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2599/462aef940002c7ec4f3ea357/zdjecie.jpg W sypialni brakuje jeszcze dywanu przed łożko.... chce wełniany krótko strzyżony, kremowy. Podrzucicie coś ciekawego??? Lampy stojącej, którą chce postawić za fotelem....mysle o stojącym "barometrze" z Ikei ale nie wiem czy nie bedzie sie gryzl z reszta...jak sadzicie? Chce jeszcze jakis mini regalik na ulubione ksiazki, ktore zawsze warto miec kolo łózka i mini galeryjke zdjec dzieci na scianie przeciwleglej do lustra, po prawej stronie łóżka (stojac do lóżka przodem). I jeszcze raz moje ukochane pikowania powielone w koncu w dostatecznej ilosci mebli w sypialni http://i2.fmix.pl/fmi2070/71327d700004620b4f3ea37a/zdjecie.jpg Edytowane 17 Lutego 2012 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kacha ale klimatyczna ta Twoja sypialnia, a fotel KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 mugatka, dzieki. Fajnie ze tak napisalas bo "klimatycznie" to to co chcialam osiagnac w tym wnetrzu. Wiecie ze na poczatku totalnie nie znosilam tej sypialni...z tymi jasnymi zaslonami, wielkimi połaciami szafy, szarymi scianami, bylo dla mnie za zimno, jakos echo odbijalo sie od scian. Dla przypomnienia poprzedni stan....oczywiscie zabudowa garderoby nadal jest, podobnie jak szare sciany. Pewnie zaraz odezwa się fanki tych zaslon:) http://i1.fmix.pl/fmi1553/774a76640029619c4de29379/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kacha sypialnia REWELACYJNA!!! strasznie mi się podoba a fotel cudowny, Wiesz że ten Twój bardziej mi sie podoba. Zdradz proszę zródło pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kacha sypialnia REWELACYJNA!!! strasznie mi się podoba a fotel cudowny, Wiesz że ten Twój bardziej mi sie podoba. Zdradz proszę zródło pochodzenia. Dzieki. Fotel wyczajony na allegro, udalo mi sie skontaktowac ze sprzedawca i jeszcze ponegocjowac cene takze wyszedl bardzo korzystnie...podobne sa na wobeline.pl ja dalam za swoj prawie 40% mniej niz na wobeline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 kacha świetnie się prezentuje ta Twoja sypialnia z tym fotelem! Faktycznie taka klimatyczna się zrobiła psosin spóźnione ale odpisuję - koło pracy sprawdzałam już jakiś czas temu i nie ma tych koszy na gazety. Zresztą w którym R. nie jestem to to sprawdzam i nigdzie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.02.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Pysiaki i Psosiny. Koszy juz nie ma! Dawno! bo swoj kupilam chyba nawet koncem pazdziernika. Jak beda to Wam kupie. Toż już PRZECIE obiecalam, mam R pod sama praca wiec sprawdzam na bieząco...nawet dzis Wam poszlam sprawdzic. Uspokoic mi sie tu nie rozpisywac czcionka dwojka. Czekac spokojnie, Kasia trzyma reke na pulsie. Czy ktos łaskawie:P moze odpowiedziec mi na pytania zamieszczone powyzej: 1) czy lampa barometr z Ikea, bedzie pasowalo za fotel ( w polaczeniu z reszta) 2) czy mozecie jakis fajny dywam podrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts