Gremlinka 21.09.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Następne zdjęcia po zamieszkaniu. czekamy jeszcze na nową ościeżnicę do drzwi do łazienki. mam nadzieję, że nie będzie to trwało 6 tygodni (poprzednia przyszła uszkodzona i teraz wszędzie są drzwi a w kibelku nie). Śmiejemy się, że z wc możemy pomachać do sąsiada przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 25.09.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Sezon grzewczy z pompą ciepła rozpoczął się wczoraj oficjalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć Gremlinka mówisz, że macie już ciepełko ależ przyjemnie musicie mieć u nas wieje, zimno bo jeszcze okien nie ma. Ale nie można mieć wszystkiego naraz trzymamy kciuki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 26.09.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Cześć Lusia :-)Witam serdecznie. U nas mozolnie do przodu. Tylko mąż został na placu boju, my jesteśmy chore... Po zamontowaniu oświetlenia przechodzimy do odbiorów... W domku wg mojego męża (ja jeszcze nie byłam, bo leżę plackiem i się kuruję) jest przyjemnie ciepło tj 19 stopni (tyle ustawiliśmy). Cieszymy się, że to bezobsługowe. Zobaczymy co będzie jak przyjdzie rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Gremlinka, byłabyś tak uprzejma i cyknęła więcej zdjęć podłogi drewnopodobnej??bo my z M.. mamy zagłostkę czy robić czy nie. i pytanie ile wyszła Ci ta płytka za metr kw. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 27.09.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hej.. mamy ułożoną płytkę w rozmiarze 15 x 90 i ta w naszym mieście kosztowała nas 125 zł/metr. Cena nie jest tak niska jak w necie, ale przynajmniej nie było strachu, że nam coś II gatunku przywiozą. Płytki mamy na całym parterze ułożone z wyjątkiem łazienki i kotłowni. Wg kafelkarza są znośne.... jak to długie płytki idealne nie są, trzeba je układać z przesunięciem co 1/3. U nas kilka osób już myślało, że to panele... nawet pytali, czy nam nie szkoda tych paneli tak niszczyć. W butach po domu chodzimy i piasku wszędzie pełno Ja polecam. Wyglądają bardzo ładnie i naturalnie. Na razie leżę i mam zapalenie oskrzeli. Zobaczę, czy mąż ma jakieś fotki. Jak nie ma to postaram się go namówić, żeby coś cyknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 zdrówka Ci zycze, i na spokojnie pliss podeslij mi zdjęcia jak zrobicie bądź znadziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 27.09.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Znalazłam jedną z bliska. Tylko trzeba wziąć poprawkę, że płytki i fuga są zapylone... bo to już po gładziach robione. Kurcze... i to komórką robione kolory jakieś takie blade... No na razie nic ciekawszego nie mam w każdym razie. Kori napisz proszę z jakiej perspektywy byś chciała to zdjęcie to postaram się, żeby mąż strzelił http://imageshack.us/a/img27/7519/jnv3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 chodzi mi widok z perspektywy ze ścianamiz dalszej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 27.09.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Oki to zamówienie złożone. Mąż będzie na budowie w weekend. Póki co na poprzedniej stronie są jakieś fotki podłogi w kuchni (tam się świecą, bo akurat zostały umyte) oraz w salonie, małym pokoju i przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 29.09.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 http://imageshack.us/a/img22/1734/ofxi.jpg http://imageshack.us/a/img35/4029/ic0c.jpg http://imageshack.us/a/img21/6965/27m4.jpg http://imageshack.us/a/img689/2851/ih48.jpg Kori to zdjęcia z salonu. przepraszam, że komórką ale ten mały szkrab co tam lata skutecznie zajmuje mój czas. Mąż pracował nad oświetleniem w tym czasie. kafle są oczywiście zakurzone... no i fuga też. na jednej ze "ścian" mamy suwankę, nie dało się zrobić zdjęcia, bo za jasno. Sprzątanie będzie bliżej wprowadzki. Pozdrawiam Ps. Dla wszystkich co się zastanawiają nad takimi drewnopodobnnym mogę powiedzieć, że warto bo ładnie wyglądają. jak w użytkowaniu to się okaże. Była u nas znajoma, która ma parkiet na parterze i stwierdziła, że chętnie by go wymieniła na takie kafle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 o jak ładnie się robi, już tak domowo. Czytam i nadrabiam zaległości. Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 01.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Hej Przywędrowałam z Zachwytkowego dziennika. Zaczęłam czytać od początku, potem przeskoczyłam na sam koniec, no i teraz został mi środek do przeczytania Ładnie u Was i macie ciekawy projekt. Ala mały szkrab najpiękniejszy Pozdrowienia i wszystkiego dobrego. Idę przeglądać resztę dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 01.10.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Witam Cię elizakop w dzienniku serdecznie i zapraszam do czytania Długo już ta nasz historia trwa... ciągle do celu coraz bliżej Mamy nowy termin przeprowadzki Ale się już chyba nie będę spinać i nastawiać,że się uda, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 10.10.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witaj Gremlinko :* Mam nadzieję, że wypędziłaś te wstrętne choróbsko dobrze się składa, że Wy będziecie szybciej na swoim i zdacie relacje z użytkowania kafli w salonie zobaczymy wiadomo że drzewo lepsze ale co okaże się bardziej praktyczne?? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 10.10.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Lusia na szczęście już prawie wypędzone zapalenie oskrzeli... Już dawno nie byłam tak bardzo chora... Co do kafli to oczywiście zdam relacje jak już zamieszkam i będę wiedziała więcej po ich użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 10.10.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 W temacie naszej budowy niewiele drgnęło do przodu. Odbiór wody tzn. wodociągu miał być załatwiony przez osoby, które wodociąg robiły... i nie był... więc sami musimy działać. W związku z tym inne odbiory czekają na wodę. Ciekawe co jeszcze z "kwiatków" wyjdzie. W domu nic nie pchnięte, bo mąż walczy ze studnią z pośki. Coś chłopak nie ma do tego serca. Droga nie jest zrobiona, bo koparkowy nie miał czasu w tym tygodniu. Cała reszta też nie skończona, bo mąż... jeździ, dzwoni, załatwia, biega, a ja z dziecięciem siedzę. A drzwi do łazienki dolnej to jest dopiero osobna historia. Jak już w końcu "zmęczą" te drzwi to wystawię odpowiednie referencje tej firmie... ehhh Ahh budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 16.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Mamy pierwsze zwierzę w naszym domku Jej szanowność KOZA K6 produkcji skratki.pl:P http://imageshack.us/a/img34/347/qacd.jpg http://imageshack.us/a/img22/2774/b3zo.jpg i od frontu- ta dziura na dole to dolot powietrza... pierwotnie miała być kaflowa ale złotówek zabrakło. Ta jest całkiem całkiem http://imageshack.us/a/img689/9746/0uqv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 16.10.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Zdjęcia jak zwykle mało urodziwe bo telefonem Zaczyna się powoli układać. Brakuje nam odbioru wodociągu. Jeden taki pipipipi pan ma chyba lepkie łapki. Ale nie dajemy się. Musi odebrać, w końcu wszystko zgodnie z projektem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 16.10.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Aaaaa i żeby było śmieszniej ... ostatnio mamy takich historii na pęczki. Pan koparkowy miał przyjechać wczoraj ranoj. Dzwoni rano, że go nie będzie... bo mu akumulator w koparce wybuchł Toć masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts