Gość Gość forum 26.02.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jakie rozwiązanie jest bardziej praktyczne? - Garaż z oknami czy bez okien? - Okna małe czy duże? - Otwierane czy nieotwierane?Jakie są uwagi użytkowników garaży? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 odp.: luksfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 26.02.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Polecam okno (małe, pod sufitem, uchylne, zakratowane), a dodatkowo wywietrznik. Z auta jest sporo wilgoci - po deszczu, śniegu, konieczna jest duuuuuża wymiana powietrza. No i smród smaru z auta też dobrze jest wyganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 26.02.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 1 małe okienko się przydagratisowe światłomożliwość intesywnego przewietrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 26.02.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 W projekcie mojego domku były aż 3 okna w garazu i to całkiem duże ... jedno na scianie tylnej dwa na bocznej (garaż przylega do sciany domu) odrazu w ramach adaptacji projektu dwa okna na scianie bocznej wyleciały pozostało jedno zmniejszone na sciance tylnej uchylne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 26.02.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 W obecnym domu nie mam zadnych okien w garazu no i... ciemno jest czasami Osobiscie sklaniam sie ku luksferom do doswietlenia i jakiejs wentylacji do wietrzenia. Luksfery z dwoch powodow: - zeby przysunac domek o 1m blizej granicy dzialki - raczej maja sluzyc do doswietlania, a nie ogladania swiata z wewnatrz garazu czy wnetrza garazu ze swiata pzdr. brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 01.03.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Mamy małe okienko.Napewno jest jaśniej.Tylko nie wiem czy bezpieczniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 01.03.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 A my mamy zaprojektowane 3 takie malutkie 60/60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.03.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 ja mam dwa małe chyba 60 na 60 w ścianie bocznej i chyba zostawię tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gothan 02.03.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 nie będę powtarzał wszystkich trafnych argumentów moich "przedpiszących". Radzę wymurować okno lub okna tak jak jest w projekcie, bo o wiele łatwiej takie coś zamurować niż w pełnej ścianie takie okno zamontować. Myślę, że 60X60 powinno w zupełności wystarczyć. Luksfery dobry pomysł aby przysunąć się do granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janu 02.03.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Pewnie jestem dziwadło, ale mam w garażu 5 okienek 60x60.Tak było w projekcie i jest OK !Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts