mojanio 09.02.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kacha witam się i powiem, że wątek bardzo dynamiczny. Może się mylę ale szukałaś chyba naklejek na ścianę takich jak ma Zu w pokoiku made by Monah? Zapytaj na allegro neju-art. Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 09.02.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no to Ci pomogłyśmy z tym wyborem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.02.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Agawi Twoja propozycja nr 2 i 4 super, cos mam z tymi babami zboczenie Dagunia witaj w mych skromnych progach Mojanio witam wiatm i dzieki za bezcenny namiar Ale, ale dycyzja juz podjeta towar zamowiony, wasze wskazówki i inspiracje bezcenne, choc MagdaZZZ utrafila w sedno tego co chce uzyskac tapetujac sciane. Propozycja 3 i 4 byla dla mnie jak piosenka ktora gdzies juz slyszalam. Gazeta i Kibel zbyt oczywiste:) Natomiast tekst mego meza ze "krzesla w lazience sa jak wziete z dupy" To jest to, niech sobie kazdy kolega meza mysli, co autorka mogla miec na mysli. Bedzie inaczej a ludwiki na tapecie beda dodawac lazience eleganckiego sznitu. Zatem the winner is tapeta nr 2!!!!! Tylko ta cena....pocieszam sie ze potrzebowac bede tylko dwie rolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.02.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 i tego się trzymaj - TYLKO 2 ROLKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Tak tylko dwie! Ni zapominajmy ze to jedna sciana w malym kibelku na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Schody sie robia (tam gdzie na wizualce nie ma poreczy porecz oczywiscie bedzie) http://images50.fotosik.pl/620/a3ad475965df4618med.jpg http://images41.fotosik.pl/613/44db0c865f33e5e0med.jpg http://images46.fotosik.pl/581/023298bfca3664f6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Słupy na koncu schodow beda o wiele wieksze i wykonczone o tak: http://images46.fotosik.pl/581/310730ca023aa8dcmed.jpg schody maja byc podobnie jak na tym zdeciu proste tralki, choc wangi boczne wyciete sa w ksztalcie stopni tak aby od salonu bylo widac ladby rys schodow, a nie biala deche. Stopnie maja miec 4 cm grubosci wiec tez nieco grubsze niz na tym zdjeciu. Schody beda debowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) A taki oto stolik do kuchni wylicytowalam sobie na allegro za całe 220 zł http://images40.fotosik.pl/602/17e78e9f4fdc633cmed.jpg A na taki chlebaczek jeszcze sie czaje http://images40.fotosik.pl/602/a79def873679a5f5.jpg Edytowane 11 Lutego 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) Kacha,lecę Twoim stylem - a teraz mi tu szybciutko napisz skąd ten chlebak - bo boski!! PS.Schody zapowiadają się pięknie!!! Edit.znalazłam. Po sprawdzeniu ceny miłość do chlebaka mi przeszła:(Ale boski jest..... Edytowane 11 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Anja dzieki za dobre slowo bo wczoraj to buczalam przez te schody dzis byl stolarz po raz setny u mnie (gdyby nie to ze wzial zaliczke pewnie by juz mi wypowiedzial robote bo dzwonie do niego z czestotliwoscia 3 razy dziennie:) wiesz co mnie mega wkur..... w tych schodach? Ten pierdolniczek z boku takie lekko zaokraglone cos. Widzisz to?! On mi dzis to rysowal 6 razy i tlumaczyl ze tak musi byc jak nie chce slupow pod schodami ze ta jedna konstrukcja musi sie zaczepiac o druga. I ze moze to zrobic tez na prosto ale na prosto wyglada dla mnie ejszcze gorzej..... w ogole juz nic mi sie nie podoba w tym domu:bash: chlebak: http://allegro.pl/nostalgiczny-chlebak-vintage-prowansja-i1451410116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A ja go pokochałam na zaboj i kupilam K... JUZ ZAŁUJE!!!!! Anja moze sie orientujesz karola ma u siebie w lazience kinkiety markslojd takie ma tez kasiorek z domu w stylu retro, nie moge ich namierzyc jakis link plis?! (potrzebuje do tej mojej lazieneczki z tapetka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ale który pierdolniczek???Bo schody są naprawdę piękne i będą funkcjonalne!!!Ja nie dostrzegam w nich absolutnie NIC niefajnego!!! Będą białe podstopnice + stopnie w kolorze ciemnego drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) Mówisz o Munkebo?: Bo nie jestem pewna. Jeśli tak, to ponoć niestety już ich nie produkują... Edytowane 11 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Beda miec stopnie bez podstopni. Kupilam chlebak za 140 zl dziewczyno nie stac mnie juz na podstopnie:) A powaznie z podstopniami schody wygladaly nam troche ciezko w naszym niskim salonie (2.65) Nikt nie widzi pierdolniczka? Boze moze to moja wyobrazniaA kinkiety te oto:http://img265.imageshack.us/i/dsc02118do.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 no fakt, rozumiem, szalona kobieto, na chlebak wydałaś kasę przeznaczoną na podstopnie, to podstopni nie robisz:)Ale co Ty z tym NISKIM salonem?? Przecież blokowa norma to 250, masz 265 i jest ok. A tego kinkietu nie znam kompletnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 11.02.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Anja zostaniesz moja terapeutka?!:hug:ja choroby niksich sufitow nabawilam sie od Magdyzzz ktora kiedys zamiescila u siebie post o swoich niskich sufitach:) tez 2.65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.02.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ooo, wypraszam sobie:) owszem, to moja choroba, ale nikt nie mówił, że zakaźna, więc się nie poczuwam:lol2: mi też mąż tłumaczy, że 2,50 to norma, a przy 3m ludzie antresole robią, bo nie wiedzą co z tą przestrzenią robić ale jak ktoś się wychowywał w 2,80 co najmniej, to cierpi na lęk spadającego sufitu. I już. I się tego nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.02.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Madziula kochana moja ja to bez zadnej pretensji, ja po prostu tak mam ze sie zarazm roznymi fobiami od innych....bo a nuz maja racje. Yokasta a moze Ty zostaniesz moja terapeutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Kacha ja dopiero dzis do Ciebie dotarlam no i bede podgladac co sie u Was dzieje:lol2:Ja u siebie mam wiszace schody, bez slupow,troche inaczej ustawione, wykonczone na prosto i jak dla mnie wyglada to ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.02.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Kacha ja dopiero dzis do Ciebie dotarlam A ja u Ciebie juz dawno dawno temu bylam tylko smialosci nie mialam by komentowac, dom masz piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts