Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

Hola hola :D Czcionka była 1 :D Bo to było właśnie po to, aby Cię Kasiu nie denerwować :lol2: Bardzo się cieszymy, że o nas pamiętasz, ale warto zawsze będąc w R. rzucić okiem, bo a nóż widelec ;)

W sprawie dywanu się nie wypowiem, bo nie znam żadnych fajnych stronek z takowymi, ale o lampie mogę napisać :yes: Mi się ona nie bardzo tam widzi do tego żyrandola co masz i do tych lampek nocnych. Postawiłabym raczej na coś z materiałowym abażurem, żeby jeszcze bardziej ten klimat podkręcić :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kacha, barometer chyba nie.

Ja bym szukała raczej czegoś w stylu żyrandola.

Wiesz, chromowana noga i abażur.

Może coś takiego:

http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/000042065076/T/340x340/C/FFFFFF/url/lampa-podaogowa-carlton.jpg

Z dywanem niestety nie pomogę.

AAA, fotel - czadowy!

Zazdroszczę umiejętności negocjacji :)

Kacha sypialnia wyszła świetnie:wiggle: Fotel REWELACJA:jawdrop: Niczym szczególnym się nie rożni od oryginału:no:

Lampa-barometr dla mnie odpada, a dywanik to widziałaby taki jak z Ikei- naturalny i milutki, tylko nie wiem, jaki rozmiar potrzebujesz;)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80196828/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60191346/

No świetny ten fotel:lol: (choć ja bym mu te tylne nóżki przekręciła o 180 stopni:lol2: - ale ja to ja:rotfl:)

A moim zdanie barometer by tam pasowała:yes: Bo jak wiecie - ja nie znoszę dobierania jedej lampy do drugiej;) Im bardziej różne tym lepiej dla mnie:lol: A że barometer bardzo mi się podoba i uważam, że świetnie się prezentuje w kącie do czytania z fotelem i małym okrągłym stoliczkiem (pomyślałabym o nim na twoim miejscu;) - masz dużą sypialnię, możesz śmiało dalej zagęszczaćto wnętrze:yes:) - to jestem na TAK

Dzieki Dziewczynki za miłe słowa.

Lashe Narendil....lampa rzerzywiscie do gornej lampy srednio by pasowala ale ja uwazam ze suma ładnych rzeczy we wnetrzu zawsze daje fajny efekt, nawet jesli te rzeczy sa kazda z innej parafii.. Problem z barometrem rozwiazal sie sam.... bylismy dzis w I maz tupnal nogą, "barometr jest obleśny" i " nie chce zadnego dywanu typu shagy". Znalezlismy swietny pleciony (niestety nie zapamietalam nazwy a na stronie go nie ma....nie wiem czemu) ktory jest fajnym kopromisem miedzy naszymi upodobaniami.

Narendil lampa od Ciebie ekstra...wyslij prosze jakiegos linka do towaru i ceny.

Agawi , dzieki za linki, dokladnie te dwa dywany dzis mój Małż oprotestował:)

Magda , a Ty babo znasz mnie od wczoraj czy co???? Juz przekrecalam nózki i odkrecilam z powrotem:) Te ulozenie nozek ma znaczenie funkcjonalne, ciezar seidzacego idzie na tylne nogi , jak przekrecasz nogi to wtedy jest nierowno to po pierwsze a po drugie ciezar idzie na przednie nozki i na te kółeczka, a one raczej długo by nie wytrzymały pod moim 90 kd mezem:)

Yokasta, wybacz ale nie zdradze....przez forum spaliłam sobie pare miejsc i teraz trzymam zawsze gebe na kłódke, jesli wyczaje kogos kto ma fajne rzeczy i nie szaleje z cena bo nie jest swiadomy teg,o iz na forum siedza wariatki, ktore za pewne rzeczy moga dac kazda cene:) zazwyczaj bywa tak ze jak tylko sprzedawca poczuje ze nagle zwiekszylo mu sie zainteresowanie to obrasta w piorka i zaczyna podnosic cene:) wysle Ci na priv

:lol2: wiesz coooo? Wyślij mi na priv :lol2: oczywiście nie znalazłam, hehehe przeceniłam swoje magiczne możliwości a mianowicie nawet nie mam czasu żeby dokładnie poszukać :) znalazłam tylko jakieś obrzydlistwa :sick: oczywiście jesli możesz :). Nie martw się, ja tam każdej ceny bym nie zapłaciła a teraz i tak jestem bez niej :D :lol2:.

(Tak naprawdę to nie zauważyłam, że mi to zaproponowałaś :( więc zabrzmiało jak odwal się :) tego nie miałam na myśli, mam nadzieję że się nie gniewasz :)).

No zabrzmiało jak odwal sie...wiec sie odwaliłam:)

Oj Yokasta co my tu z Toba wszystkie mamy......:) Pierwsza zadymiara III RP:)

Mada dzialalam ,ale chwalic publicznie sie nie bede:) Wielka kupa wyszla! ciagle mi zazółcało te wzory, wychodziły bardzo blado ...dalam sobie spokoj. Tylko sie okirałam tego nitro, nerwow mi to tyle zjadlo ze szok. Jestem totalnie lewa do takich prac manualnych, zawsze porywam sie z motyka na ksiezyc i zawsze konczy sie tak samo...frustracja, wk&&%&rw a teraz jeszcze dodatkowo smierc kilku setek neuronow przez to nitro:) Nie wspomne ze te naciapane materialy dalam do krawcowej zeby mi zrobila poduchy, ona zrobila mi tak inteligentnie poduszki ze wzor umiescila zamiast na srodku to z boku i jeszcze mi kordonek naszyła odwrotnie.:bash::) Myslalam ze padne. Te pokraki wyladowaly w lóżeczku dla lalek mojej córy. Nie zagladam tymczasowo do Ciebie bo znowu mi wpadnie do glowy ze przeciez Ty dalas rade to moze i ja sprobuje.

• 3 weeks później...
Kochani czy na tym watku jest tylko Yokasta, Anja, Magdazzz, Darcy, Lashe i Agawi czy moze ktos jeszcze, piszcie, wklejajcie swoje zdjecia, dzielcie sie swoim zdaniem....nie chce zeby tu byl klub wzajemnej adoracji 6 kolezanek:)

Bez obrazy girls!:)

witam :bye: ja jestem od wczoraj, doczytam do końca to może zaczne sie udzielać:-P

Kaska ja zawsze taka dumna bylam jak sie odrobilam z prasowaniem i po 4 godzinach przed decha mialam 16 kopczykow z ciuchow poukladanych na ziemi wokol deski. Maz byl mniej szczesliwy bo za kare, ze dziad nie prasuje zaganialm go do rozkladania po szafach tych wszystkich rzeczy.....do czasu...kiedy 3 razy w tygodniu wyciagalam z półki rano majtki z Hello KiTTY:) wiecie co....kiedys nawet (jak nie mialam jeszcze zrobionego oswietlenia w garderobie) wcisnelam nawet na tylek takie majtki corki....HELLO KITY niestety nie byla juz widoczna...przepadla w czelusciach!!! :rotfl::rotfl:

popłakałam sie http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/18.gif