Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Skale

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agawi Twoja propozycja nr 2 i 4 super, cos mam z tymi babami zboczenie

Dagunia witaj w mych skromnych progach

Mojanio witam wiatm i dzieki za bezcenny namiar

Ale, ale dycyzja juz podjeta towar zamowiony, wasze wskazówki i inspiracje bezcenne, choc MagdaZZZ utrafila w sedno tego co chce uzyskac tapetujac sciane. Propozycja 3 i 4 byla dla mnie jak piosenka ktora gdzies juz slyszalam. Gazeta i Kibel zbyt oczywiste:) Natomiast tekst mego meza ze "krzesla w lazience sa jak wziete z dupy" To jest to, niech sobie kazdy kolega meza mysli, co autorka mogla miec na mysli. Bedzie inaczej a ludwiki na tapecie beda dodawac lazience eleganckiego sznitu.

Zatem the winner is tapeta nr 2!!!!!

Tylko ta cena....pocieszam sie ze potrzebowac bede tylko dwie rolki:)

Słupy na koncu schodow beda o wiele wieksze i wykonczone o tak:

http://images46.fotosik.pl/581/310730ca023aa8dcmed.jpg

schody maja byc podobnie jak na tym zdeciu proste tralki, choc wangi boczne wyciete sa w ksztalcie stopni tak aby od salonu bylo widac ladby rys schodow, a nie biala deche. Stopnie maja miec 4 cm grubosci wiec tez nieco grubsze niz na tym zdjeciu. Schody beda debowe.

Anja dzieki za dobre slowo bo wczoraj to buczalam przez te schody dzis byl stolarz po raz setny u mnie (gdyby nie to ze wzial zaliczke pewnie by juz mi wypowiedzial robote bo dzwonie do niego z czestotliwoscia 3 razy dziennie:) wiesz co mnie mega wkur..... w tych schodach? Ten pierdolniczek z boku takie lekko zaokraglone cos. Widzisz to?! On mi dzis to rysowal 6 razy i tlumaczyl ze tak musi byc jak nie chce slupow pod schodami ze ta jedna konstrukcja musi sie zaczepiac o druga. I ze moze to zrobic tez na prosto ale na prosto wyglada dla mnie ejszcze gorzej.....

w ogole juz nic mi sie nie podoba w tym domu:bash::bash:

chlebak: http://allegro.pl/nostalgiczny-chlebak-vintage-prowansja-i1451410116.html

Beda miec stopnie bez podstopni. Kupilam chlebak za 140 zl dziewczyno nie stac mnie juz na podstopnie:) A powaznie z podstopniami schody wygladaly nam troche ciezko w naszym niskim salonie (2.65)

Nikt nie widzi pierdolniczka? Boze moze to moja wyobraznia

A kinkiety te oto:

http://img265.imageshack.us/i/dsc02118do.jpg/

ooo, wypraszam sobie:) owszem, to moja choroba, ale nikt nie mówił, że zakaźna, więc się nie poczuwam:lol2:

mi też mąż tłumaczy, że 2,50 to norma, a przy 3m ludzie antresole robią, bo nie wiedzą co z tą przestrzenią robić;) ale jak ktoś się wychowywał w 2,80 co najmniej, to cierpi na lęk spadającego sufitu. I już. I się tego nie wstydzę:D